GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 571
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 285
Гледах. Страхотен епизод. Довечера ще го гледам пак 

# 286
  • Вестерос
Аниш, и аз не искам да мре бе, обичам я тая жена ама нататък май отиват нещата...
Почти всички предполагат (дори се радват на идеята) Денерис да бъде убита. Е, ако не се случи, ще е най-голямата изненада. А нали това са ни обещали уж - "чака ви грандиозен и неочакван финал".

pticasprujina,
Скрит текст:
Как точно реши, че Денерис е луда? Луди бяха тези, които я предаддоха, тези които я предизвикаха и направиха всичко възможно да я наранят. Дразните дракон - на ви дракон.
За тъпите американски зрители, псевдо фенове , точно най-големият обрат ще е Джон да я убие и да се самоубие после, тип Ромео и Жулиета. Били снимали два финала за Джон....

Не ми се гледа даже. Всичките плоски лийкове са верни, а ние какви схеми измислихме, не е истина. Дано Мартин си скубе брадата от яд, че провалиха историята му с индийски погледи, липса на логика и плиткост тип робинята Изаура..

# 287
Скрит текст:
Аниш, и аз не искам да мре бе, обичам я тая жена ама нататък май отиват нещата...
Почти всички предполагат (дори се радват на идеята) Денерис да бъде убита. Е, ако не се случи, ще е най-голямата изненада. А нали това са ни обещали уж - "чака ви грандиозен и неочакван финал".

pticasprujina,
Скрит текст:
Как точно реши, че Денерис е луда? Луди бяха тези, които я предаддоха, тези които я предизвикаха и направиха всичко възможно да я наранят. Дразните дракон - на ви дракон.
За тъпите американски зрители, псевдо фенове , точно най-големият обрат ще е Джон да я убие и да се самоубие после, тип Ромео и Жулиета. Били снимали два финала за Джон....

Не ми се гледа даже. Всичките плоски лийкове са верни, а ние какви схеми измислихме, не е истина. Дано Мартин си скубе брадата от яд, че провалиха историята му с индийски погледи, липса на логика и плиткост тип робинята Изаура..
Е, що. Серията биваше - напълних очички с драконов полет. Ама ми се искаше да са двамката с Реги.

п.п. Жалко, че на Церсей не докараха слонове, Дро щеше да си похапне чудесно.
Впрочем явно е била слаб играч на киваси, слоновете нямаше да и помогнат.

# 288
Ха-ха, значи Денерис просто
Скрит текст:
го е играла сапьор Joy Шегата настрана, но Аниш е права. Ако се бяха вързали на камбаните, като нищо щяха да се натресат на "минно поле" .

# 289
Епизодът не се казва Последната битка / война, а The Bells

# 290
  • Вестерос
о м г още по-плоско име...

Анкетата нали щеше да е до сутринта?
Вярно ли някой се е регистрирал няколко пъти, за да гласува? Grinning Grinning

Чета ви и ме е ядддддддддддд, откачам от яд за Джон. Наистина стана излишен тотално Sad Мразя ги ДиД , че съсипаха и него.

# 291
Ха-ха, значи Денерис просто
Скрит текст:
го е играла сапьор Joy Шегата настрана, но Аниш е права. Ако се бяха вързали на камбаните, като нищо щяха да се натресат на "минно поле" .

Скрит текст:
Не, това за Дро - сапьора беше базик. Но реално този път Денерис си беше научила урока след загубата на Регал и Мисандей. И му го каза на Тирион в прав текст: За Церсей милостта е слабост, от която тя винаги се е възползвала.
Ако Денерис прояви милост, Церсей пак ще я надцака.
От своя страна Церсей е наясно, че след изцепките с дракона и преводачката няма тя да е обекта на милост. Но пък знае, че Денерис ще поиска да спаси невинните граждани - доказа го, като хукна да спасява северняците.
И заложи поредния капан - ако Таргериън завземе КЧ, то Церсей ще взриви града и ще го пише на нейна сметка в добрия случай. В лошия случай Денерис умира при взривовете, а Церсей (глупаво предполагайки, че има място където да се скрие от дракона) доволно си пие винцето на терасата.

# 292
Ти баш най-бозавите сцени си си харесал, не, че не бяха хубави де Simple Smile

Тези бяха най-малко бозавите са мен Simple Smile Всеки с вкуса си.

# 293
  • София
Хах,не бе Тиф, ей виждате ли как се зараждат легендите...  Grinning
аз се измайтапих просто, нищо не е станало

ама гледам има яко обърни плащове след снощния епизод.  Laughing Twisted Evil

# 294
о м г още по-плоско име...

Анкетата нали щеше да е до сутринта?
Вярно ли някой се е регистрирал няколко пъти, за да гласува? Grinning Grinning

Чета ви и ме е ядддддддддддд, откачам от яд за Джон. Наистина стана излишен тотално Sad Мразя ги ДиД , че съсипаха и него.

То да беше само Джон, с мед да ги намажеш тия двамцата идиоти.
Такива пракрасни герои съсипаха. Потресена съм. Дано Мартин поне не стигне това дъно.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 12:19 от saleni

# 295
  • София
Много коментари...бравос.Не съм гледала и изчела всичко.
На бързо сутринта няколко поста само ...десетина...
Някои се възмущаваха...бозав бил епизода
Коментра и, мнения, проклинания и пожелания....в дотук 100 и отгоре поста
Явно епизода  не е бил бозав...
Или е бил бозав, предразполагащ за  толкова много ваши коментари и анализи...Wink

# 296
Добре де, вярно че Всичко зависи от сценаристите, но да попитам тези, които смятат, че Данка е постъпила праилно

Скрит текст:
Защо по дяволите пощади Църси, защото това си беше милост отвсякъде (на Църсито не и пука за хората), а изби населението? Аз ако бях щях да се направя, че уж се оттеглям с дракона и докато се чудят какво става да им се сгромолясам изневиделица, както при Юрон. Тогава Данка щеше да е достойна кралица, а не луда кралица. Вярно, че нямаше да има битката между Клегейн, но какво от това.

# 297
Така ...
Скрит текст:
Ако беше нещо отделно, несвързано с предишните епизоди, може би щеше да ми хване окото. Беше зрелищно и дотам.
За никой не ми стана жал (от главните герои). Само за Дани в началото, като я дадоха самичка на онзи огромен трон.
Джон е виновен. Какво се прави на ощипан? Така и така вече са били заедно, нямаше пък да е кой знае каква жертва. Изобщо не е като Нед.
Юрон и Джейми защо се биха? Айде Джейми беше предизвикан, ама Юрон никога не е споделял, че много иска да го убива или пък, че е безумно влюбен в Церсей.
ЗД толкоз, за какво ги домъкнаха, за да стоят няколко минути пред портите? И за какво трябваше да нахлуват в града "нашите"? Дрогон си се справяше повече от прилично. (Така ли се предполага да действа драконовият огън?)
За братята Клегейн няма какво толкова да се каже. То е ясно, че масово ще се говори за приликата с Вейдър.  Хрътката разбирам, че го мрази, ама Клегейн да го мрази толкова, че чак да прегази всичко по пътя си, за да се бие, няма причина.
Аря вече не е девица, та тая сцена с еднорога ... ъъъ, коня, беше някак ненужна.
Поне вече не се безпокоя за дотраките. Те не били избити, те явно са препускали 2 епизода до KЧ.

Е, сега вече ще сменят закачката с Изгубени. От днешна гледна точка финалът им не беше толкова зле. Laughing

PS  А и да се крещи "Огън", когато пускаш стрели срещу дракон ... хммм.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 12:35 от Elmindra

# 298
Добре де, вярно че Всичко зависи от сценаристите, но да попитам тези, които смятат, че Данка е постъпила праилно

Скрит текст:
Защо по дяволите пощади Църси, защото това си беше милост отвсякъде (на Църсито не и пука за хората), а изби населението? Аз ако бях щях да се направя, че уж се оттеглям с дракона и докато се чудят какво става да им се сгромолясам изневиделица, както при Юрон. Тогава Данка щеше да е достойна кралица, а не луда кралица. Вярно, че нямаше да има битката между Клегейн, но какво от това.
Скрит текст:
Не я е пощадила. Дро няма вграден гармин/трекер за точното местоположение на Церсей.

# 299

Скрит текст:
Скрит текст:
Не я е пощадила. Дро няма вграден гармин/трекер за точното местоположение на Церсей.

Скрит текст:
Дро не, но Данка много добре знаеше къде е. Точно преди да започне да горо хората се взираше в цитаделата.

Общи условия

Активация на акаунт