Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 568
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Аз взех подобна на тази възглавница , тя изправя доста и беше много удобно за бебка.

# 331
  • WonderLand
Ние ще прибираме бебока в коша за кола който е в комплекта с количката.

А днес бях на ЖК и доктора каза, че бебето върви големичко, главата и коремчето са седмица напред, а крачетата си отговарят. То от доста време така си расте и доктора не каза, да има проблем, но ми спря магнезия и Елевита, препоръча ми много разходка и каза, че не е добре да преносвам, даже до термин не било хубаво да стигам, защото бил голям бебока, около седмица преди термин било идеално. Странно ми се стори, ама ще го слушам.

# 332
Момичета Теди е добре,днес са му изключили кислорода и спрямо това как ще се справи от утре може да е при мен и ще прекараме още няколко дена в болницата може би 1 седмица.Jubiles вие ли бяхте от бургас.Докторите говорят за вас,че тамън са се справили с вашия случай и са ви изписали и аз идвам със същия проблем Simple Smile

# 333
Момичета, има ли някоя, която пие Феро фолгама и преди или след хранене приемате? Докторката каза след, в листовката пише преди, но ми дадоха Феро фолгама Нео, сега не съм сигурна (знам само пауза от 2 ч за калций и 2 ч за магнезий)
   Аз също го пия два пъти на ден след хранене, така ми каза докторката и за паузата от 2 часа с магнезия.

# 334
Относно возене в колата баткото винаги беше в столчето за кола от изписването,само че го подарихме.Сега съм си харесала количка в комплект със столче за кола и нея ще си взема на намалението в Хиполенд BlushСтолчето за кола е удобно и за пазаруване,виждала съм да носят бебчето в него и после в количката за пазаруване слагат столчето.Моето понеже ще е с адаптори към количката няма да мъкна коша за новородено,ще си нося само шасито,прикрепям столчето и пазаруване.Grinning

# 335
Децата, включително новородени бебета, задължително се возят в столче-кошница за кола или кош за новородено, но, ако е със специални колани и може да се ползва и за това. Не я мислете чупката, в корема бебето също не е изправено. До два часа е ок да стои в столчето за кола, като е хубаво, ако има възможност да се извади за кратка почивка.

# 336
Момичета Теди е добре,днес са му изключили кислорода и спрямо това как ще се справи от утре може да е при мен и ще прекараме още няколко дена в болницата може би 1 седмица.Jubiles вие ли бяхте от бургас.Докторите говорят за вас,че тамън са се справили с вашия случай и са ви изписали и аз идвам със същия проблем Simple Smile
Да, от Бургас . Е, една седмица е нищо. Ще мине бързо Simple Smile Той е голям, не е като нашето мишче. Изписаха я 2180 гр.

# 337
Аз харесах тази:

Но като че ли не е толкова плътна като тази, която Jubiles препоръча.

# 338
  • София
Какво толкова ви притеснява това кошче за кола? Че детето ще е сгънато ли? Ами то в коремчето на мама също е прегънато и то няколко месеца. Simple Smile

# 339
Не знам.. Нещо почнах да се тревожа за всичко. Искам да се роди бебенцето живо и здраво и да се приберем бързичко.

# 340
За изследвалите скоро Суе как вие е? Повишава ли ви се? Днес ми излезна и вече ми е 60. Преди 20 дни ми беше 50 преди месец 38. Нещо вече ми се вижда доста повишено. А отговорът на АГ то винаги е. Нормално е при бременност. 😟😲😞

# 341
За изследвалите скоро Суе как вие е? Повишава ли ви се? Днес ми излезна и вече ми е 60. Преди 20 дни ми беше 50 преди месец 38. Нещо вече ми се вижда доста повишено. А отговорът на АГ то винаги е. Нормално е при бременност. 😟😲😞

Аз вчера бях на изследвания, моето СУЕ е 52, днес бях на консултация при кардиолог и анестезиолог, кардиолога без да го питам дори , ми каза че при бременност се увеличава СУЕ, увеличават се левкоцитите, увеличава се фибриногена, и въобще ми каза не ги гледай тея стойности, при бременност са съвсем други. Та според мен е нормално да ти е завишен СУЕ.

# 342
На мен в понеделник СУЕ ми беше 35 и беше в норма, но пък ЦРП ми беше завишено - 5.74. АГ каза, чи изследванията са си нормални, така че няма нужда от притеснения 😜

# 343
При мен в понеделник СУЕ ми беше 64, док каза, че е леко завишено, но не е проблем.

# 344
  • Plovdiv, Bulgaria
Какви са тези зиплок плик? Аз съм пълен индианец.
И още нещо. Преди 8 години така и не си купих стерилизатор, никакъв, изварявах това, което ползвах по най-обикновения начин. Сега смятам пак да постъпя така, но ме притеснява помпата. Трябва да я сложа в багажа, а не знам как да я съхраня. Sad
Зиплок пликове са найлонови пликчета със закопчаване отгоре. По принцип се използват за замразяване на храна за фризера, за хладилник.
Миналия път за болницата бях сложила шишета, помпата, даже и дрешките за бебето в такива, за да са чисти.

Общи условия

Активация на акаунт