Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 247

• 37 849
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро! Hug

Линка Hug,благодаря за преведеното интервю  с Туба! bouquet

Надин HugБаги Hug

Вичи HugЦвети Hug

Благодаря за всичко споделено в темата! bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 46

Привет, привет!  Hug Hug
Хубава седмица желая на всички! Peace

Правя си обзор на новите клипчета и ми стана смешно за кратък такъв за Онур  Laughing За ролята му на Вели е използвана песента "Легендите" на Juice WRLD Wink Ами автори има всякакви, видно е и за клипа с Туба по горе Grinning

И така за обща култура  Joy, ви показвам новият клип на Миро и Койна Русева - Нависоко. Критика и зрители повече говорят за клипа, като за едно истинско бижу, отколкото за самата песен./Режисьори на видеото са Васил Стефанов и Стефка Николова/. Повод да се замислим, колко е важно видеото върху аудиото.Свързвам с Умут- според мен добър първи опит Peace

# 47
Здравейте!  Hug

Вчерашните снимки на Туба разбуниха духовете!  Laughing
Започнаха едни сравнения... Grinning

Мая и Туба...

Туба в детските си години...

Коя е жената с близначките?  newsm78

7 години по-късно!  Heart Eyes
20 минути на екран в Мексико от 16 май

Вчера Туба е харесала публикации на Тамер Левент и Илкинче

И малко политика в спойлер
Скрит текст:

На снимката са част от културните дейци на Турция, които не подкрепят Имамоглу. Ердоган ги е поканил на среща.
За мое разочарование познах Кемал Хюнал, Бюлент Инал  и Халюк Билгинер от сериала на Онур Личност .
Разбирам, че политиката и културата не бива да се смесват, но за мен не важи!  Joy Важно ми е какъв е човекът... Naughty
Може да има и други познати, не знам.

Хубав ден и успешна нова седмица!  Hug

# 48

Аз пък ще я сложа тази снимка видна, защото има връзка с "Пленителката на сърца" и темата ни  Wink Третият от долния ред е Явуз Бингьол - актьор и певец. Взе участие в епизода с концeрта на Хасрет, като подгряващ изпълнител, заедно с групата "Баба Зула".

За мен е майката на Туба Rolling Eyes

# 49
Линка HugНадин Hug

Аз на снимката освен Джемал Хюнал,Халюк Билгинер,Явуз Бингьол(Надин Hug го е разпознала вече  Wink),познах още певицата Ажда Пекан(до президента),на задния ред в средата Бурак Хакъ(Мелодията на сърцето) и един актьор,който игра в КСиШ! Peace Но не разпознавам Бюлент Инал-Линка Hug! Thinking
И за мен за др.снимка е майката на Туба! Peace

Цитат
Сегодня испанцы прощаются с сериалом "Джесур и красавица".
Испанские тубафаны предлагают всем поклонникам заглянуть в Твиттер и, начиная с 19:30, поддержать тэг #VuelveProntoTuba !

# 50
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.

"Животът е ехо...
Това, което даваш – това получаваш.
Това, което посееш – това ще пожънеш.
Това, което виждаш в другите – това съществува в теб."
Хубав, слънчев и Благословен ден изпълнен с добро настроение!

Спокоен и позитивен ден ви пожелавам bouquet

# 51
Здравейте! Hug

Цитат
🆕Новая очень большая и содержательная статья о нашем сериале, в испанской прессе.
#TubaBüyüküstün #CesurVeGüzelHaber #KivancTatlitug
✅Divinity прощается с «Sühan: месть и любовь» в понедельник , успешной и эпической любовной историей двух молодых людей, объединенных судьбой: Sühan дочь из могущественной семьи Корлудаг; и Джесур, таинственный человек, решивший отомстить за смерть своего отца.

Этот сериал, номинированный на Международную Эмми за лучшую теленовеллу в 2018 году, от продюсеров «Кара Севда», в главных ролях - Туба Бюйюкюстюн и Киванч Татлитуг , двух высокопоставленных актеров турецкого телевидения. Следовательно, для его дублирования Mediaset Испания также выбрала престижных бендеров в звездных ролях.

Габриэль Хименес (Габи) , который известен как привычный голос Хью Джекмана (Росомаха в «Людях Икс»), передал свой голос Цезуру (Киванч), красивому молодому человеку, который прибывает в Кордулаг с жаждой мести. Он поделился ведущей ролью в этом дубляже в исполнении «Записи слов» с Ана Марией Мари (Кристина Янг в «Анатомии серого», Фиби Холливелл в «Зачарованных» и Глория Дельгадо в «Современной семье»), которая отдала свой голос Сюхан (Туба) ,

"Это роскошь"

Для обоих это был первый раз, когда они работали в турецком производстве, и они надеются, что это не последний. «Работа в мыльной опере такого рода является наградой за стабильность работы, за непрерывность работы, которая влечет за собой», - говорит Ана Мария. « Мы не выигрываем больше или меньше для продукта, который удваиваем, есть лишь небольшая разница с 35-мм фильмами, премьерами фильмов, которые имеют несколько более высокую цену, но в любом случае они все меньше и меньше потому что в настоящее время ведется много постановок для потоковых платформ ». Как ни странно, «все остальное (мультфильмы, телевизионные фильмы, сериалы, ...) имеет такую ​​же цену».

«Мы внештатные» , признает Ана Мария. «Они звонят вам из одного дня в другой, поэтому вы не знаете, сработает ли он завтра или в последний раз». Общий рынок меняет множество стратегий: до сезона сериала было около 23-25 ​​эпизодов, а сейчас Подавляющее большинство серий состоит из 6, 8 или 14 глав ».

Габриэль Хименес также подчеркивает нестабильность своей работы: «мы всегда ждем этого объявления о работе» , поэтому он видит очень позитивные цепочки, такие как Nova и Divinity, твердо приверженные турецкому производству, потому что это означает «больше работы».

«Нормальная вещь - это переназначение одной и той же актрисы», - соглашается Ана Мария, но рынок изменился настолько радикально, что иногда он нарушает неписаное правило. «Раньше, если вы с достоинством решили перезапись, вам снова позвонили, но сейчас все сложнее, иногда это просто не может быть выполнено: существует так много продуктов, так много цепочек и платформ, что, возможно, они спросят вас, и это вы Вы не можете выполнить это, очень часто случается так, что клиенту не понравилась ваша работа, и он хочет изменить контракт.

У «Sühan» был замысловатый сюжет, который является основой этого типа постановок и привлекает внимание общественности (Габи Хименес).

«Рынок радикально изменился»

Хименес был связан с Хью Джекманом в течение длительного времени . Вероятно, его самая известная роль - роль Росомахи, хотя правда в том, что он удвоился во многих других ролях. Хотя обычно дублирующий актер всегда повторяется, он очень относителен. «У меня нет никакой собственности о Джекмане, если от него исходит новое производство, это нормально, что они зовут вас продолжать дублировать его », но иногда зритель может удивить.

Несмотря на годы, которые Хименес проводит в мире дубляжа, он уверяет, что не испытывает раздражения от подобных практик. «Я понимаю позицию клиента, что, хотя я могу знать вашу работу и работу других коллег, я хочу, чтобы вы прошли тест». Многим нравится видеть, как этот персонаж соответствует вашему голосу, всегда есть 2 или 3 варианта, и я думаю, что это довольно логично . Есть великие актеры, на международном уровне, которые также проводят свои отливки».

"Мы по другому представляли турков»

В любом случае, и Габи, и Ана Мария ожидают, что сети сделают ставку на другие постановки, в которых эти два турецких актера выступят в качестве главных героев.
«Я рад, был озвучивать Kivanç Tatlitug - это круто, поэтому я бы хотел и дальше давать голос во все сериалы, которые будут с ним», - говорит нам дублер.
Анна также в восторге от роли Туба Бюйюкюстюн в «Сюхан ». «Туба очень красивая, и актриса божественная в сериале, для меня это было одновременно и удовольствие и развлечение, озвучивать ее. Это  была моя первая турецкая теленовелла, и правда в том, что я сделала это очень хорошо, с отличной режиссерской работой и сценарием ».

Сюхан - очень космополитичная девушка своего времени, страстная, но и сдержанная, правда в том, что не так сложно почувствовать себя отождествленной с ней» , - рассказывает Ана Мария о своем характере.
«У нас был другой образ народа Турции», - говорит Габриэль. «Мой персонаж выглядит не по-турецки, а по-немецки или скандинавски: 1,90 роста, блондин, голубые глаза ... Как ни странно, но у меня много любви, возникло к этому актеру, которого, как мы говорим, приятно удвоить», - шутит он.

Вышедший в 2016 году на телеканале Star TV фильм «Sühan: Revenge and Love (Cesur Ve Güzel)» стал хитом для зрителей во время его трансляции в Турции. После дебюта на турецком канале сериал был продан в более чем 60 стран мира. «У него запутанный сюжет, который является основой такого типа производства , зависти, любви, мести ... это то, что привлекает внимание общественности в целом.
Таким образом, сегодня нас ждёт шокирующий финал суперхита "Сюхан месть и любовь"!!!
https://vk.com/club143398602

Испанците се сбогуваха със Сюхан

И очакват Мелек

Предаването с Туба по ТВ
https://twitter.com/sosos_ksa/status/1128001692639866880

Вичи  Hug Злати  Hug Надин  Hug Цвети  Hug
Злати  Hug аз направих на Бюлент брадатия тип прав крайно в ляво, според мен сегашния му вид е такъв, ама може и да греша.  ooooh!

Хубав ден ви желая!  Hug

# 52
Добро утро! Hug

Вичи Hug bouquet

Цитат
Злати  Hug аз направих на Бюлент брадатия тип прав крайно в ляво, според мен сегашния му вид е такъв, ама може и да греша.  ooooh!
Линка Hug,в брадата прилича,но в телосложение не е той!Така мисля аз,де! Laughing...Благодаря за преведената статия и видеото от ТТ! bouquet

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 53

https://www.youtube.com/watch?v=LF9lMHuePWg
Привет, привет! Hug Hug
Нямам идея какво ни казват за Туба в този клип... ама момчето ми изглежда сладурче, та не вярвам да е нещо лошо Laughing Laughing

Хубав ден на всички желая!  Peace

# 54

Цитат
https://vk.com/tuba_bustun
📌Архив. Туба о своей первой награде за фильм "Гюлизар"

"Мы сняли фильм под названием «Гюлизар», это было до «Узоров из роз». За эту роль я получила награду как лучшая актриса на международном телевизионном фестивале 2005 в Черногории. Мы тогда были на съемках сериала «Под сенью лип».
Мне сказали: «Туба, ты получила награду как исполнительница лучшей женской роли». А я спросила: "Что вы имеете ввиду?"
На что мне ответили: «Мы представили фильм на фестивале. Он состоится завтра».
В то время было только два-три вылета в неделю. Именно по этой причине я не смогла быть там. Но они пригласили меня на следующий год в качестве почетного гостя."

Перевод Таня Черевако

# 55

Привет, дружки

След няколко дневно пътешествие из магичната Странджа съм отново на линия Heart Eyes Злати Hug родния ти край е прекрасен. Много мога да пиша, но понеже за момента съм притисната от времето ще ви споделя впечатленията си в някой друг пост Peace
Благодаря на всички ви за споделеното през измналите дни  bouquet bouquet bouquet
Както си "поръчах" и с нови снимки сме бли зарадвани - на Туба с децата , с мама, както и на внучките с баба.
Наистина като бебета Топрак и Туба много си приличат - Цвети Peace
А интервюто на Туба е много приятно, тя се държи толкова естествено и е много харизматична. Но и за него - по-нататъка Peace
Линка Hug за снимката на баба Хандан с ТМ вече са ти отговорили. А на общата снимка с Ердоган , въпреки че я увличих - не познах БИ
Днес си ни донесла превод от руските дружки на споделеното от актьорите, които са дублирали Туба и Киво. Много хубаво, че ДиК им е харесал и са озвучавали с удоволствие Сю и Джес Peace А ана Мария е и във възторг от Туба  thumbsup

Снощи и днес направих няколко гифчета от интервюто на Туба в ИГ. Ще ви споделя първата част Heart Eyes

За сега ви казвам чао и ви пожелавам спокоен и ползотворен следобед Heart Eyes

ПП. Линка Hug

# 56
Канти  Hug без да те питам взех едно гифче за аватар. Надявам се да не се сърдиш!  Heart Eyes
Прекрасни са!  Heart Eyes

# 57

Здравейте, отново момичета Heart Eyes

Канти  Hug без да те питам взех едно гифче за аватар. Надявам се да не се сърдиш!  Heart Eyes
Прекрасни са!  Heart Eyes

Линка  Hug  няма проблем. Радвам се, че ти харесват. Ако искаш мога да ти дам и без надпис.
Ето ги и  другите, както ви обещах днес Peace

До по-късно  newsm08

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:36 от kanti

# 58
  • AMS

Привет на всички!!!

И малко политика в спойлер
Скрит текст:

На снимката са част от културните дейци на Турция, които не подкрепят Имамоглу. Ердоган ги е поканил на среща.
За мое разочарование познах Кемал Хюнал, Бюлент Инал  и Халюк Билгинер от сериала на Онур Личност .
Разбирам, че политиката и културата не бива да се смесват, но за мен не важи!  Joy Важно ми е какъв е човекът... Naughty
Може да има и други познати, не знам.

Снимката е от 26.02.2019.

Скрит текст:

рождения ден на Ердоган.
 На снимката са:
 Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses,
 Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Cengiz Kurtoğlu,
 Hasan Kaçan, Cemal Hünal, Kadir Çöpdemir, Sibel Can,
 Serdar Gökhan, Burak Hakkı, Demet Tuncer,
 yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ve Osman Soykut.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cumhurbaskani-erdogan-sanatcil … -isimler-40754338

# 59

Дива  Hug благодаря за инфото.  bouquet  Знаех си, че няма да разбера от ТТ съвсем точно, затова предпочитам руските преводи.  Peace
Радвам се, че сред гостите на Е. не са Халюк и Бюлент, а и МЙ го няма.  Peace
Виж за Кемал ми е чудно, американски възпитаник е все пак, мислех, че е за демокрацията.  newsm78
Но едно е актьора, друго е човека. Предпочитам да харесвам и двамата!  Laughing
Сега прочетох за скандал с един красавец от детските ми години - Ален Делон
https://www.vesti.bg/lyubopitno/kinofestivalyt-v-kan-zapochna-sy … len-delon-6095348
Кинофестивалът в Кан започна със скандал с Ален Делон
От движението "Жените в Холивуд" (Women and Hollywood) заявиха, че решението да му бъде дадена почетна награда "Златна палма" е "отвратително".

Посягал на жени... Не ми се връзва с красивата му физиономия, но външността обикновено лъже.  Mr. Green Колко ли още от известните са с прегрешения... Cry
Предполагам, че с времето ще се разбере.

А това е статията за ДК в испанската преса.

Приятна вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт