Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 612
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Yadiyo, честито бебче! Да е живо и здраво!

# 421
За който още не е напазарувал всичко, има черен петък в Хиполенд -25% на всички стоки. Напълних количката там и в Комсет, където също има -30% от днес до неделя.

# 422
Възползвах се аз вече от Хиполенд,сън не съм спала.Stuck Out Tongue Winking EyeПоръчах количката ,която си бях харесала и столче за кола съвместимо с нея.Добре че по рано направих поръчката,след час столчето в същия цвят беше изчерпано.Grinning

# 423
  • Плевен/Пловдив
Напълних и аз с някой неща кошниците и на двата магазина единични продукти. Комсед цените се по- високи и като наложиш намалението се доближава до Хиполенд. Освен това част от нещата нямаха наличност. Поръчах от Хипото имам и потвърждение вече на поръчката.

# 424
Аз бях хвърлила око на един шезлонг, но го имат само във физическите магазини, а той си е 6 кг.. Мм е на работа и до довечера може и да го няма в другия край на София, та май ще харесвам друг от емаг.. Някой знае е ли кой е вносителя на киндеркрафт за България, мислех, че са рая тойс, но явно не са.

# 425
  • WonderLand
Аз бях хвърлила око на един шезлонг, но го имат само във физическите магазини, а той си е 6 кг.. Мм е на работа и до довечера може и да го няма в другия край на София, та май ще харесвам друг от емаг.. Някой знае е ли кой е вносителя на киндеркрафт за България, мислех, че са рая тойс, но явно не са.

Newviva са вносителите, аз от там вече си взех количката Буба и сгъваемата кошарка точно на Киндеркрафт. Мисля, че ги има и в емаг, но не съм сигурна, аз ги взех от физическия им магазин в Младост 4.

# 426
Благодаря, Silverdream, мисля си за нещо ето такова : http://newviva.bg/shezlongi-i-lyulki/1142-lyulka-5v1-kinderkraft … -svetlosinya.htm?, имам талонче за отстъпка за 10% при тях. От емаг ги има разопаковани на доста по добра цена, но не знам какво ще пристигне. Не съм поръчвала никога разопаковани уреди от тях.

# 427
Нямам капка кърма. ☹ И бебе слагах, и с помпа дърпам, и нищо.😐

Припомни ми на кой ден роди и сложи бебето на гърда? Първите дни не се очаква да имаш кърма, само коластра, която е буквално капчици. И бебето първите дни изсуква 5-10 мл на ядене. Към 5-7 ден преминава в преходно мляко (гърдите могат да ти станат болезнени и подути, но това не е от кърма, пълнят се с кръв и лимфа, слагаш студен компрес ако е некомфортно) и чак след това "теква" кърмата. Не се отказвай, слагай бебченцето постоянно и на често и не се поддавай да го храниш само с АМ. Звънни на Нац.асоциация в подкрепа на кърменето, ето линк към контактите https://www.podkrepazakarmene.com/consulting
Те ще те насочат към най-правилните стъпки и скоро вече ще сте само на кърма, те нямат грешка Simple Smile ще успееш само не се отказвай!

# 428
На мен на поръчка ми пише статус: Нова.

И аз се будя цялата в пот, а като сложа по леко одеало ми е студено. 🙄

Мислех си след последната ФМ променя ли си отново бебето позицията и всъщност кога е последната смяна на позицията.

# 429
  • Плевен/Пловдив
Имам номер на поръчката, пише  че ако има нещо ще се свържат с мен.

Много е относително, може и в последния момент да се преобърне.   Не го мисли, това. Настрой се положително всичко ще е наред. Аз съм родена седалищно, преобърнала съм се в последните дни. До последната консултация съм била главично и след това хоп и оп...😁

# 430
Благодаря ти! 😊
Имам номер на поръчката, пише  че ако има нещо ще се свържат с мен.

Много е относително, може и в последния момент да се преобърне.   Не го мисли, това. Настрой се положително всичко ще е наред. Аз съм родена седалищно, преобърнала съм се в последните дни. До последната консултация съм била главично и след това хоп и оп...😁

# 431
И аз поръчах днес от хиполенд. Дано всичко е налично, но това сега не може да се разбере, докато не ни потвърдят поръчката. Те си пращат стандартен имейл, че са получили поръчката.
Останаха ми съвсем малко неща, пране, чистене и т.н. Но засега си почивам, има време.
Честито на Lady Vi, и аз искам да идва вече 30 май и да съм 36+.
Някой с гъбички? Аз пак имам, освен течение, воднисто и прозрачно, нямам никакви оплаквания, чак се чудя как ще ги изчистя до раждането, нормално. Страх ме е да ям кис.мляко всеки ден, заради плацентата, да не се калцира бързо, че беше 2ра степен и слагам глобули Залаин. Офф, не знам вече.

# 432
И аз поръчах днес от хиполенд. Дано всичко е налично, но това сега не може да се разбере, докато не ни потвърдят поръчката. Те си пращат стандартен имейл, че са получили поръчката.
Останаха ми съвсем малко неща, пране, чистене и т.н. Но засега си почивам, има време.
Честито на Lady Vi, и аз искам да идва вече 30 май и да съм 36+.
Някой с гъбички? Аз пак имам, освен течение, воднисто и прозрачно, нямам никакви оплаквания, чак се чудя как ще ги изчистя до раждането, нормално. Страх ме е да ям кис.мляко всеки ден, заради плацентата, да не се калцира бързо, че беше 2ра степен и слагам глобули Залаин. Офф, не знам вече.
Аз ги изчисти много бързо. Един курс с силвержин + и след това с лактобор. От тогава да чукам на дърво 4 месеца вече ми е чист секрета.

# 433
То лошото е, че на всеки действа различно, много неща слагах тази бременност. Най-после ги разкарах и хоп, трябваше да пия АБ.
Ще се доверя на док, два курса Залаин, после сигурно Миковаг и пробиотик. Дано има време да ги изчистя.
След 36та гс ще ходя всяка седмица на консултация.

# 434
Елси аз имам течение, но всичко ми е чисто. Обаче се появи някакъв сърбеж лек и си мислех, че има нещо, но нищо.
Леле момичета да ви кажа през нощта мислех, че ще родя. От 11ч пак си почнаха редовните болки и контракции и в 12ч. отивам да пишкам, е няма такова пишкане много. Казвам си дали не ми изтекоха водите ама ще изчакам да видя ще има ли контракции и как ще съм. И седях до към 3ч с телефона и само засичам контракциите ама след 3ч отшумяха и заспах. Направо вече ще се психясам. Въпреки, че имам 1 раждане не знам как е да ти изтекът водите понежеми ги спукаха в болницата. Сега започнах да слагам Полижинакс преди секциото ми каза доктора и се чудя дали той може да ми предизвика раждане?

Общи условия

Активация на акаунт