Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 247

• 37 849
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Привет Hug
Злати Hug

Канти HugПо първия тест
Цитат
Вие имате зрението на пилот!

Виждате ли също толкова добре като пилот на самолет! Зрението е изключително тясно свързана с мозъка ви, така че притежавате почти свръхестествени сили. Това ви помага да можете да откривате и анализирате ситуации изключително бързо. Вие може да сте много горди! Споделете вашия резултат с приятелите си, за да могат да разберат дали имат зрението на пилот!

Като гледаш с 2+2 всичко се вижда. Joy Joy
По другия тест по -късно.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:22 от Вичона

# 706
Здравейте!  Hug
Още нови снимки!

Скрит текст:
Среднощен привет  wavey

Спряха да гадаят в ТТ, но не се отказват да питат постоянно този и онзи блогер!  Mr. Green
А те за Туба мълчат като партизанин на разпит!  Mr. Green
Чакаме май да почне сезона, та да разберем има ли Туба проект или не!  Crossing Arms

Лека нощ!  Hug
Линка Hugспоред мен надали Ферузе трябва да я отписваме. Защотото от това, което ни предостави като информация относно сценария ми се струва, че образът на ГГ-ня ще е много силен. А Туба избира проекти, където образът на героинята е силен и има послание  Peace И надали ей така Туба и Ясемин започнаха да следята Сема в ТТ Naughty Мисля, че все още нищо не е загубено. И от тази трънка може би ще изскочи зайче Whistling
А това, че Алперен Дуймаз може би ще участва в проекта, това нищо не решава. Не се знае каква ще му е ролята, дали ще е главна или второстепенна, и т.н

Скрит текст:
Надин Hug, Вичи Hug
Злати Hug благодаря ти за информацията

Нещо, което много ми хареса и затова го споделям с вас Peace
Търсете своите хора

Търсете хора, които са страстни, силни и щастливи… Те са като звездите, докато не вдигнеш глава, няма да ги видиш. А когато погледът ти потъне в звездното мляко, разбираш, че са безчет.

Търсете своите хора. Тях също ги боли и ги е страх. Те също имат черни дни, грешки и сривове, но са готови да минат през страха си. Те влияят на живота и му задават собствено темпо. В някои неща са много добри, в други – не толкова. Те не завиждат и не се оплакват. Те с благодарност срещат подаръците на съдбата и си отдават дължимото за това, че късметът им се е усмихнал.

Търсете верните и честните. Тези, които няма да крият злобата и сълзите си зад лицемерна самодоволна усмивка. Те казват това, което мислят – дори понякога да е неприятно или да улучва право в сърцето. Затова пък е честно. Не със злоба, а от любов.

Търсете тези, които се радват искрено, смеят се гръмко и свободно, мелодично и заразно. Търсете тези, които не крият и не се срамуват от веселието си.

Търсете тези, които може да се обичат вечно. Търсете тези, които си струва да обичате и които заслужават вашата любов. Тези, с които ще съедините две езера и ще получите море. Търсете тези, които преливат от живот. Те са запазили детското у себе си и крачат през живота с вяра в доброто. Те виждат всичко – и черното, и бялото, но живеят заради жълтото, червеното, небесносиньото…

Търсете ги. Нужно е просто да вдигнете глава.

Понеже отдавна не сме правили тестове, да поправим това Wink
Ще ви предложа 2
Първия е за зрението Peace
Визуалният тест, който могат да минат само пилоти!
https://www.apost.com/bg/quiz/question/koia-liniia-e-po-dlga/29490/?rd=n

Втория е за ума -
15 СТИМУЛИРАЩИ УМА ЗАГАДКИ

Скрит текст:

Мозъкът има нужда от тренировки не по-малко от мускулите. А положителният ефект от тренировките нараства двойно, когато този процес е забавен и стимулиращ, пише Bright Side, като предлага на вниманието ви няколко свежи загадки.
1.Един човек влиза под душа, но не намокря нито косъм от косата си. Какъв е този човек?
2.В Русия е на първо място, във Франция – на второ. Що е то?
3.Страшно лесно е да го вдигнеш, но е страшно трудно да го хвърлиш. Що е то?
4.Кой говори всеки език, който можете да чуете в света?
5.Мога да те събудя или да те приспя с песен. Аз ще ти говоря, но ти си луд, ако ми отговаряш. Кой съм аз?
6.Един френски писател ненавиждал Айфеловата кула. Но всеки ден обядвал в ресторанта на първия етаж на същата тази кула. Защо?
7.Кой град е най-лесно да откриеш?
8.Виждаш кон да прескача друг кон. Какво гледаш?
9.Не е известен човек, но и президентът сваля шапка пред него. Кой е той?
10.Когато е свежо, не става за ядене; когато се сготви, се извърля.
11.Има гърло, но няма глава – що е то?
12.Без писане и без калкулатор. Започнете с 1000. После прибавете 40. Прибавете още 1000. И още 30. Прибавете отново 1000, после добавете 20, плюс 1000, плюс още 10. Какъв отговор получихте?
13.Кое от следните имена не трябва да е в този списък: Джордж Уошингтън, Шерлок Холмс, Лудвиг ван Бетовен, Наполеон, Нерон.
14.Кметът на града има брат на име Джон. Джон казва, че няма братя. Как е възможно това?
15.Какво не влиза в най-голямата тенджера на света?
Скрит текст:
Отговори:

1.Плешив.
2.Буквата Р.
3.Перото.
4.Ехото.
5.Радиото.
6.Това е единственото място, от което не се вижда Айфеловата кула.
7.Рим, защото всички пътища водят към него.
8.Шахматната дъска.
9.Фризьорът.
10.Дафиновият лист.
11.Бутилката.
12.Получихте ли 5000? Грешка. Верният отговор е 4100. Направете изчисленията отново, този път с калкулатор.
13.Шерлок Холмс, защото е литературен герой, а не историческа личност.
14.Кметът е жена. Джон има сестра.
15.Капакът.

Да ви кажа, че 12 въпрос ме изтормози Laughing
[/b]

Пожелавам ви лека нощ, която да е и по-прохладна smile3524
Канти Hug дано си права за Ферузе.  Peace
Обожавам такива задачки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За съжаление на въпросите за фризьора и капака не отговорих. А този със сметките ми излезе от първия път.  Simple Smile
Скрит текст:
Здравейте Hug
Канти HugЛинка HugЗлати HugНадин Hug
Благодаря ви за всичко споделено. bouquet

«Думите са цветя с душа, които даваме на хората, за да съберем от тях букет от добри мисли към трудния път в живота.»
Lady Allia

Туба и децата в Бодрум.

Скрит текст:

Поразително сходство.

Япония-хълмовете на сезонните цветя.

Спокоен и позитивен ден ви желая. bouquet
Красавици! Пораснали са децата!  Heart Eyes
Скрит текст:
Добро утро! Hug

Вичи Hug,рано,рано си наминала с нова снимка на ТМТ! Wink Heart Eyes

Канти HugЛинка Hug,благодаря за споделеното! bouquet bouquet
Тестовете по-късно,че заминавам на плаж! Wink

Приятна събота ви пожелавам! car003 grinning039 newsm41
Хубав колаж!  Hug
На всички желая хем слънчев, хем прохладен ден!  Hug

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:49 от Lina_4

# 707
Привет! Hug

Да намина след плажа и обеда,докато не съм преминала в следобеден сън! Wink

Вичи HugЛинка Hug

Направих само първия тест за сега и съм като Вичи Hug Wink

Това е превода на пресата...
Цитат
К матери и отцу с дочерьми на праздники.
Туба Бюйюкюстюн, отправилась к своей семье в Бодрум, чтобы провести праздничные выходные. Накануне актриса вышла из своего дома и направилась на побережье Гёлькёй. Наблюдая за морем, развлекалась со своими дочерьми. Во время прогулки по пирсу со своими дочерьми Майей и Топрак, объективы камер привлекло внимание новый стиль Бюйюкюстюн, её причёска в стиле «Африканские косички»
https://vk.com/clubtuba507
Туба през годините 2019-2009г.

Приятен следобед! Hug

# 708

Това била Мерве Хасман с кучетата на Туба.  newsm78
Да беше се снимала с децата. Crossing Arms
Пресата няма какво да пише по празниците и се занимават с косата на Туба.

Приятна вечер!  Hug

# 709
Привет, момичета

Които не сме на море и планина сме така- къде под душа, къде с някоя подръчна лейка  Joy

Още по хладнина Вичи Hug ни е донесла нови снимки на ТМТ от Бодрум. После Злати  Hug и Линка Hug са допълнили с още няколко. Защо ли си мисля, че може да са част от видео Rolling Eyes
Като гледам облеклата на трите , и къщурката пред която е Туба ми се струва, че са отивали на купон с баба, дядо и семейството на Тамер Левент Peace

За сега няма новини относно бъдещ проект на Туба Sad
Другата седмица от сега да я отпишем за новини Peace

Злати Peace, Вичи Peace и аз от 1 тест съм със зрение на пилот. Чудя се дали всички ще сме с такова зрение Whistling
Линка Heart Eyes браво на теб по отношение на теста

Нещо като показател Flutter
ДЪЛЖИНАТА НА КУТРЕТО РАЗКРИВА МНОГО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЛИЧНОСТ
Скрит текст:

Пръстите на човек могат да кажат много за него – особено – дължината на кутрето.

Разгледайте картинката по-долу и вижте каква е дължината на вашето кутре и какво разкрива това за вас.

Тип 1
Вие предпочитате първо да проверите човек и едва тогава да откриете чувствата си. Вашата защитна обвивка е в противоречие с любящия човек, който сте отвътре.

Вие сте много емоционални, въпреки че понякога обичате да се преструвате, че сте безразлични към света около вас. Имате голямо сърце, винаги искате да промените света към по-добро.

Въпреки това, сте склонни към периодични пристъпи на депресия; така че се опитайте да водите по-ярък социален живот!

Тип 2
Вие сте спокойни и сдържани и не често правите първата стъпка. Въпреки това, вие сте изключително отдадени на хората, които обичате.

Вие сте съпричастни и често мислите за другите. Но понякога може да сте малко упорити.

Можете да страдате от стрес, ако останете целеустремени за сметка на почивката. Отдъхнете си!

Тип 3
Вие не обичате промяната. Понякога искате да скриете главата си в пясъка от всичко, което се случва. Вие забравяте за злото, което са ви причинили.

Имате буен характер, но също така, винаги молите за прошка, ако направите грешка.

Може да страдате от лошо храносмилане, така че се придържайте към здравословна и балансирана диета и пийте много вода.

Животът ни трябва да е спокоен и приятен,
ако го живеем за нас самите си, а не за другите.

Хубава вечер ви пожелавам!

ПП.Линка Hug права си относно снимката на Мерве и кучетата. Нещо не виждам черното? newsm78

# 710

Подпечатано с целувка
- така ми пее Джейсън Донован  love001

Хубава вечер на всички желая!  Hug Hug

# 711

Цял ден държа тези колажи - много ми харесаха, а нямах случай да ги сложа.
Интересни са, нали! Hug
Неизвестно защо, Ясемин е започнала да следи блогера Лост

Понеже сме в положение да търсим под вола теле, прочетох всякакви предположения... Нито едно не ми се видя вероятно, така че ги подминавам.  Mr. Green

Туба е харесала в ИГ

Явно сем. на Туба и Киво не приемат половинките им.  Laughing Странно ми е, че толкова сериозно и двамата се съобразяват с реалността и не натрапват нежеланите на семействата си. Уважение към родителите,  или... newsm78
Този колаж по някакъв начин (не зная защо newsm78) ми илюстрира ситуацията, затова ви го показвам...

Лека нощ!  Hug

# 712
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugКанти HugНадин Hug,наминали сте с интересни неща! bouquet bouquet bouquetНо за сериал с Туба още чакаме! PeaceВече  започна да излиза инфо за новите сериали на есен!При мен пак ще станат много!  Laughing Joy Онур Туна започва в докторски сериал,вчера излезе инфо и за Севда Ергинджи за участие в нов сериал!Двамата вече не участват в ЗЯ!3-ти сезон продължава без тях!На Неслихан и Енгин искам да гледам!И на Мурат очаквам! Wink Започнах и 3 летни! LaughingКак ще ги сместя! Rolling Eyes

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

# 713
Здравейте Hug
Линка HugКанти HugЗлати HugНадин Hug:Благодаря ви за споделеното  bouquet

Една малка, позитивна мисъл сутрин, може да промени целият ви ден...
Мисли добро, прави добро, бъди добър!

Цитат
Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата.

Спокоен почивен ден,дами bouquet

# 714
Добро утро!  Hug
Е, няма как, хванаха я и по бански в Бодрум. Не сме си и мислели, че ще я изпуснат.  Mr. Green

Хубав неделен ден от мен!  Hug

# 715
Привет Hug
Линка HugЗлати Hug bouquet bouquet

Голям урожай за папараците Rolling Eyes Rolling EyesЧе в профил,че в анфас Туба,остава да надникнат и в телефона и да видят  кого си пише.

# 716
И преса!  Mr. Green

Цитат
Пресса:
Туба - ветер в Бодруме!
Отдыхая с семьей в Бодруме, Туба Бюйюкюстюн, накануне наслаждалась морем на пляже отеля «Кактус» в Гёлькёе. Актриса, которая почти весь день заходила в воду, и носила повязку на голове, чтобы её волосы, заплетённые в стиле «Африканских косичек» не промокли, была в центре внимания на пляже. Также актриса обратила на себя внимание своей фигурой, которая в прекрасной форме. Глаза искали возлюбленного Умута Эвиргена, но Туба Бюйюкюстюн была в сопровождении только своих дочерей-близнецов Майи и Топрак от бывшего мужа Онура Сайлак. После того, как Туба вышла из воды, она расположилась в тени. Со своего мобильного телефона она следила за социальными сетями. Туба с интересом читала некоторые сообщения. Она также часто улыбалась при написании сообщений, что привлекло внимание.
https://vk.com/clubtuba507

Приятен следобед!  Hug

# 717
Привет! Hug

Наминавам обедно след плажа и виждам нови снимки! Wink

Линка HugВичи Hug,вече сте ги уловили и пресата сте пуснали! bouquet bouquet Няма как папараци дебнат на всички курорти през лятото! Laughing

Още няколко,които са по отблизо!Страхотно изглежда Туба!

# 718
Привет Hug

Цитат
Елена МилютинаТуба: Звоню возмутиться, почему никто из журов не сопровождал меня в дамскую комнату и раздевалку, там можно было сделать массу увлекательных оригинальных кадров....а то как-то постненько получилось))))😡Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)

Явно,Туба е побесняла,че и бременната и приятелка са я заснели и я пускат в нет пространството.ЖУРНАЛЯ,преследват  майки с децата им,за да ги снимат ,плажовете пълни,те само Туба,децата на фокус,гадюги #2gunfire #2gunfire

Цитат
У настоящей женщины три возраста: Молодость! Вторая молодость и Вечная молодость!

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 14:18 от Вичона

# 719
Вичи Hug

още от последната серия снимки на шезлонга... Wink

Хубав следобед! Hug

Общи условия

Активация на акаунт