💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 090
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
  • Испания
Май само двама-трима останаха още за представяне. newsm78

Smileys,благодарности и от мен за труда,който полагаш,да ни поднасяш всичко наготово! Hug

Разгледах къщата,в която живее племето-победител първите пет дни.
Ако на някой му е интересно:
https://coralvillasbg.com/bg/
Вила ДиМарго е тяхната,някъде в Лозенец.

За нищо. Смятам, че който пуска тема, трябва да се грижи да публикува и информация за нея.

Вила ДиМарго изглежда много добре.

https://coralvillasbg.com/bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B4%D0% … 1%80%D0%B3%D0%BE/

# 271
  • Sofia
 love001

Даа,хубава е виличката.
Аз предполагах,че след като снимат на Листи,някъде по-близо ще ги настанят,Синеморец,например...
Но и Лозенец не е далече.

# 272
Вилата е хубава, но не ми харесват пожълтелите треви, от едната страна на къщата видях диреци, плет, все едно след него е кър(нива за работа).
А после видях, че и отпред е така, погледът ти преди да стигне морето, се забива първо във високите, избуяли, пожълтели  треви. 😠 Тотално ми разваля гледката към морето! 😠😢

# 273
Този Томас да не плува леко в ляво.  Напомня ми по излъчване на Наско Месечков.

# 274
  • ВАРНА
love001

Даа,хубава е виличката.
Аз предполагах,че след като снимат на Листи,някъде по-близо ще ги настанят,Синеморец,например...
Но и Лозенец не е далече.

Снимат от 20 юли състезанието.  
Ще приключат до края на септември "снимането".  
А шоуто ще се излъчва от 6 септември до средата на декември.

Изкараха голям късмет с времето.
 Тази година до края на септември по бг.морето ще бъде истинско лятно време и без валежи.
Тоест нищо не изгубиха че не са на някой гръцки остров.  Времето ще същото за времето на заснимането.

# 275
  • Испания

Снимат от 20 юли състезанието.  
Ще приключат до края на септември "снимането".  

Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември, когато вече ще бъдат излъчени първите епизоди.

https://m.offnews.bg/news/Medii_73/Nadniknete-zad-kulisite-na-Ig … ggILATrzYJeG0FwZo

Ваня Джаферович и Георги Милков коментират „Игри на волята: България“

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова–Сидерова. Всеки участник, напуснал „Игри на волята: България“, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.

https://nova.bg/accents/view/2019/09/04/261701/%D0%B2%D0%B0%D0%B … XcsqyN0bVhc-Sizqg

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 15:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 276
  • ВАРНА
Още по-хубаво!
Целият ''записен период'' с гръцко време ще им премине.  
Все пак друго си е уникално топлото ни черноморие от юли до края на септември с 30 градуса.

За разлика от Фермата - които са доста навътре в планината и макар че и те снимат още от около 26-27 юли....още първият епизод ще излъчат бурята  която ги е връхлетяла.
Във Фермата както винаги - голям студ.   
Те затова и се отказаха от истинските лайфове на финала през лютия декември в планината.

# 277
  • Испания

М като МАРТ!

👇🔥👇
Той е на 25 години, от София, зодия Риби, неженен. Часове преди пилотния ни епизод заявява:
🔥 Който дръзва, печели!
👇 Аз съм болезнено директен с хората.
🔥 Републикански шампион по плуване съм, имам над 50 медала.

# 278
Е този също ми харесва)) Те плувците са добре сложени и издържливи. Симпатяга е и този поне по визитка. Пфууу всички мъже взех че харесах и ни едно женско. Сега трябва да си отсея кой е по-по-най)) Ма нямам нерви да го чакам вече това предаване, много време го рекламират, много нещо , докато почнат да го излъчват.
Таз вила не ми харесва. Нищо луксозно не виждам и басейна е малък, ама пак е по-добре там да попаднеш, отколкото без нищо и да си от нулата.Но чак пък лукс да са..да ме извиняват.
Вие за кое племе ще заложите? Ама хич ви няма значи, дайте да си спретнем нещо като наше си състезание -виртуален облог за кой ще познае победителя))

# 279
  • Другата България
 ooooh! За трети или четвърти път пишеш едно и също, и предлагаш едно и също.
И никой не ти отговаря, и ти пак с тези залози и "наши си" състезания. Реших да се жертвам с риск още преди да е започнал форматът да решиш, че съм конфликтна и зла. А аз не съм Blush Flutter такава, просто се дразня от ...както и да е.
Не знам дали си писала друг път в тема за подобни формати, аз съм ветеран bowuu и ще ти кажа как се развиват такива теми. С течение на времето, след като вече са минали известен брой епизоди и всички, които следят са имали възможност да преценят кой какъв е и за какво се бори, от самосебе си се оформят...групи, отделни хора, много хора и т.н., които харесват или не харесват Драган, Петкан, Стоян и брат му. Значи сега още не е започнал форматът, видели сме някакви визитки и снимки на  някакви хора и да си спретваме облог? За победител? doh
Да залагаме за племена? Та ние нищо не знаем, нищо не сме видели, какво да залагаме? На кого по-скоро? Изчакай, погледай, послушай, почети тук и те нещата ще се случат.

# 280
  • София
Вилата е хубава, ама не са изпипани детайлите. Ето тази тръба в "луксозната" баня много ме дразни

Хайде да почва вече предаването, чакам с нетърпение.

# 281
  • Пловдив
И за мен е по-интересно, когато просто се коментира случващото се. Такива игри, залози, анкети...пълнят се страници и страници с глупости.

# 282
Е добре де. Прави сте, че няколко пъти писах, ама вие не щете да кълвете. Идеята ми беше да стане по-интересно. Нищо не губим, а и не сега веднага и изобщо.
Да, гледала съм такива предавания (дори повечето, понякога обаче частично-като фермата, защото не ме грабна в по-голямата си част, а само самите състезания между участниците)
Не, не съм писала в тема за такива формати. по-принцип си избирам участник, който ме грабва с нещо (може да не е физически най-подготвен )
Ами извинявам се. Идеята ми беше да "живнем" малко и стане интересно. Няма да досаждам, карайте както си знаете и какъвто е модела на такива теми.

# 283
  • ВАРНА
fanfino-  не се засягай колежке.  
Състезанието още не е започнало и затова е вяла темата.
Мисля че тук ще гъмжи от постове от 9-ти, като почнат ежедневните дейлита.  
  Форматът обещава да е с далеч по-голям екшън от вялата Ферма - където интересни са само битките в неделя/от новия сезон събота/.

И недей обръщай внимание на всеки скочил ти!
Аз ако им обръщах внимание на всички като теб - досега да съм си прерязъл вените - обесил се и скочил от Аспарухов мост - минимум!  

# 284
О, ще живнем и ще стане интересно в темата, но когато започнат игрите. Гарантирам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт