💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 083
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Преди да видя Гичка и Анита колко са силни смятам, че са "силни". Grinning Физически, а и кондиционно, ако ме разбираш. Peace

# 571
  • Mediterraneo
Близначките са тотал щета. Точно го каза Алекс- Няма отбор на страхливците. Ще има смях с тях, но ще провалят отбора вероятно.

# 572
  • София
при мен бачка Нова плей - с лисицата съм
Аз също, но не при мен не работи на нито един браузър. Най-вероятно антивирусната ми програма блокира tracking cookies от сайта на Нова.

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в  VLC player  Videolan

ETO  KAK...

Благодаря!

# 573
  • Испания

Лятната сцена в Царево се оказа тясна за „Игри на волята“

Стартът на приключенското шоу се превърна в събитие за града

https://www.vesti.bg/lyubopitno/liatnata-scena-v-carevo-se-okaza … a-voliata-6099419

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 17:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 574
  • София
И на мен не ми хареса първия епизод, за мен визитките са важни и не мога да разбера защо решиха да ги спестят. Александра не ми допадна като водеща също. В коментарното студио само Джаферович е добре подбран, не че съм му голям фен, но поне разбира от този тип игри.

# 575
  • Другата България
Именно, именно, затова и се зарадвах, че моето мнение съвпадна с неговото, въпреки че и Георги Милков е участвал в риалити. Ваня беше точно в такъв тип, досаден е наистина, щото все него канят, ама за мен от четиримата той най-адекватни коментари извади.

# 576
  • Варна
Ненавиждам реалитита. Всякакви. Но това ще го гледам, защото Венцислава ми е много добра приятелка. Така че се цопвам в темата...
Смаилсче...Heart

# 577
Ненавиждам реалитита. Всякакви. Но това ще го гледам, защото Венцислава ми е много добра приятелка. Така че се цопвам в темата...
Смаилсче...Heart
Вероятно обаче ще поречетеш тук много неприятни неща и хейт за нея.

# 578
  • Другата България
 newsm78 Не знам защо реши така.
Дотук само положителни коментари за нея има, включително и моя. Снощи в коментарното студио също.

# 579
Винаги има хейт. За близки хора е кофти.

# 580
  • Другата България
Ясно, разбрах какво имаш предвид.
Дано да е по-малко, Венцислава изглежда много свестен участник.

# 581
  • Испания
Смаилсче...Heart

Кали, Тъкмо ѝ пишех името на един колаж, който правя. Писах, че я харесвам. Ще ѝ стискам палци!

# 582
Гледах предаването на запис.
Не знам за вас дами, ама аз си изплакнах очите. Някой от мъжете там са страшни пичове. Особено шофьора дето живеел в Щатите много ми хареса. Не мога да коментирам характерите им, освен че ми направи впечатление, че Георгиус и Георги се изявяват като Алфа мъжкари. Ще си проличи след време дали са въздух под налягане.
Интересни са ми всички и като цяло предаването.
Гледам коментирате Алекс като водеща.
Честно казано аз лично ѝ съчувствам много и мисля, че всяка подкрепа дали емоционална или финансова ѝ е добре дошла.

# 583
Гледах предаването на запис.
Не знам за вас дами, ама аз си изплакнах очите. Някой от мъжете там са страшни пичове. Особено шофьора дето живеел в Щатите много ми хареса. Не мога да коментирам характерите им, освен че ми направи впечатление, че Георгиус и Георги се изявяват като Алфа мъжкари. Ще си проличи след време дали са въздух под налягане.
Интересни са ми всички и като цяло предаването.
Гледам коментирате Алекс като водеща.
Честно казано аз лично ѝ съчувствам много и мисля, че всяка подкрепа дали емоционална или финансова ѝ е добре дошла.

Аз направо разногледа станах  Flutter И на мен този шофьора/тираджията/ засега ми направи добро впечатление  Blush

# 584
  • Пловдив
Аз не си падам по толкова мускулести и епилирани като охлюви, каквито са повечето, така че... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт