Любители на кучета - 93

• 27 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Просто отваряш устата, слагаш хапчето възможно най-навътре и затваряш устата. Държиш леко вдигната муцунката и галиш по гушката, докато глътне. Ако сложиш хапчето по-напред, рискуваш да го изплюе. Успех в лечението, стискаме палци!
И пак на вет - щом кървенето не спира...
Тази сутрин така го дадох, но я измъчих. Като трябва, пак така ще е...Ще пробвам всичко.

Бронте, всичко пробвайте, дано и вет/овете да са добри. За Рексун тогава нищо не ми казаха, една седмица всеки ден след обед слагаха по 5 или 6 инжекции, не знам с какво го лекуваха, на системи два дена го слагаха и после вкъщи продължихме 20 дена с антибиотика. И чак, като се съвзе душицата, док ми каза, че не е вярвал, че ще го вдигнат на крака, и досега ми го повтаря, като отидем за нещо и види Рекс. Но се оправи, преди две години беше това, пак от кърлеж при редовно слагане на адвантикс. Стискам палци да се оправи Джеси Praynig, хич няма да е лесно и за нея, и за вас, важното е резултат да има! Peace

# 151
Аз съм притеснена за Джина, като е на гранули изглежда много нещастна. Не яде и отслабва бързо. Не зная какво да я правя, не мога само с месо и ориз да я изхранвам, ще почнат дефицити и липси, но пък гранулите по цял ден понякога седят и не ги яде изобщо. Много трябва да е изгладняла...
И козината й пада мощно и мъх и козина. Не спря ли вече при вас?
Дух, абсолютно същото! Рин-чето не слабее все още, но не яде гранулите, както в началото /пробвахме различни и все тая/. Предпочита "обща" храна, месо, готвено.. притеснявам се точно за това, да не и липсва нещо, едва в 5 -тия месец е. И не, няма спиране това скубане, ама ние си имаме мощно козина, пухкава и гъста, та съм се настроила, че ще отнеме малко повече време. Синът ми я реше с четка навън, къде реше, къде не, ама пак пада нещо извън къщи.

# 152
  • Bарна, морето, сините вълни
Стискаме палци и лапички всичко да е наред!!!
Въпреки, че Ерос е лакомия, за да съм сигурна, че е приел лекарството го набутвам в гърлото и си го преглъща.

# 153
  • София
Бронте, стискам палци да оздравее твоето кученце. Пиши непременно какво е развитието.
Съвети за даване на лекарство не мога да дам, тъй като моят дивак изяжда всичко, без дори да го подуши. Хапва лекарства все едно са наградки. Чак после се усеща, но късно е либе за китка.

# 154
  • София
Бях обещала снимки от изложбата
Скрит текст:

# 155
Бях обещала снимки от изложбата
Скрит текст:

Красота! Прекрасни са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • София
Малееееее, Коте, уникални са, направо се влюбих колко са красиви и пухкави Sparkling Heart

Бронте, стискам палци бързо да се оправи девойката.

Аз лекарства давам с шунка - завивам хапчето в нея на руло и така го давам. Това е единственото нещо, което никога не души от близо, само като го види и направо гълта.

# 157
  • София
Бързо да оздравяват болните!

Коте, големи са красвци и двамата!
Имам въпрос, ако не е удобно тук да ми отговориш, моля, просветли ме на лично! Колко струва профи хендлер да извежда в ринг-а куче? Наближи и нашата изложба и се чудя колко да подготвя, защото сама никакъв шанс да се справя.

# 158
Бронте ерлихиозата е лечимо заболяване, тъй че стискам палци бързо да се оправи кучинка. Контактувай те постоянно с ветеринарите, а същи я водете и на прегледи за да следят състоянието й. За хапчето щом няма апетит най-добре е именно чрез пъхане в гърлото. Друг вариант е да разтвориш във вода и със спринцовка на малки порции да впръскваш в края на устата към кътниците, но има вероятност да изплюе част от течността.

Коте разкошни снимки на тези разкошни пухкавелковци 😍

Момичета, при здраво и лакомо куче даването на хапче не е кой знае каква философия. Мръвка, дробче, сиренце, кашкавал, кренвиршче.. който каквото обича и ще си го излапа. Ама при куче без апетит поради болест и най-вкусната мръвка да му размяташ пред носа не може да го изкушиш.. та колкото и да ни е неприятно при липса на апетит единствения вариант е хапчето в гърлото.

# 159
  • София
Благодаря Simple Smile
Снимките не са много, но с две кучета, едно от които Злодеида, няма как.
Пропуснала съм да отбележа, че едно момиченце дойде и поиска да изведе Балу на състезанието за деца хендлери (7-13 години), взеха първо място. Дойдоха и други деца, да питат за същото, но Балу вече беше обещан, а не ми се рискуваше да пусна Лили и да стане бой в ринга.

джу, зависи си изцяло от хендлера. Защо не пробваш и ти? Не е сложно. Аз съм извеждала Лили преди, но сега вече не.
Скрит текст:
Девойката на снимките (Хриси) взима 40лв. Мога да ти дам контакти, ако искаш.

# 160
  • София
Коте, а тя "пудри" ли ги преди да ги изведе или я давам готова кучката и тя само извежда? Не ми се рискува сама да я извеждам, защото имам притеснения каква оценка ще получи, а все пак и трябва мн. добра оценка, за да можем да обсъждаме обременяване /евентуално/, а и с мен в стойка не застава по никакъв повод Joy Груумъра обеща дъщеря му да я изведе и исках да знам колко приблизително ще цакам на "детето" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Ще се включа и аз с отговор Grinning Сами си ги приготвяме кучетата за изложби. Аз вървя с един куп спрейове, гелове и четки и през 15 минути се оправя нещо Grinning Хриси (хендлерката) на български изложби за всички породи има да води над 6-7 кучета от различни породи и не остава време да ги оправя, пък ние си знаем и по-добре как Wink
 За Балу обикновено има и бяла пудра и кафяв молив SatisfiedSatisfied

Бека на специалката на шнауцерите ли ще бъде? Аз най-вероятно ще помагам в ринга и ще се видим Simple Smile

# 162
  • У дома !
Здравейте! Искам да срещна нашата Тара на 1г.и 6 м. с родителите и.Мислите ли,че добре ще премине срещата?Да ли ще познаят,че тя е тяхна рожба? Първо мислим да пробваме само с баща и,а после с майка и,нали женските често се мразят за това....иначе родителите и са на един стопанин и живеят заедно.

# 163
  • София
Клоуи, там ще я водим! Знам как трябва да изглежда, но не мога да я докарам така. Да ми се обадиш, когато видиш кои сме, защото от притеснение може да ви изпусна Grinning

# 164
  • София
всъщност, мъжките се карат помежду си, женско с женско няма проблем да се разберат.
Моята дори се разбира по-добре с женски, мъжките и досаждат и я душат и наобикалят, а тя не обича.
Но се е срещала с татко си, мина си нормално срещата, той просто не я отрази.

Общи условия

Активация на акаунт