💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 091
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • Буркина Фасо
те за това са подбрали такива участници - да има за женското и мъжко око по нещо.  Laughing  така поне с малко ще се повиши рейтинга.

# 586

Абе и аз няма да си ги нося вкъщи. Имам си един мечо у дома, макар че не е толкова нацепен.
Просто си плакна очите. 😁

# 587
И после нека ми разправят, че външния вид нямал значение... Nerd Satisfied
После ще видим кой какъв е и отвътре.

# 588
  • Варна
Ненавиждам реалитита. Всякакви. Но това ще го гледам, защото Венцислава ми е много добра приятелка. Така че се цопвам в темата...
Смаилсче...Heart
Вероятно обаче ще поречетеш тук много неприятни неща и хейт за нея.
Е, уж съм подготвена за това... Wink

# 589
Сега я гледах, дамата изглежда и се държи отлично. Браво! Силна жена.

# 590
Близначките може да се окажат скрити лимонки. В нета има информация за тях, че са танцьорки ..Tornado Twins...

# 591
Дадоха нещо като реклама по ТВ-то и така ли ми се стори, но май червените-прабългарите май бяха с този цвят ще са на плажа и ще загубят. Но може и да греша, ама...
Валентина не си я спомням, но жените като цяло ми харесаха повече от мъжете (нещо рядко в предаване, все гледам мъжете аз така да си плакна очите де) Не мога да си избера все още хубав мъж да викам за него (( Един ми хвана окото, ама не разбрах името или не запомних. В понеделник дано се ориентирам, то ще вземе да свърши предаването докат се наместя )))
Май битката за територия ще бъде морска ми се видя. Не ми се мисли онзи дето не плува къде беше попаднал не помня, ама как ще се справи не знам.

# 592
  • Испания
Дадоха нещо като реклама по ТВ-то и така ли ми се стори, но май червените-прабългарите май бяха с този цвят ще са на плажа и ще загубят. Но може и да греша, ама...

Знамето им е в тъмно-розово.

Не разбрах какво реши да съобщиш.

Цитат
Валентина не си я спомням, но жените като цяло ми харесаха повече от мъжете (нещо рядко в предаване, все гледам мъжете аз така да си плакна очите де) Не мога да си избера все още хубав мъж да викам за него (( Един ми хвана окото, ама не разбрах името или не запомних. В понеделник дано се ориентирам, то ще вземе да свърши предаването докат се наместя )))

Валентина няма във формата.  Не разбра или не запомни, че аз не те разбрах?

Цитат
Май битката за територия ще бъде морска ми се видя. Не ми се мисли онзи дето не плува къде беше попаднал не помня, ама как ще се справи не знам.

И тук не разбрах нищо.

# 593
Аз този точно този момент с давенето пропуснах и сега чак ме е яд Grinning кой беше този печеливш ?

# 594
  • Испания
Добрин.

# 595
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, не съм прочела правилно. Ми не е Валентина, а Виолета. Мисля, че ме разбра, но щом пишеш така , да взема да поясня. То аз си признах, че имената си ги омотвам малко, ама мисля се разбира. Коментарът ми беше по повод на съфорумката, която има позната в предаването.
Другото дето не си разбрала да поясня. Останах с впечатлението, че прабългарите ще се класират последни и ще нощуват на плажа. Не съм сигурна поясних, но предполагам от промото дето дадоха по телевизията. За мен поне от малкото видяно те са най-силният отбор, а траките малко ми се виждат по, по...слабички.  Просто споделих, а дали ще е така не знам. Мисля, че и това разбра, ама...

# 596
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, не съм прочела правилно. Ми не е Валентина, а Виолета.

И Виолета няма.

# 597
Ми не е Валентина, а Виолета.

fanfanito, не е нито Валентина, нито Виолета, а Венцислава.

Аз те разбрах от първия път и също не помня имена. Peace

Не е нужно да се заяждаме за подобни дреболии.

# 598
Офффф, добре де)) От мен да мине, пак се връщах да чета. Не е Валентина, не е Виолета, Венцислава е. Измъчих се значи с тез имена. Нали е с В буквата , какво толкова не се разбира.
Бе не съм за тук, убедих се.
Дали да не направя тема, ако има други докоснати кат мен и шеметни да си лафим там. Тук много официално го вземате и се задълбавате. Такива кат мен пречат, пък аз не мога да си мълча , нито пък да пиша по 10 поста коя е с В буквата бре.

# 599
Офффф, добре де)) От мен да мине, пак се връщах да чета. Не е Валентина, не е Виолета, Венцислава е. Измъчих се значи с тез имена. Нали е с В буквата , какво толкова не се разбира.
Бе не съм за тук, убедих се.
Дали да не направя тема, ако има други докоснати кат мен и шеметни да си лафим там. Тук много официално го вземате и се задълбавате. Такива кат мен пречат, пък аз не мога да си мълча , нито пък да пиша по 10 поста коя е с В буквата бре.

Разбира се, че е маловажно и не е нужно да помниш имена в някакъв си телевизионен формат още от един излъчен епизод. Аз ти казах, че те разбрах и затова призовах да не се заяждаме на дребно.

Общи условия

Активация на акаунт