💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 068
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Дали да не направя тема, ако има други докоснати кат мен и шеметни да си лафим там. Тук много официално го вземате и се задълбавате. Такива кат мен пречат, пък аз не мога да си мълча , нито пък да пиша по 10 поста коя е с В буквата бре.

Бих се присъединила Simple Smile

# 616
Аз написах преди 15 поста някъде, че да не ми разправят как външния вид нямал значение, но се подмина с мълчание. Обаче никой не каза: много харесах Пламен, страшно е готин и секси на вид или Радостина ми е много красива. Wink
Март и Амелия всеки може да ги хареса. Очевидно е, че са физически красиви хора. (за акъл не говорим още) И да, външния вид, както и размерът, имат значение

fanfanito,
Скрит текст:
понеже се занасям с теб от другата тема за постовете ти, без въобще да си въобразяваш, че нещо не си ми симпатична или друго в този дух, защото аз не те познавам, за да имам подобно лично отношение към теб като човек, да ти кажа тук, защо дразниш хората. Защото поста ти всеки път е структуриран все едно някоя баба си мърмори под нос и си говори на себе си, и всяко твърдение отрича предходното. "Абе то сигурно е така, обаче не - не е май, май е иначе, м? Или пък не е иначе? Ми де да знам, на мен така ми се струва, ама то май само ми се струва, пък то не е така. Бе не може да е иначе, така ще да е, обаче това е чак невероятно. Ама аз съм си такава, мърморя си, чудя се, чудо невиждано да му се невиди! А дали е така, м? Абе сигурно все пак не е така. Ми де да знам, мрън-мрън-мрън!". Та, освен че е безсмислено, е и леко налудничав подобен начин на изразяване. Все едно са собствените ти мисли, казани за самата себе си, за да си обясниш това, което виждаш, но не можеш да си обясниш и да го разбереш, обаче хаотично нахвърляни писмено.

# 617
  • ВАРНА
МериАН - След малко си включвам Нова  плей.  
И ще пиша след 30 минути за Гичка.

Бях в Турция от четвъртък до снощи.

# 618
  • Другата България
Да, пиши като мъж как намираш жените. Ще ми е интересна мъжката гледна точка, женската я чухме вече.
Специално Радостина аз я харесах още от визитките, написах го преди да стартира предаването. Продължавам да ѝ симпатизирам, основно и предимно заради заявката, която даде, ако се държи по различен начин, спирам да я харесвам. Laughing Освен това е и много красива жена-за мен, разбира се. Но не от кифленската хубост.
А Пламенчо си го харесах заради професията Laughing, не ме интересува външния вид. И той не ме разочарова с представянето си, само това, което каза, че у тях думата му е закон или нещо подобно малко не ми хареса, но пък още е твърде рано за всякакви други коментари, още нищо не сме видели.

# 619
Кои "всички"? - почитателите им може и да се избиват.  Има достатъчно много хора на планетата )) Опитваш се да кажеш, че хората, които написаха, че не ги харесват, лъжат, така ли?

Скрит текст:
Аз харесвам красиви хора, няма защо да се правя на луда и да отричам това. Кой е красив, е въпрос на вкус - ето, във форума има тема за красиви мъжки лица - можеш да я разгледаш и да видиш, че се харесват различни неща. Същото се отнася и за телата.
Харесвам много актьори и актриси - честно, за колко известни (а дори и не толкова известни) актьори и актриси, които приличат на кифлочи, можете да се сетите? Joy
Все пак, трябва да отбележа, че Тарзан изглежда по-добре в сравнение с Ричи Рич (нали и двамата са мистър София?). Joy

# 620
  • Другата България
Петя, това към мен ли?

# 621
Отклонение, ама да питам (риторично) - абе какви мистър София са тия - Ричо от Мадан ли беше, Тарзан от Византия!? Ми да си стават мистър на техната околия! 😆

# 622
Не, към Печикамъков - писали сме едновременно.

# 623
Тази Гичка на нищо не прилича.

# 624
  • Другата България
newsm10 Тихо, не давай жокер на Печикамъков.
А и явно с теб сме от грозните, тя нали каза, че се разбира само с хубавите жени /или нещо подобно/. tooth

# 625
За мен Пламен е антипатичен, не е грозен, има един хлад, от който настръхвам. Изглежда ми доста деспотичен характер. Разбира се първото впечатление може и да ме лъже и дано е така.
Не казвам, че е лош човек, но ми остава едно усещане за Д-р Джекил/ г-н Хайд

# 626
newsm10 Тихо, не давай жокер на Печикамъков.
А и явно с теб сме от грозните, тя нали каза, че се разбира само с хубавите жени /или нещо подобно/. tooth
Да, най- грозната съм и и завиждам за джуките и за това, че е препечена на петна като стара вафла Боровец. Красавицата Гичка. А и още по- умна.

# 627
  • София
Простете за политически некоректния въпрос, но Гичка циганка ли е?

# 628
Простете за политически некоректния въпрос, но Гичка циганка ли е?
Не, мадама е! Соларен тен "а ла Николета" ...

# 629
И аз се зачудих. Гица- хубавица.

Общи условия

Активация на акаунт