💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 091
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
Нямам търпение. Изглежда обещаващо.
А относно "Фермата".... в момента, в който видя Иван и Андрей и превключва канала.

# 256
  • София
Ами така погледнато си е един мини Сървайвър, което е радващо. Регламента е Ок. А са избрали България защото излиза най-евтино. Но това не е от значение, важното е какъв ще е сценария и какъв ще е подбора на участниците.
А стана ли ясно докога ще е формата? Дали се гласи да се приключи по Коледа или по-рано през Декември?

# 257
Интересен регламент, последният участник ми е градски. Дано не се представя на нивото на останалите ни риалити звИздИ - НИДялко и Динко 🤣

# 258
И на мен ми изглежда, че ще бъде като Сървайвър, както го описват.
Траките щели да бъдат със зелен цвят, защото били умни)) Ми ..аз траки си заплюх за племе пък да видим. Сигурно другите отбори ще са бели и червени. Нещо , като знамето ни предполагам, ще видим.
Този Георги много нашерен ,бре)) Обаче ми се вижда трениран доста.
На мен засега ми е интересно какво ще бъде и го очаквам с нетърпение. Малко остава))

# 259
Записвам се, ще му дам шанс, въпреки, че до сега всички реалити формати напомнящи на ББ, но с повече екшън елементи са им слаби на Нова ТВ.

# 260
  • ВАРНА
Дали се гласи да се приключи по Коледа или по-рано през Декември?

Около 12-13 декември  приключват и двете конкурентни състезателни шоута.

И да напомня програмата за 6 септември вечерта че потъна много назад....

# 261
Добре, че ни я припомни

# 262
  • Испания

В като ВЕНЦИСЛАВА!
В като... Военнослужещ!
👇😳👇
О, да! И такъв участник има в Игри на волята: България! Венцислава, която е войник, буквално! Тя е на 34 години, родена във Варна, омъжена, с висше образование. За себе си казва:
👊 Пазя границите на България. Повече не мога да кажа, защото е строга държавна тайна.
🚢 Не понасям капризи и възпитавам двамата си сина с твърда ръка.
👊 Смятам работата си за дълг към държавата и се гордея с това, което върша.
🚢 Харесвам моторите и изобщо - високите скорости! В "Игри на волята" ще бъда един от лидерите, не мога да стоя встрани.

ПРОМО ПИЛОТ / 6 СЕПТЕМВРИ / 20:00

БУУУМ!
Пригответе се да излетим заедно с Пилота този петък!
🚀❤🚀
Най-новото приключенско състезание започва и обещава да бъде невероятно преживяване - както за своите участници, така и за нас, зрителите!
😲❌😲
24 участника в 3 племена
3 територии и над 50 битки
1 награда от 200 000 лева!

https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/668553153555709/?fref=mentions

# 263
  • Другата България
Мдааа, определено ще го гледам, не "Фермата".
Няма да е като "Сървайвър", но много се надявам поне да е близо до него.

# 264
  • Испания
Премиера под звездите в Царево!

Ако си в Царево на 6-и септември, не пропускай премиерата на "Игри на волята: България!"
|
От ефира на NOVA, пилотният епизод на най-новото приключенско състезание ще се излъчи освен в стотици хиляди домове, и под звездите на прекрасния морски град! При това до самия черноморски бряг, на морска сцена "Царево" до пристанище "Мичурин".
---
Първият епизод на "Игри на волята: България" е заснет изцяло в Царево. "Това е причината да Ви поканим на тази прожекция - тя е начин да благодарим на всички хора от града и региона, които ни помагаха през месеците на снимки!" - споделят от екипа на мащабната продукция.
---|
За всички гости на града също ще е много любопитно да видят старта на нещо ново и вълнуващо, при това на голям екран! След прожекцията, те могат и да се разходят по местата на снимки - едни от най-красивите кътчета на южното ни крайбрежие.
|
“Игри на волята: България” ще открие новия телевизионен сезон на NOVA. Националният празник на Съединението неслучайно е избран за старт на приключенското състезание. Световноизвестният приключенски формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 локации, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са дълбоко свързани.
---
24-ма смели българи напуснаха всекидневния си комфорт, за да се впуснат в решителни битки за победа! В участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и уважение към вековните традиции. На финала на приключението един от тях ще спечели голямата награда от 200 000 лева.
---
Предаването, с водещ Александра Сърчаджиева, ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до петък от 21:00 ч.

# 265
Аз ще съм в района, но мисля да пропусна.

# 266
  • Разпиляна във въображението
Ще хвърля поглед и на двете реалита. "Фермата" е познато, а на това ще му дам шанс.

# 267
  • Испания

Т като ТОМАС!
☝❌☝
Този наш участник е роден в Берлин, а професията му е сърф учител! На 25 години, той е модел, съосновател на марка за хранителни добавки и... обвързан!
❤👉❤
× Да си скучен е грях! - казва Томас
× Знам какво е дисциплина. Постоянен съм във всичко, което правя.
× За да си лидер, трябва да си избран от хората.

В кой отбор ще попадне Томас този петък: умните траки, красивите славяни или силните прабългари?

# 268
Брей, лидер до лидера! Sunglasses

# 269
  • Sofia
Май само двама-трима останаха още за представяне. newsm78

Smileys,благодарности и от мен за труда,който полагаш,да ни поднасяш всичко наготово! Hug

Разгледах къщата,в която живее племето-победител първите пет дни.
Ако на някой му е интересно:
https://coralvillasbg.com/bg/
Вила ДиМарго е тяхната,някъде в Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт