След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 622
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
ivka76, не знам каква жега е при вас, но според мен не е правилно за първи път бебето да се покаже по голи ръце и крака. Според мен вземи нещо много тънко, но с дълго ръкавче и чорапки, ако няма да е с ританки. Бебетата нямат работеща терморегулация първите дни и трябва да се пазят. А пък и ти няма да го държиш на най- голямото слънце един час.  Naughty

# 196
Здравейте

Аз съм приготвила един комплект за изписване от тънко трико, който включва боди с къс ръкав, отгоре една тъничка блузка с дълъг ръкав и пелена за всеки случай, но всичко зависи от деня.

# 197
ОООООООХ , Колко има да пиша!
Тук съм си водила запики  и сега започвам по ред на номерата.

Dreamy-world , Reni, Slyncho, Varvara, Sugar -lady, Didkapan, Kriss 77 Честито! Да са ви живи и здрави бебоците и много послушни! Да ви носят само хубави емоции!

bigdance2 newsm07 newsm07 newsm07 newsm07  bigdance2
Пипи, и аз гласувах- нали "нашето гарванче си е най-хубаво!" newsm10
Ивелина-М, Браво за лекарите, че си се оправила, ама я вземи и с майка си се оправи.Бива ли да я оставяш да командори.Ако ще е така хич не ти е притрябвала.Поговори с нея , че има неща, които вече се отречени и т.н. Я я накарай тогава тя да пере на ръка на  бебо памучните пелени- нали така сме гледани ние- да видим дали ще се съгласи.
Венка, добре дошла при нас! welcome
Кокинела, , успех!
Tydy,успех и на теб!
Кети-к, Толкова се радвам , за теб  - всичко да мине наред на изписването и да сте много щастливи със слънчицето, което ще влезе в дома ви! Tada
Тиция и Талия, еха какъв късмет да сте заедно!Блазе ви!
Съникет, направо ти завиждам колко бързо си родила!
Добре дошли на всички завърнали се мами!МНого радост  ви пожелавам и никакви главоболия! welcome
На останалите, много мина - малко остана!
Ели , те лекарите си знаят , че не си забременяла веднага- просто такава система е измислена за обределяне на ВЕРОЯТЕН термин.
А за храненето и въобще за отглеждането на децата- всяка от нас е достатъчно интелигентна, за да си прецени по какъв начин да си гледа детенцето.Все пак всеки има право на избор, а и не сме малки деца.Както няма еднакви хора- така и деца не се гледат по еднакъв начин- всяко си е със своята индивидуалност.Аз лично се надявам да кърмя и то когато бебо пожелае.Не бих искала да го насилвам или обратното- защото като малка все ме караха да ям точно на обяд и ли на вечеря и на закуска- ами аз все  не бях гладна тогава , а по- късно огладнявах.
Ние сутринат се върнахме и има някои интересни неща да ви споделя, но по- късно, че ме чака цяла чанта с пране а и вече 1-2 часа ви чета ми се поумориха очите.
Стискам палци на Диди 81 newsm10 newsm17

# 198
фиончеееее, добре дошла! Как прекарахте на морето? smile3549

# 199
Здравейте мили мами  Hug
Благодарско на всички за пожеланията  Peace
От вчера сме си вкъщи обаче както се досещате сме кът с времето и не съм ви изчела.
Малко ни мързи да сучим все ни се спинка  Rolling Eyes
И това сега ни е проблемът.
Всеки момент чакаме педиатърката у дома.Да вкара малко пояснение за това,онова.

КАЗВАМЕ ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ КОИТО РОДИХА ДОКАТО НИ НЯМАШЕ!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КРОТКИ И ПОСЛУШНИ БЕБЕНЦА!

Ще се включа пак когато ми остане време.
ЦЕЛУВАМ ВИ !  Heart Eyes

# 200
Добре си си дошла, мила Ренка!!! Вече си маминка  bouquet Нямам търпение да посвикнеш в ежедневието и да споделиш преживяното от раждането.Целувки на малкото човече.

# 201
Рени,добре дошла  Hug Чакаме да разказваш как мина раждането на малкия Галин,ако имаш време разбира се!!!
Честито на Крис 77,да й е жив и здрав малкия юнак!
Ние сме си още 2 в 1 и няма изгледи да излиза скоро малкото съкровище  Heart Eyes
Синеоче,радвам се че се справяте с Лорка,и живот и здраве в най-скоро време може да си направим разходка в квартала,с 2 прекрасни бебета  Heart Eyes
Приятна вечер маминки,много целувки по всички малки дупенцааа  Heart Eyes

# 202
Здравейте момичета! Включвам се набързо да ви кажа с гордост, че и аз вече съм истинска мама - на 05/07/2006 в 12:10 на обяд се роди със секцио моята дъщеричка Мадлена  ylinfant, 3 кг и 48 см. Много сме щастливи всички, вече сме си в къщи от събота, но чак сега имам малко повече време да пиша и почета.
 smile3501 smile3501Честито на всички мами, които също си гушкат своите бебчета, а на останалите чакащи - късмет и леко раждане и едни сладурски бебчета!

# 203
Честито, plamebg , да сте здравички и да се слушкате с малката Мадлена-мноооого хубавко именце  Heart Eyes

# 204
Честито бебче plamebg ,да расте здрава и умна,за радост на теб и таткото.

# 205
  • на правилното място, в точното време
Честита радост на мама plamebg!!!Името ви е прекрасно! Пожелавам ви  много здраве и радост с малкото съкровище!!!
  Да се включа и аз за храненето и водата. Зависи от детето. Както всеки приема различно количество вода, така е и при децата. На Йоанна се налагаше да й даваме глюкоза заради жълтеницата. Притеснявах се дали така не й вземам от количеството кърма, която трябва да изяжда. На с времето тя сама си направи режим и начин на хранене. Храни си се нормално, наддава си добре а и вода пие доста. Така ,че след като вече организма й има нужда от това, не смятам да я ограничавам.
 Прочетох одеве Синеочка е почнала да дава капки еспумизан за коликите. Искам да предупредя майчетата, с колики и капки, децата се запичат от еспумизана. Става малко порочен кръг, лекува уж колики, но запича децата и те се свиват от това, че не могат да се изходят. Аз съм направила водичка от овесени ядки, които давам заедно с капките. Така малко поне се неутрализират нещата и се постига някакъв баланс. Рецептата е 2 супени лъжици овесени ядки се запарват за около 10 мин във 200 мл преварена вряща вода.
  Асе, това за бройката наакани памперси ни е непостижимо като норма  newsm78 Напикани да, но наакани -нъц.

# 206
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Златни сте!Какво щях да правя без вас незнам!Каквото и да питам и споделя винаги има отговор от ваша страна! Heart Eyes

Рени добре дошла!Как си след шевовете разбрахме и това! Rolling Eyes
Аз много се притеснявам от тях но какво да се прави не може без жертви!И в тази жега сигурно е гадно!
А сега се сетих не съм гледала снимки,отивам да видя бебетата!
А кой каза за канела ,сега ще си правя сутляш и слахам целия пакет щото изпрах пердетата и изчистих прозорците днес ама нищо на лице!Все едно имам още две години да нося! newsm78
Хайде оставям ви с моите глупости!

На мамите които влизат вече по-рядко заради срещата си с бебчо искам да пожелая: Кураж,смелост, и те си знаят, че се справят най- добре!Никой друг не може да се грижи за едно бебе по-добре от колкото родната му майка!Така че всички трудности които имате и които и ние ще имаме си заслужават!Много прегръдки на бебчетата и сега отивам да ги видя на снимки!
Поздрави!  bouquet

# 207
Plame-bg, Честито и добре дошла  отново! Много  щастие и здраве!
  ylinfant Tada welcome
Рени, добре дошла и ти и !Ето , че излезе и твоя мъж!Да го гушкаш много!
Синеочка, добре дошла !Тя твойта Лора ти е одрала кожата , да е жива и здрава!
Много са хубави всички бебешори!Пу-пу![/b][/size]
Ели, какво е това сутляш и за какво си го правиш?
Аз за изписването съм приготвила 2 комплекта-едното е гашеризонче с 3/4 ръкавчета и 3/4 крачолчета- то на бебо сигурно ще са му точно,боди без ръкавче,  чорапки , ръкавички , шапчица и една пелена за увиване.Другото комплектче си е гащеризонче с дълъг ръкав и крачолчетата са си като ританки отдолу и пак същото боди, ръкавички и шапчица и пелена.Ще ми ги донесат и двете - пък там ще преценим заедно със сестрата кое да сложим.
Да ви се похваля , че имам тен вече и даже се топнах в морето!Ех, какъв кеф!Почти не ме боля корема там.Някак ми беше спокойно- може би защото знам , че сме далече и трябва да ститкам.А тук всяка вечер ще раждам.Снощи решихме да се прибираме през нощта , че се отвори малко работа на нашия татко.Напунахме хотела и отидохме да вечеряме и да гледаме мача.Нищо, докато не започнаха дузпите- още при първата дузпа едни силни болки - ужас.Започнаха на 10 -15 мин.Кратки , но силни.Тръгнахме и след около час съм задрямала и спах през цялото време.Само от време на време се будех от болки, но много рядко.Та си мислихме , че може напправо в болницата да ходим , но се размина.
Но днес пак ме понаболява от време на време.Но вече съм  спокойна, защото ми свършиха инжекциите(последната си  я правих там, че като се заинати онази лекарка да ми я направи, че не съм била имала болничен лист и отде да знаела , че наистина трябва да ми я прави.Зщото ние набързо тръгнахме и само минах да си взема ампулите от болницата и не има казах , къде отивам- щяха да ми се карат сигурно)
Обаче си ни беше хубаво.Първото море на бебка.  grinning039
А , да ви кажа за една изцепка на една сервитьорка- аз я питам каво слагат в плодовата салата, тя мисли, мисли и каза- Амииии , ....предимно плодове. doh smile3532 smile3532 smile3532
Умряхме си от смях !То остана и зеленчуци да слагат!

# 208
Ха ха СУТЛЯШ е мляко с ориз,не си ли яла!Сигурно му казват различно в различните краища,а нали някой каза че като преносваш да ядеш канела,а аз много обичам мляко с ориз и много канела!Това му викаме сутляш newsm78

# 209
Ха ха СУТЛЯШ е мляко с ориз,не си ли яла!Сигурно му казват различно в различните краища,а нали някой каза че като преносваш да ядеш канела,а аз много обичам мляко с ориз и много канела!Това му викаме сутляш newsm78
АААААААА, е аз си правих миналата седмица, че ми се ядеше, но аз го знам само мляко с ориз. и с канела го ядох, но  съм си с бебешок  в корема още.Обаче да споделя много съм се олакомила- ям толкова много и всичко - имам чуството че ще стана 100 кила(досега съм 67 от 53 на старта).Всичко ми се яде, а не беше така до преди месец.
Знаех , си , че като си дойдем и пак ще започнат моите болежки.Как на морето не ме боля корема  а днес - ужас.От 1-2 часа имам менструални болки , болки в кръста и стегнат корем.Не мога да ходя- леко прегърбена иначе ме боли.Дали не са истински родилни болки.Сега пих едно но-шпа и ако до 1-2 часа не минат болките- хайде пак на болницата.А ако е така - аз нищо не съм приготвила, отивам сега да направя списък какво да вземе таткото за изписването и направо да го приготвя.ОООО, хем мии се иска да родя , хем още малко да постои- НЕ СЪМ ГОТОВАААААААААА! То сигурно никога не си готов за такова нещо newsm78

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 20:43 от fiona

Общи условия

Активация на акаунт