💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 071
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
E  колко пъти още да се напише за излъчванията на двете конкурентни риалити състезания?

И "Фермата" и "Игри на волята"  от 21.00 часа  до 22.00 часа всеки делничен ден от 6 септември.  

Като всеки понеделник от 16 септември   от 20.00 до 22.00 ще са лайфовете на "Игри на волята".

От 14 септември пък всяка събота 20.00 до 22.00 часа  лайфовете - битките на Фермата.

Като преди тях по Нова тв.  от вторник до петък от 20.00 до 21.00 часа Български хитов сериал.
По Би ти ви  от понеделник до петък от 20.00 до 21.00 часа  турска сапунка.  

# 241
За мен най-хубавото реалити излъчвано у нас е Къртицата, защото вкарва и зрителите в размисъл и по някое време яко потъваш в играта. Битките са супер екстремни, а има много логически и куест.
Фермата не ме грабват дейлитата,макар че миналата година, поради ужасно слабия сезон на ББ се зазяпах. Може би наистина в началото започват мудно нещата и оттам предни години не ми е било чак толкова интересно. Дуелите винаги съм гледала , като преди това отгоре от горе гледам някакви по-интересни видеа качени на страницата на предаването, за да съм в час все пак с отношенията на участниците.
Тази година също ще следя Фермата. Отделно, че в темата на предаването пишат доста приятни хора и с удоволствие винаги съм ги чела, като миналата година и аз се включих в редиците.
На Игри на волята ще дам също шанс, дано ме изненада приятно Simple Smile

# 242
  • Другата България
Фактът, че не се е появявал от май месец насам, ме навежда на мисълта, че може и да е преминал кастингите. Simple Smile
newsm78 Ама ти го помниш кой беше по ник ли? Shocked
Печикамъков, колкото трябва ще пишеш.  Laughing
Аз съм стара жена, не мисля само за това и ми е по-лесно да питам тук, защото знам, че такива любезни хора като теб винаги имат отговор на въпросите ми. Hug Heart Eyes
Благодаря ти.

# 243
Да, понякога темите са по-интересни, отколкото самите риалитита. Simple Smile. Мери Ан, не го помня, но щях да си спомням ако беше се появил и беше разкрил нещо.   

# 244
  • Другата България
BaDBluEeYeS, благодаря за мнението за темата.
За "Фермата". Аз съм гледала всички сезони досега, и съм активно пишеща в темите тук. Винаги ми е било приятно, получава се интересна дискусия, забавни коментари, предположения, "носят" се факти от кухнята, появи се и някой близък на участник /или самия участник Laughing Sunglasses Mr. Green/...
Е, има и спречквания, нормално е, все пак всеки харесва различен типаж хора, симпатизира на различни участници и се случва да кръстосаме шпаги, но гледаме да не нарушаваме добрия тон. Досадно и неприятно е, когато някой, който по някаква причина е близък или много голям фен на даден участник започне да си налага мнението, да обижда, да създава конфликти и т.н., щом си следила миналогодишната тема, знаеш за кого говоря Laughing. Тогава става грозно, но се стремим да избягваме подобни случки.
И наистина в темите е много интересно, и наистина затова съжалявам, че няма да мога да следя. А съответно и да пиша, аз като не гледам, какво да пиша, как да коментирам  невидяни неща...ще  е малко като писане за спорта само. Laughing

# 245
Аз гледам Форт Бояр и много ме кефи. По едно време го излъчваха и в България. Сървайвър също гледам, но не редовно. Та ще ми е интересно и Игрите да видя.

# 246
  • Испания

Дами и господа, Цветослав /ЦУРО/!
Ц-У-Р-О!
Поканихме тази дигитална акула,
властелин на Ютюба и още хиляди неща,
заради които тийнове (и не само!)
величаят неговата особа,
да обиколи трите Територии
в Игри на волята: България
и да разпуснем заедно
преди Пилота на 6 септември,
защото тогава нещата стават сериозни!!!
Вижте 1вата Територия -
нашата ВИП резиденция:
(P.S. скрихме БАНАНИТЕ)
*to be continued*

facebook.com/igrinavoliata/videos/488243265054776/?fref=mentions

Много тъпо видео.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 17:00 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 247
Хахаха, Цуро ми е любимец. Ще ми е интересно да го гледам, голям е зевзек.

# 248
Тоз Цуро не го знам(
Засега залагам (то не съм видяла всички де) на Лъвчо и на Кавалджията (онзи с дългата коса) Обаче..не съм още решила.
Казвам ви да си направим и ние нещо като игра след представянето им , като започне всеки да си напише някой уж за любимец да видим кой ще познае да е победителя))

# 249
  • ВАРНА
Програмата на Нова тв.  - Прайм тайм  в празничният петък 6 септември: 

# 250
  • Испания
И?

# 251
Еми 3 часа ще предават игрите. Доста време е това, дано е нещо интересно направено. То само докато ги представят толкова хора..кажат правилата , но поне ще е наведнъж и после ще почне интересното-надявам се.

# 252
  • Испания
Надникнете зад кулисите на 'Игри на волята'

Продуцентът Нико Тупарев:

Зрителите искат повече битки и обикновени хора

Направихме много сериозно проучване какво точно искат да гледат българските зрители. Резултатите показаха, че искат повече битки, обикновени хора и съдържанието да е за семейна аудитория. Така стигнахме до този формат - “Игри на волята”. Той е достатъчно интересен и сложен.

Всеки ден има битка и участниците живеят на три различни места с три различни стандарта на живот. За нас беше важно да е в България, за да се отличава и да е на морето. А и много българи знаят за Южното Черноморие, но не го познават. Иначе шоуто е правено на много места по света като Индия и Мадагаскар. Вариант също беше и Южна Америка, защото то е южноамерикански формат. Много се радвам обаче, че убедихме Nova да снимаме в България.

Регламентът

В понеделник се води териториална битка. В нея се решава кой отбор ще живее в луксозната вила, кой в рибарската хижа и кой ще гладува на плажа.
Във вторник капитаните на отборите влизат в сблъсък помежду си. Победителят печели награди като храна и други неща, които липсват на съотборниците му. В сряда са първите номинационни битки.
В тях загубилият отбор трябва да избере човек, когото да изгони от племето, а в четвъртък са вторите елиминационни битки между другите два отбора. Загубилият номинира член за изгонване. В петък двамата номинирани се състезават, а победеният си тръгва от "Игри на волята".

https://m.offnews.bg/news/Medii_73/Nadniknete-zad-kulisite-na-Ig … ggILATrzYJeG0FwZo

🧠 ТРАКИТЕ 🧠
Кой е този участник в @igri.na.voliata.bulgaria? Със сигурност знаем, че е от отбор ТРАКИ! Умните траки!
🧠😲🧠
Как ще се представи тяхното племе в епизод 1, който ще видим на 6 септември от 20:00?
❓🔱❓

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 12:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 253
  • Другата България
Интересен ми се струва регламентът.

# 254
  • Испания

Г като ГЕОРГИ!  👇👀👇

Човек е създаден, за да се развива! Казва следващият ни участник, Георги. Той е родом от Ямбол, на 28 години, зодия Везни, по професия - машинен оператор. За участието си в "Игри на волята: България" казва:
❌ Ако можех да върна времето, щях да махна всичките си татуировки, защото с тях не мога да стана полицай!
⏩ Губя контрол над себе си най-вече в спорта: особено, когато играя футбол! Не мога да губя, то е като лошо пиянство...
❌ Влизам в шоуто, за да спечеля! Всичко друго е равно на провал!
×××
Докато Георги се състезава за 200 000 лева, навън ще го чака нещо наистина специално - за какво говорим?! Ще разберете на 6 септември от 20:00 по NOVA!

Общи условия

Активация на акаунт