GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 638
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 450
И аз да съм на мястото на Джон, и аз щях да отида в най-далечния възможен север.
Денерис не е луда, просто реши да се наложи със сила. На бас, че ще я приветстват всички в следващата серия.

# 451
Мале каква сте лавина.Hug
Още не съм гледала епизода.То няма и за какво де - всичко ми е ясно.Grinning

Ех GoT да се свършва мъката на хората.

# 452
  • Чужбина
Да кажа и аз за Джейми, какво мисля, въпреки че съм отворена за различни мнения, че видях че Тифани и Коронис са писали преди малко:

Скрит текст:
Джейми каза, че не му пука за хората в КЧ.

И защо да му пука? Той едно време спаси стотици хиляди, а те 20 години го наричаха Кралеубиец и Клетвопрестъпник.
След толкова години, кой би имал още сърце да му пука?

Ако моята сестра, брат, братовчед, дъщеря, син, родители са в КЧ по това време, изобщо няма да мисля за всички хора. Отивам да спасявам моите и мисля само за тях.

# 453
Уууу, човек да не изпържи едни кюфтета и 35 отговора.
Да видим в другата серия какви ще ги снесе Санса. Че определено ще има много да обяснява на брат'чед си.

# 454
Страх ме е за Санса. Денерис и вдигна мерника.

# 455
  • София
Добре де, какво искахте от Джайм? Рицарят на печалния орден, така му викам аз. Най-печалния герой. В смисъл какво трябваше да стори, за да сте доволни? Simple Smile

Скрит текст:
Той обичаше силно и истински само двама човека на този свят, Церсей и Тирион. Цесрей по много по-различен начин разбира се. И се ненавиждаше за това. Всичко което бе насъбрал в себе си го показа в онази страшна ала Ди Каприо гримаса в епизод 4 след като изостави Бриен. Той беше един отдавна паднал герой, нямаше живот в него. Искаше да е при Церсей в последните им мигове.

# 456
Денерис не е луда, просто реши да се наложи със сила. На бас, че ще я приветстват всички в следващата серия.

Баш си е луда. Като психопатите в САЩ, които ако питаш съседите им са много добри деца, но в един момент отиват в училище и правят касапница, защото видиш ли били аутсайдери. Нормален зрял човек трябва да може да си прави критична самооценка и ако вижда, че всички са против него да си помисли дали пък причината не е в него.

# 457
Денерис луда, Денерис луда, ..... изтъркахте се вече.

# 458
  • Варна
Аз имам друг въпрос. Някой назад припомни думите на Джора (май негови бяха), че обикновения народ не се интересува чий задник седи на трона, а ги вълнува времето, реколтата и такива неща. Добре ама тоя обикновен народ сляп ли беше, че се води война, тъп ли беше, че целта е Чертога и оная шафрантия вътре, малоумен ли беше, че седя в града на мушка, когато навън се събират войски? Дори човек с интелигентността на тухла четворка ще стопли накъде отиват нещата и би трябвало инстинкта му за самосъхранение да сработи и да си плюе на петите. Аз поне така бих направила. Близко до акъла е, че на война най-много страда цивилното население и невинните, защото на войниците по един или друг начин им се плаща за да си рискуват живота на бойното поле. Тия що седяха там, да ги ползват за пушечно месо ли? Нямали са време да се изнесат ли, още повече като сто пъти се каза колко много време отнема на войските да се придвижат от ЗХ до скапаната столица? Поели са си риска да останат в град, който е мишена. Това е.

# 459
Нали знаете, че каквото и да се случи в сериала винаги ще има някой недоволен. На някои нещо друго им се е искало и т.н. Серията беше направена супер и би трябвало да сме благодарни за невероятния сериал.

# 460
Нали знаете, че каквото и да се случи в сериала винаги ще има някой недоволен. На някои нещо друго им се е искало и т.н. Серията беше направена супер и би трябвало да сме благодарни за невероятния сериал.
Точно! Няма угодия за всички ..
Май най-добре всеки сам да си направи по негов си вкус сценарий, хахаха.
То ако всичко беше ок - нямаше да има смисъл от сериал.
За мен лично 8 сезон е най-слабият от всички до тук. Може би защото нямат вече основата, която е поставена в книгите и е лесно да се следва.. не знам ...

# 461
  • Варна
Колкото и противоречиви чувства да събужда сериала, колкото и некадърно да го ос@аха накрая, той пак си остава страхотен за мен.

Осми сезон наистина е разочарование за мен, хареса ми май само първия епизод и толкова. Не вярвам, че последният ще ми допадне, но ще видим, може пък сама от себе си да се изненадам.

# 462
Аз имам друг въпрос. Някой назад припомни думите на Джора (май негови бяха), че обикновения народ не се интересува чий задник седи на трона, а ги вълнува времето, реколтата и такива неща. Добре ама тоя обикновен народ сляп ли беше, че се води война, тъп ли беше, че целта е Чертога и оная шафрантия вътре, малоумен ли беше, че седя в града на мушка, когато навън се събират войски? Дори човек с интелигентността на тухла четворка ще стопли накъде отиват нещата и би трябвало инстинкта му за самосъхранение да сработи и да си плюе на петите. Аз поне така бих направила. Близко до акъла е, че на война най-много страда цивилното население и невинните, защото на войниците по един или друг начин им се плаща за да си рискуват живота на бойното поле. Тия що седяха там, да ги ползват за пушечно месо ли? Нямали са време да се изнесат ли, още повече като сто пъти се каза колко много време отнема на войските да се придвижат от ЗХ до скапаната столица? Поели са си риска да останат в град, който е мишена. Това е.
Аз разбрах, че Церсей ги събира с армията си в КЧ, т.е. не всички са от самия град и да са искали да бягат, не са им дали възможност.

# 463

Поведението на обикновения народ се видя в епизод 1 от този сезон. Видяха драконите и хукнаха да бягат. Ония около КЧ се криеха в крепостта, защото им бяха казали че идва нашественик. В средновековието укрепленията та са се строяли именно с цел да се крие населението в тях, защото когато дойдат чуждите войски, те колят и изнасилват без да те питат какъв си. Тирион и Визерис точно това се опитваха да и налеят в главата, че първо трябва да спечели народа на своя страна.

# 464
  • София
Цял ден се опазих от спойлери, нямах възможност да гледам, но сега пускам и дано ми хареса!
Отдавна не съм се вълнувала така за сериал Laughing

Общи условия

Активация на акаунт