GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 628
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 420
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скрит текст:
Денерис никога няма да бъде истинска кралица и никой вече не вярва на високопарните й твърдения за управление с мед и рози.Хората видяха истинското й лице и със сигурност Джон и семейството му няма да допуснат тя да управлява.Всъщност първоначалните й намерения бяха добри,но много бързо се отказа от тях...глупава жена.
Тирион осъзна колко прав всъщност е бил Варис,ама късно...
Според мен С и Д са живи.

# 421
Дани и в книгите е сложна. Определено там историята ще се разгърне по - хубаво, но пак ще се стигне
Скрит текст:
до изгарянето на КЧ.

# 422

Хората са си хора, Нед беше обявен за предател, а те не знаеха истината. Тук си се предадоха. Ситуациите нямат нищо общо.
Скрит текст:
А и Данка не ги наказа защото са викали против Нед, а заради "кефа" си.

# 423
  • Варна
Ама вие още си се надявате Мартин да ви разказва нещо си? ,☺️

# 424
Ами не им е лесно, представям си какво рязане на вени е сега в щатите. в имдм откровено ги кълнат  Shocked
цирк

Тя, Данито си е модел и мечта за много момичета. Руса, хубава, кралица, майка на три дракона, не гори, всички мъже са и в краката и то какви мъже само...
Е, да продължавам ли? Wink
и сега вземи това брутално приземяване. Аз съм убеден, че е имало нервни сривове... То ще се чуе.

За една част от фенките и ще е голямо разочарование обратът, но за друга част няма значение дали ще властва със  терор или любов, важното е да властва. Аз искам Аря да я скалпира, но не с камата, а с нещо тъпо и ръждиво. Сега оправданията "ама те съветниците и даваха погрешни съвети" са като кой ми с*а в гащите.

# 425
Значи тия дни почнах да гледам сериала от начало. Точно заради Денерис.
Още във 2 сезон показва същинския си характер - как заплашва и се репчи без дори да помисли, че има и по-нормален и човешки начин на общуване между хората. Имам предвид сцената пред вратите на Карт. Така че, който не е очаквал нейното изтрещяване, значи е гледал друг сериал.

# 426
  • Чужбина
Така че, който не е очаквал нейното изтрещяване, значи е гледал друг сериал.

Hug Hug Hug

И да не забравяме, че има Дракони, т.е. бомби. Направо си бе перманентно готова за "Bomber" Harris.

М/у другото, някъде четох коментари, че Дани изглеждала така още, когато в първите серии влизаше в горещата вода.
Скрит текст:
Поглед на човек с делюзия.

А аз патката обвинявах Емито, че не можела да играе. Много добре си игра момичето. Те така са й казвали да го прави.

# 427
Ама вие още си се надявате Мартин да ви разказва нещо си? ,☺️

Със сигурност ще го разкаже по-добре от Dumb & Dumber. За да се стигне до това, което видяхме, трябва да се извърви някакъв път, да има някакви причини, на които да повярваш. Не става въпрос само за Дани, а за всичко, което видяхме в 8ми сезон. Всеки сериал, който завършва различните истории и съдби, развивани с години, в рамките на един-два епизода, е обречен на провал.

# 428
  • Пловдив
Скрит текст:
Успях да изгледам най-после епизода, бях се подготвила ,че няма да ми хареса, но това мина всяка граница. Сорри но няма как да оправдая Денерис, че е луда, луда е. Хората се предадоха бяха беззащитни, а тя ги изпържи като парче месо, никога няма да бъде добър владетел, и ако си мисли че сега ще я приемат хората има само да си мечтае. Изби хиляди, но тези хора имат и близки, които ще искат отмъщение, няма да има ден спокойно управление. Защо Джон да е предател, кого е предал, и аз да бях щях да кажа кой съм, той не е виновен, че "любимката, майката дрън-дрън" не е обичана, тя си е виновна за всичко което и се случва, от както е дошла само избива хората. Сега след като Церсей е мъртва КЧ унищожен, ще тръгне срещу Севера, Тирион и той е пътник тя му каза,че при следващата греша си заминава, а той пусна Джейми. Усещам как Санса е пътник, Денерис няма да се успокой докато е жива. Варис където и да пишеш успя да си прати писмата, написа няколко, тоест не е изпратил само до един човек ,че Джон е Егон Grinning хах Денерис закъсня там. Джон нямам думи как успяха да съсипят този образ, а Червея ужас избиваше наред. Хареса ми,че Джон искаше да се оттеглят, като видя лудата му леля какви ги върши, но късно. Честно казано ме е страх в следващия епизод много Старки ще излетят. Идея нямам кой ще убие Денерис. Надявам се само и Джон и Тирион да видят колко откачена е всъщност .Та така казах си мъката , отивам да си страдам още Sad 

# 429
  • София
The_Third,
Скрит текст:
Да видим все пак кой ще е. И аз се надявам на Аря, няма да я усети откъде ще и дойде. Simple Smile Но не изключвам и Джон. Но някой трябва да се справи с дракона, докато той е около нея нищо не могат да и направят. Там Джон ще е по-полезен. Интересно ако я убият какво ще стане с Дрогон? Дали ще отлети за Есос и ше го дадат с потомоство или ще го убият и край с драконите веднъж-завинаги.  newsm78

Василева,
спокс,
Скрит текст:
Няма да има време да тръгне за Север. Сигурно ще си го мисли, но няма да имат ресурсите за нов шок и ужас. Един епизод бе предостатъчен. В последния епизод сюблимния момент ще е какво ще стане с Дани, кой и как ще я убие или пък няма и ще остане да властва, но ще има повече разяснение, обобщения и намигвания. Трябва да дадат много герои от всички краища на Вестерос и също така са длъжни да отговорят на някои неща особено по оста Бран/Триоката врана.

# 430
The_Third,
Скрит текст:
Да видим все пак кой ще е. И аз се надявам на Аря, няма да я усети откъде ще и дойде. Simple Smile Но не изключвам и Джон. Но някой трябва да се справи с дракона, докато той е около нея нищо не могат да и направят. Там Джон ще е по-полезен. Интересно ако я убият какво ще стане с Дрогон? Дали ще отлети за Есос и ше го дадат с потомоство или ще го убият и край с драконите веднъж-завинаги.  newsm78

Скрит текст:
Сваля фейса на Сив Червей и готово, а дракона да си ходи там при ония развалини в Есос. Не казвам, че това ще стане де, само си фантазирам.

# 431
Скрит текст:
Не виждам смисъл да се чудим кой ще убие Дани. Всички сме чели спойлърите, а досега са точни. Джон ще е. Само не знам как ще се справи с Дрогон, защото май пишеше, че и него ще убива.

# 432
  • Пловдив
Изобщо нямам идея как ще съберат всичко в един епозод Sad Rolling Eyes
Скрит текст:
Пропуснах да си кажа мъката за Джейми и Церсей, признавам накрая ми стана мъчно за нероденото им дете, то няма никаква вина, иронията на съдбата заедно са дошли на този и свят и заедно си отидоха. Боже умрях си от смях с Юрон още не беше умрял Джейми и той се кефи, идиот, него племенницата му трябваше да го убие,  ДиД са ох нямам думи за тях , имам , но не са прилични! Давос горкия не му върви все на луди крале и кралици помага Grinning Харесаха ми хрътката и Аря Grinning "ако ме прегърнеш умираш" Grinning , той умря в пламъците и това си беше ирония, дали Аря ще го послуша и ще спре да си прави списъци, или Дани ще убие Джон, и ще даде повод на Аря да я убие ? Не знам дали искам да убият Тирион, момента им с Джейми беше много хубав. 

# 433
Скрит текст:
Данка счупи тъпомера с поведението си!

# 434
  • Русе
Йе бре!

Някои неща, които си извлякох като поука:

Скрит текст:
HBO наистина не може да си опази епизодите от изтичане. То какво, сега и финалът го знаем.

Скрит текст:
Затвори очи и се натискай с леля си, по-добре ще е, отколкото да й откажеш Laughing

Скрит текст:
Кралят на нощта е трябвало да ходи на уроци при Кибърн как се правят качествени зомбита.

Общи условия

Активация на акаунт