💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 054
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
И недей обръщай внимание на всеки скочил ти!
Аз ако им обръщах внимание на всички като теб - досега да съм си прерязъл вените - обесил се и скочил от Аспарухов мост - минимум!  
Crazy Кой скача, бре колега? Thinking
М?
Ти поне знаеш, че "скачам" само когато препятствието си струва. Сега още не започнал форматът, да скачам за какво? Нали затова предупредих, че не съм зла, а се опитах да обясня как стоят нещата в такива теми, защото както и предположих, жената не е писала досега.
Ами извинявам се. Идеята ми беше да "живнем" малко и стане интересно. Няма да досаждам, карайте както си знаете и какъвто е модела на такива теми.
Тук не кълвем, а коментираме. И няма модел, просто ти се струва, че е скучно защото не е започнало предаването. Като започне, ще видиш, че ще има доволно с кого да коментираш, изобщо не става въпрос за досаждане-извини ме, ако така си ме разбрала. Peace
Тогава може и да "ти скоча" ако не харесваш моя фаворит. Sunglasses Wink

# 286
  • ВАРНА
Ти си печена знам.  Спокойно. Нямам предвид теб.  
 Знам че не скачаш от злоба - като много други в другите подфоруми.

Да видим дали ще качват още същата вечер в Нова плей епизодите....
че в петък вечер 20-23 часа няма да съм в къщи и пред тв.

# 287
Фани, винаги преди старта е така , изчакай да мине една седмица и глеЙ кО става.
Аз още нямам мнение за участниците. Само за Цурко, който гледам от време на време в туба.

# 288
  • Пловдив
Участниците са ми малко "мускули маса, мускули маса, силикон, силикон, силикон", както се пее в една песен на Стефан Вълдобрев, а повече ми се гледат хора от типа на неврохирурга и режисьора от "Сървайвър".

# 289
  • София
мдам, прекалено много се залага на мускулите и масата и малко на акъла.

# 290
Рано е да се коментират участниците, някой беше писал, че не му допада никое от момичетата, друг, че му се виждат само мускули и силикон. Ами аз познавам едно от момичетата и мога да ви кажа, че е уникално хлапе. Така че нека да минат няколко епизода и тогава да си правим изводите.

# 291
  • Испания
мдам, прекалено много се залага на мускулите и масата и малко на акъла.

Това не е "Стани богат", все пак. Освен това акълът не се вижда на снимка.

# 292
  • София
Така е, ще видим съвсем скоро.
Но гледам все някакви плувци, спасители, бойци, бодибилдъри и моделки. Прехвърлих набързо профилите и снимките, не съм чел, защото в петък така или иначе ще гледам и ще ни запознаят с всеки един участник.
Няма да е лошо да има повече обикновени и средностатистически хора. Защото тези поканените са много малък процент от населението.

# 293
.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 15:43 от Poni69

# 294
Фани, винаги преди старта е така , изчакай да мине една седмица и глеЙ кО става.
Аз още нямам мнение за участниците. Само за Цурко, който гледам от време на време в туба.

Бе то и аз нямам мнение и изобщо. Ама ми писна да чакам бре. Два месеца ги чакам, изчаках се. Пфуу.
Няма проблем, аз не се обиждам, ама викам нещо да се помайтапим , ма то се не търпи това чакане.
Мда и на мен ми се искаше някои по-обикновени хора да има с характер и хъс за победи. Ама... такъв е форамата.
Не давам насока, просто се забавлявам. От това предаване не ми зависи нищо.

# 295
  • Другата България
 Grinning

Бе то и аз нямам мнение и изобщо. Ама ми писна да чакам бре. Два месеца ги чакам, изчаках се. Пфуу.
Няма проблем, аз не се обиждам, ама викам нещо да се помайтапим , ма то се не търпи това чакане.
Мда и на мен ми се искаше някои по-обикновени хора да има с характер и хъс за победи. Ама... такъв е форамата.
Не давам насока, просто се забавлявам. От това предаване не ми зависи нищо.
Всички сме тук, за да се забавляваме, лошото е, че някоЙ не го разбират. Нищо, той затова форумът е необятен и има място за всички.
Много е рано за мнение, това ти казах и снощи. Аз и по ТВ не съм гледала никакви реклами, промота и т.н., разчитам направо на утрешния старт. Пак ще кажа, че това, което ми прави впечатление е, че са предимно млади хора, което е добре. Сещам се за Нончо Воденичаров, лека му пръст, който почина в "Сървайвър", на години беше, такива физически натоварвания не са за по-...стари хора.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 15:15 от Merri_An

# 296
  • Испания
ТАКААА...
Дойде моментът да представим и последния ни участник, упс, последните ни участници, чакайте: един или двама?!
😝👽😝
Близначките Елена и Стефания са на 32 г., от София, зодия Везни, а за семейното си положение казват: необременени!
😝👽😝
Тези невероятни момичета са и прелюбопитни състезатели - в "Игри на волята: България" ще бъдат отделни участници, но как шоуто ще успее да ги раздели?! Те отсичат: "Заедно сме от утробата, докато смъртта ни раздели!"
😝👽😝
Гледайте ни утре в 20:00 ч. по NOVA: започваме!

ЦУРО БЕДСТВА НА ПЛАЖА!

Ами, Цуро не е Робинзон Крузо.
Така се оказа. Момчето е за 5-звезден хотел.
И ето къде попадна.
И това не е краят на историята.
[to be continues]
Започваме утре в 20:00 ч. >>
(Цуро ясно, но другите ще оцелеят ли?!)

https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/664111407435605/?fref=mentions

Не обичам да коментирам предварително, но това, мякащото недоразумение, биха могли да ни го спестят.

# 297
  • Другата България
 Laughing Аз не разбрах кой е този Цуро-участник ли е, коментатор, какъв е този? Thinking

# 298
Всички сме тук, за да се забавляваме, лошото е, че някоЙ не го разбират. Нищо, той затова форумът е необятен и има място за всички.
Много е рано за мнение, това ти казах и снощи. Аз и по ТВ не съм гледала никакви реклами, промота и т.н., разчитам направо на утрешния старт. Пак ще кажа, че това, което ми прави впечатление е, че са предимно млади хора, което е добре. Сещам се за Нончо Воденичаров, лека му пръст, който почина в "Сървайвър", на години беше, такива физически натоварвания не са за по-...стари хора.
[/quote]
Малеее,Мери, как не те е срам?Какви стари хора ? Че то ние  сме на  почти колко неговата възраст. Направо ме разби

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 18:48 от mrav4ica

# 299
  • out of space
Здрасти и от мен!
Многообещаващо!

Общи условия

Активация на акаунт