GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 614
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Аз не виждам причина Аря да убива Денерис. Русокоска не е посегнала на нея или на семейството й. Аря досега не знам да се е захващала да защитава обикновения народ. Май винаги убиваше по лични причини.

# 406
  • Чужбина
Абсолютно реално и последователно развитие на характера на героинята според мен.

Категорично съгласна с теб! Hug

Както и на Джейми, и на Варис.

Разочарованието е другаде.

# 407
ох, горката Дани, човек жив да я ожали. Ок загуби много (то кой не загуби?), но и много неща и бяха дадени даром и то с магия.
защо все търсите вината някъде другаде, а не погледнете реално над нещата? Убиецът е убиец по собствена воля и самосъзнание. Тя каза Дракарис, не Тирион или Джон. Тя лично отприщи гневът божи.
Естествено, че за да се стигне до там са се случили много, много неща, но не видях един фен на Денерис да каже, че е сбъркала, май освен Хепи или имамше едно, две момичета и толкоз.  newsm78
И без да съм и фен, мога да ти кажа, че не е сбъркала. Струва си да се изреже една гангрена, колкото и да е болезнено, за да се спаси целия организъм.

Добре де, кой по-точно организъм ще спаси. Заслужи си всеобща омраза във Вестерос. Какво точно спечели- точно едно нищо или по-точно - печели смъртта си, защото вече има милиони мразещи я, които ще искат да я убият, но не в директен сблъсък.Тя самата ще трябва да живее във вечен страх дали някой няма да я очисти. Сив червей с неопетнените и няколко дотраки няма да могат да я пазат вечно,ще трябва да и готвят, прислужват и всичко останало Simple Smile
Май не схващаш - Денерис вече не е човек, тя е дракон, защото убиха всичко човешко в нея. Вече няма да и пука за оценката и емоциите на хорица, за тяхното страдание или радост. Остана и само справедливостта.

# 408
  • Варна
След като изгледах тази серия, вече съм абсолютно сигурна, че и последната няма да ме изненада. Жалко.

# 409
Денерис не е човек, ама Бран е, голяма логика

# 410
Аз не виждам причина Аря да убива Денерис. Русокоска не е посегнала на нея или на семейството й. Аря досега не знам да се е захващала да защитава обикновения народ. Май винаги убиваше по лични причини.
Като се мотаха из Речните причини Аря не уби ли някакви хора? Не се сещам за причините.
Според мен и се отрази гледката и ще има последствия.

# 411
Джон я предаде Simple Smile

Скрит текст:
защото отказа да се гаджосват повече Simple Smile

Това не е предателство. Предателство е да ти забият нож в гърба.

Anish , ако Денерис е справедлива първо трябва да накаже себе си, за това че заради решенията й постраха хиляди хора... Спрведливият човек няма да мечтае за трон, който не принадлежи на него/нея, а на братята му/й

# 412
  • Варна
Майтапя се бе Simple Smile

# 413
Абсолютно реално и последователно развитие на характера на героинята според мен.
Категорично съгласна с теб! Hug
Както и на Джейми, и на Варис.
Разочарованието е другаде.
Разочарованието е, че не така щеше да го разкаже Мартин. Вероятно ще се случи и в книгите, но ще изглежда по друг начин, а по-точно - смислено.

# 414
  • Чужбина
Май не схващаш - Денерис вече не е човек, тя е дракон, защото убиха всичко човешко в нея. Вече няма да и пука за оценката и емоциите на хорица, за тяхното страдание или радост. Остана и само справедливостта.
Както винаги, другите са ми виновни, че съм се провалила в живота. Другите са виновни, че съм полудяла. Другите са виновни, че измряха деца.

Човек, който не прави разлика м/у добро и зло, е луд. Поне такава е дефиницията.
Човек, който не може да носи последствията от действията си, е луд. Такава е дефиницията.

# 415
Мартин нищо подобно няма да разказва. ДиД сто на сто си измислят, някакви свои легенди.

# 416
  • Варна
Абе, аз ви казвам, че ще намажат катран и перушина...

# 417
Like father, like daughter.
Изглежда, че поне част от пророчествата ще се сбъднат.

Сериалът другата седмица може да го закриват преспокойно след такова претупване, но силно се надявам да има хепи енд за моя човек Брон Simple Smile

# 418
Както винаги, другите са ми виновни, че съм се провалила в живота. Другите са виновни, че съм полудяла. Другите са виновни, че измряха деца.

Човек, който не прави разлика м/у добро и зло, е луд. Поне такава е дефиницията.
Човек, който не може да носи последствията от действията си, е луд. Такава е дефиницията.
А, махленска психология... Нищо ново.

# 419
  • Чужбина
Мартин нищо подобно няма да разказва. ДиД сто на сто си измислят, някакви свои легенди.

И какво ще разкаже Мартин?

Разочарованието е, че не така щеше да го разкаже Мартин. Вероятно ще се случи и в книгите, но ще изглежда по друг начин, а по-точно - смислено.

Разбира се, че ще е по-смислено.
Скрит текст:
Нормално е. ДиД я показваха луда още от началото. Но после нещо се оплетоха във фен фикшъни и трябваше да върнат лентата назад.

Трябваха им поне още 2-3 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт