Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?

. Датата аз си я избрах, защото голямото ми детенце е родено на 13-ти август. Ще раждам на ВИП етажа в АГ болница, защото доктора, който ще ми прави секциото работи там.
аз също имам проблеми с майка си,но за моя радост тя няма да има никакво време да идва да ми помага.това ще прави свекърва ми,а тя е детски педагог пък и си имаме приказка така че съм по спокойна.но смятам тя да ми помага в домакинството,а ние с бебчо да си свикваме един с друг,така според мен е по добре отколкото тя да го гледа.все пак детето си има майка и тя сама си решава как да го гледа.Права съм нали?
зарибена да кърмя дано всичко да е наред
.само че съжалявам че не си във Варна че и аз да те притесня ако имам нужда/100%ще имам/
, така че може и по-рано да е, а ако изчакам ще се видим със COCCINELLA в болницата! На мен Станева ще ми води раждането. И час дори имам определен - 12.30. Така че... 
! И приятно чакане!!!
Аз поех всичко в мои ръце от третия ден, защото тогава започнах и да къпя беба сама. Грешката ми беше, че толкова се възгордях, че правя всичко САМА, че забравих да се правя на родилка и да приуча таткото на навици - да ми помага. Та така той свикна да стои на страна и само да закача беба от време на време. Скоро дори имахме гранд скандал затова, че я беше оставил гладна, защото не можел да я храни. Като оставях кърма всичко беше ОК, защото дребната сама си държеше шишето, но сега, когато трябва да й се дава с лъжица, а тя е от злоядите и се налага да я забавляваш... баща й отказва категорично да я храни
Но ще му намеря цаката.
с пожелание да сбъдва мечтите на малкия Павел, а той нейните!Бъдете живи и здрави!
. Аз цял ден ще съм сама, а точно вечер когато ще искам да се наспя ще ми се мотае в къщи
. Казах и че не искам никой в къщи. Аз съм свикнала сама да се оправям. Пък и той таткото ще се върне след 20 дена.
и започнем да се разхождаме трябва да си спретнем една срещичка и да ги запознаем малките бебоци.