След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 620
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Аз също се чувствам така, толкова далеч ми се струва моят ден pregnant .Мисля си че точно когато най-малко очаквам, тогава бебчо ще ме изненада amiiii.Нямам търпение да се повъзтановят новообебилите маминки, за да разказват.....колко е хубаво... 1crib feeding pacifier Misc Baby Bottle newsm07.
 Лека вечер за сега.

# 136
Хе, току що се чух с Ренито. Звучи свежарски, обади се да пита дали да буди бебето ако то спинка, за да го храни. Обясних на нея, ще взема и на вас да кажа:
Следите си памперсите - до 40тия ден е добре да има минимум три акани пампи на ден, а общо 6 пълни. Като под пълни се разбира добре намокрени - в сух памперс изливате 100 мл. вода - толкова тежат пълните памперси. Това е индикацията, че бебето яде и му е достатъчно яденето.
Ако на първата консултация (на 15 дни) не е качило средно 280-400 гр. е добре да започнете вие да го храните на поне два часа интервал, ако то не се буди самичко. Не е нужно да будите бебето, за да го храните. Най-силният рефлекс е този да се задоволи гладът Wink та просто следите кога прави сукателни движения с устичка и върти главичка, вдигате го внимателно и го поставяте на гърда. То ще си засуче. Ако спре да си почине изчакайте една -две- три минути и ако не започне само да си суче го стиснете лекичко по раменцето или просто му стиснете нослето - ще си засуче.
А най-добре прочетете от Бибилиотеката статията "Как да събудим спящо бебе"... или нещо такова се казваше Embarassed и се подгответе от рано Grinning

# 137
Момичета здравейте! Първо да поздравя новообебелите се мами, като им пожелая малките слънчица да ги радват и да са живи и здрави. Ние с малкия Венци сме добре. Започнаха да ни мъчат колики. Но иначе за сега е доста спокойно бебе. Успявам максимално да му се радвам и гушкам. Дай боже на всички Ви такава радост. Баткото много се радва и много ми помага /дори повече от тате/. Относно раждането - при мен мина доста бързичко - само 2 часа, но за сметка на това имам много шевове, които и сега ме болят много. Но всичко си заслужава, заради малкото "слънчице". За сега успяваме да се храним под режим т.е. през 3 часа, но нощното хранене така и не успях да го премахна.... Като бях в родилния татито ми купи помпа за кърма Чико, която доста ме разрани и затормози гърдите. Затова след изписването си купих Авент. С нея се родих, наистина наподобява кърменето на бебчето и е голямо удоволствието да се изцеждам с нея - няма я пронизващата болка, както при Чикото. В общи линии това е около нас. Утре ще ни е първата разходка навън, за ужас на бабата. Доктора ни каза , че след 10 ден може да се излиза, така че ще се възползвам. Ще пожелая успех на всички, които чакате своите слънчица. Безпроблемно и безболезнено раждане на всички ви. newsm10

# 138
Честити бебоци на мама Dream World, пожелавам им живот като в мечти. Безкрайно щастие и много усмивки.

# 139
  • София
Мама Dreamy_world е родила нормално двата бебока. Юнак е тя!!! Поизмъчила се е малко, но  все пак две бебета са това  Heart Eyes Добре звучи по телефона и ви благодари за поздравленията.  Hug

# 140
  • Стара Загора
 IvelinaM,благодаря ти за отговора!Не съм лежала до сега в болница.Хем не ми се иска,хем от друга страна си права че е добре да видя каква е обстановката.Карай и това ще мине!
Аз ходих на частно,точно за това,защото моята докторка ме кара да съм секцио,а аз искам да раждам нормално!И другата докторка напълно ме подкрепи,за нормалното раждане,но ако нещо се закучи работата-недай се Боже-да сме подготвени!Та така аз многоооо се надявам всичко да  е нормално!!!  Hug

# 141
Ето го и моето момиченце, на 10 мин живот smile3521
http://www.4coolpics.com/pics/0063/004140063195.jpg
Докторите определиха за рожденнната й дата 2 юли smile3521Роди се 3090
50 см и ми гояма муцка.
Ще полудея от щастие newsm68

# 142
Честито на мама Dreamy World и таткото за двамата големи юнаци! Да са много здрави и щастливи и все така да им носят двойна доза радост!
 smile3525 newsm32 smile3525 newsm32

Slyncho, честито ти момиченце! Да ти е жива и здрава сладурката! Как се казва и кога ти беше термина?

Добре дошла обратно на мама eti_31. Целувки за Венци! Чакаме снимки да го видим!  Heart Eyes

# 143
Благодаря ти Nadejda Simple Smile
Ох, толкова съм...... newsm68 че забравих да ви я представя малката Мария.Термина ми беше на 9 юли, но д-р Жак рече на втори ще празнува малката smile3513 та така и стана smile3521
А на Dreamy World ще и се обадя лично newsm51

# 144
Честита да е малката принцеса Мариа на мама Слънчо. Много късмет и щастие и за двете. Виждам, че мама е на 7мото небе нека да е все там през целия си живот. smile3525

Хайде мами малко останахме време ни е и на нас.   bouquet

# 145
  • Варна
Slyncho Честита ти дъщеричка!да е много здрава и послушна малката Мария newsm76[/color]
момичета как сте?на мен страшно ми се спи едно такова ми е отпаднало newsm78на какво ли се дължи това?не ми е много ясно.тъкмо бях решила да започна с големите разходки,и то във Варна едни дъждове. hahahaдетенце прави всичко възможно да не го накарам да излезе по-рано,а не знае че вече rotfImaoприритвам да го видя.
забелязвам че много мами ги няма.сигурно скоро ще имаме новини за нови бебчета
Didi81?какво стана с нея newsm78някой няма ли инфо?

# 146
Имам малко въпросчета към родилите мами. Преди малко писах но забравих да ви ги задам.

Мами никой не казва колко кг е отслабнал по време на раждането. Носите ли колан за стягане. Ако носите кога започнахте да го слагате.

# 147
  • Варна
Здравейте на всички!!!!Аз съм от юнските уж мами и още съм preggoПреносвам вече 10-ти ден и тази вечер влизам за предизвикано раждане.Много съм изнервена и притеснена,а сякаш че ли и бебчо го усеща,защото не е спрял да се върти.Искам да честитя на всички новообебили се мами  bouquet и да пожелая скорошно и безпроблемно раждане на всички на които им придстой.

# 148
Честита бебка на мама Slyncho,да е живо и здравичко

# 149
Добре дошла при нас на Kriss77 . Стискаме ти палци всичко да мине добре и много бързичко да си гушнеш малкото съкровище. Всички сме с теб, не се тревожи. Всичко ще мине като по вода.

Общи условия

Активация на акаунт