Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 609
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • WonderLand
Aз пък нещо нищо не си харесах в хиполенд Sad Имам още неща да купя, ама всяко е в различен магазин и накрая се отказах да купувам от хиполенд сега. Каквото ме грабне все е налично само в някои физически магазини.

Я да ви питам друго в тая връзка. Какви протектори смятате да вземете? Протектор за матрак - ясно, ама нужни ли са протектор за количката, за шезлонга, за кошницата за кола?

# 436
Оф и на мен тъкмо ми се оправи течението и сега пак.То не е точно течение,по скоро пресечено и като налепи.Май пак ще искам да ми предпише нещо,на 20 съм на преглед.Аз мисля протектор само за кошарата да взема.Не ми се е случвало баткото да подмокри количката или столчето,но пък всичко се пере и суши бързо.Има еднократни протектори ,които вършат работа примерно за количката или столчето.

# 437
Magi_gl ти нормално ли ше раждаш?
Аз вече си мисля за секцио, само заради тъпите гъби и да не заразя бебка. Cry Много са упорити.
Протектор имам само за кошарата, за другите неща не е необходимо.

# 438
Нямам капка кърма. ☹ И бебе слагах, и с помпа дърпам, и нищо.😐

Припомни ми на кой ден роди и сложи бебето ...

Вчера родих и още в родилна зала я сложих, но нищо. Тя въобще не засуква както трябва, а вече доста ме заболяха зърната и с помпата да помпя.

# 439
Lady Vi, Yadiyo, да са ви живи и здрави дечицата!  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

Lady Vi, не се отказвай, слагай бебето, колкото можеш по-често на гърдата, за да стимулира организма да потече. Мажеш ли зърната с нещо за разраняването?

# 440
Някоя от вас може ли да ми каже , какво може да ме боли Ужасно , долу ниско.в ляво. Искам да уточня че съм в 37ма г.с. , днес ми казаха че главата на бебето вече е ниско долу , имам и болки в кръста , обаче тази в ляво е направо спираща дъха...

# 441
Бъбреци?
Някоя от вас може ли да ми каже , какво може да ме боли Ужасно , долу ниско.в ляво. Искам да уточня че съм в 37ма г.с. , днес ми казаха че главата на бебето вече е ниско долу , имам и болки в кръста , обаче тази в ляво е направо спираща дъха...

# 442
Elsi86, няма как да ти се калцира плацентата от кисело мляко Simple Smile Да, калцификацията означава отлагане на калций, но това се случва главно при множество филтрирания - филтриране на вредни съставки в храната или въздуха. Затова при пушачки или болни се калцифицира по-бързо плацентата, а иначе остаряването (калцифицирането) си е нормално и естествено развитие.
Animimi90, постоянна ли е болката или зависи от положението - седнала, права, легнала наляво или надясно?

# 443
Бъбреци?
не ,отпред корема вляво ниско. днес ми казаха че бъбреците.ми са си наред

# 444
Бебето да те е ритало повечко там? Яйчник?  newsm78
Ако много те боли, консултирай се с АГ, няма как да гадаем, може да са сто неща...  Rolling Eyes

# 445
Elsi86, няма как да ти се калцира плацентата от кисело мляко Simple Smile Да, калцификацията означава отлагане на калций, но това се случва главно при множество филтрирания - филтриране на вредни съставки в храната или въздуха. Затова при пушачки или болни се калцифицира по-бързо плацентата, а иначе остаряването (калцифицирането) си е нормално и естествено развитие.
Animimi90, постоянна ли е болката или зависи от положението - седнала, права, легнала наляво или надясно?

Благодаря, това аз си го измислих, не ми го е казвал док Grinning. Явно трябва да спра четенето в нета. Започвам пак кис. Мляко Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не би болката да е от разхлабващите връзки?

# 446
  • WonderLand
Animimi90, много неща могат да са. Мен също много ме боли ниско долу вдясно. Усещането е все едно съм се насинила там. Доктора каза, че заради позицията на бебето коремните мускули в тая част вече много се разпъват + тазовото дъно се размества, разтягат се връзки и сухожилия и затова ме боли. Каза, че на тоя етап няма какво да се направи, след раждането ще мине. Иначе при мен болката е най-силна ако съм седяла извество време седнала или легнала. Нощем като ставам до тоалетна е много неприятно, сутрин като ставам от сън също. Аз заради тази болка и ходя пингвинската. Иначе като съм права, като походя и се раздвижа и болката намалява значително, също както е при мускулната треска.

# 447
Мен заради болка в ставите, АГ ме прати на невролог, който ми изписа Тендивал за мазане. Подходящ е за бременни и е точно за болка в сухожилия, стави. От днес се мажа, така че ще видим колко действа. Иначе ми обясни точно това, че е от разтягане на връзките и е съвсем нормално за последния месец от бременността.

# 448
Нв знам , сякаш регулярно ме схваща и отпуска...ще поизчакам още малко , аз сега легнах , цял ден сме по задачи с ММ , може и от ходене да е. просто не зная контракции ли е болка ли е...не знам и как се засичат тея контракции

# 449
  • София
Нямам капка кърма. ☹ И бебе слагах, и с помпа дърпам, и нищо.😐

Припомни ми на кой ден роди и сложи бебето ...

Вчера родих и още в родилна зала я сложих, но нищо. Тя въобще не засуква както трябва, а вече доста ме заболяха зърната и с помпата да помпя.
Днес ни е шести ден след раждането. Чак днес имам кърма като хората. Но не съм спирала да стимулирам. Не се отказвай!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 19:32 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт