ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 4

• 21 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ен-ти-тус  бонбони за смучене също. И те стават за бременни и според мен са по-ефикасни. Имат джинджифил вътре и са леко неприятни на вкус.

# 136
Aз сега се връщам от преглед Heart Eyes
При нас всичко върви наред. Това, което ме притесняваше -за шийката, няма нищо. Идеална е, всичко е наред, няма скъсяване.
Само филми са ми в главата на мен и грам не мога да се владея.
Вече сме големи, цели 12см, 180гр Heart Eyes

# 137
Здравейте, момичета!
На мен пола ми го казаха при първата серия генетични изследвания, когато извлякоха хромозоми на бебето от моя кръвоток.Би следвало да е 99 % точно.Иначе за ехограф , мисля че е рано за сигурни прогнози , аз съм в 17 г.с.
Golden , успех!всичко ще е наред!  

Може би е време да се загледам в количките.☺Бях забравила, че е цяла философия ☺

# 138
BG_US, може ли да споделиш какви други генетични изследвания си правила?

# 139
На мен на ФМ в 11-12 седмица ми казаха на 80% пол женски, сега като пуснах ДНК тест излезе , че е мъжки пол, където тук е на 99,99% сигурно...така че в тези ранни седмици хич не е за казване полът- само объркват нагласата на човек.
Аз пуснах пренатест само за Даун и да се похваля резултатът е отрицателен, а на БХС рискът беше 1:110 .

# 140
На мен доктора който ми прави първата фетална ми каза, че е несериозно да се каже пола преди 16 седмица, можело само да се налучква, не било точно. АГ ми накрая на 15 седмица ми каза на 80 процента момиче ии сега нямам търпение да ми потвърдят, макар че вече дори име излизаме и й говорим в женски пол и по има, ще е малко странно и кофти сега, ако ни казат момче, но каквото такова, важното е да е здравичко.

# 141
И на нас в 12 седмица ни казаха момче, но аз нещо не вярвам

# 142
BG_US, може ли да споделиш какви други генетични изследвания си правила?

Разбира се!  Първата серия бяха тризомии- тризомия 21 /синдром на Даун/, тризомия 18/ синдром на Едуардс/  и тризомия 13 /синдром на Патау /.От тези генетични изследвания разбрах и пола.
Сега ще направя още една серия генетични изследвания, отново чрез кръвни проби .
1. Spinal muscular atrophy- спинално - мускулна атрофия , засяга нервната система и респективно неврологичната комуникация с мускулите.
2.Cystic Fibrosis - генетична малоформаця засягаща белите дробове и дишането.
3.Maternal Serum Alpha Fetoprotein- параметрите  на това изследване индикират проблеми в невралната тръба,дефекти на хранопровода и/или дефект на стомашната кухина.

Това съм планирала за сега☺

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:44 от BG_US

# 143
Относно пола: ние в 12 г.с. ходихме на 2 места на ФМ, на първото ни казаха 80% момче, на второто 80% момиче. След това в 16 г.с.  д-р каза 100% момче и ни показа...
Но аз преди 20 г.с. няма да съм на100% сигурна.
Иначе в 12 г.с. разчитат на т. нар. Nub theory ( вижте в гугъл). Но за да се използва трябва да се направи хубава снимка и д-р да избегне страничните наслагвания на образа, които много подвеждат.
Иначе аз сега съм 17 г.с. пак нямам много апетит и май ми пада хемоглобина..но страшно ми се яде люто и кисели салати..даже си купих някои люти работи и ми текат лигите 😄😄😄
Относно кг съм + 2кг .

# 144
И при мен апетита нещо изчезна, или свикнах с него и вече не ми е странен Grinning
Иначе днес на прегледа ме теглиха, вече съм 55кг...което прави +4 Anguished  защото тръгнах от 51.

# 145
  • Пловдив
Да и аз люто ям. Чудя се трябва ли и не пречи ли за нещо?! Става ми зле като ям каквото и да е. Но цитруси като че ли най-мнг наблягам. През нощта ставах да ям лимон. Глад за цитрус.
Дано ни мине другия месец

# 146
Кой ще разчете по тая Nub theory? 🤔😊🙄

# 147
В 12седмица док ми каза че предполага че ще е момче,но не може да е сигурен защото мн си приличат в тези седмици,след това един път момиче ,един път момче и накрая теста за даун ни каза че е момче,моя дружка заяви че в 12 сед категорично и казали че е момче ..мен досега мн ми се хапва кисело,лимонче по всяко време си гризкам ,напоследък много плодове ми се ядат...в неделя ходих да си търся ягоди ..добре че им е сезон:-)

п.с:след втората фм в 20 сед трябва ли да правя бхс при положение че правих пренатест?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 21:46 от likeawind

# 148
Според мен няма смисъл от втори БХС, при положение, че си направила пренатест....

# 149
В 12седмица док ми каза че предполага че ще е момче,но не може да е сигурен защото мн си приличат в тези седмици,след това един път момиче ,един път момче и накрая теста за даун ни каза че е момче,моя дружка заяви че в 12 сед категорично и казали че е момче ..мен досега мн ми се хапва кисело,лимонче по всяко време си гризкам ,напоследък много плодове ми се ядат...в неделя ходих да си търся ягоди ..добре че им е сезон:-)

п.с:след втората фм в 20 сед трябва ли да правя бхс при положение че правих пренатест?
Не мисля, че е нужно да си причиняваш излишен стрес, при положение, че си правила пренатест.

Общи условия

Активация на акаунт