Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 12
Здравейте,
аз съм женена на 28г, за някой който така и не можах да разбера . Ще се постарая да бъда кратка в историята си, нямам представа какво трябва да правя с живота си.
Преди почти три години се запознах със съпругът си, всичко беше като в приказка,стихотворения..романтика..любов,вричане и т.н. След няколко месеца,когато той замина в чужбина,започнаха да ме търсят бившите му приятелки, да ми пращат хронологии /стари/,да ми говорят колко лош човек е,че лъже постоянно/тогава не им обърнах особено внимание/..но след време започна да се случва. Видях, че е лъгал че има дете,тегли снимка на момиченце и я праща на една от бившите,без дори тя да го е питала нещо по темата,след като съм го питала дали има наистина дете,ми е отговарял,че просто си е поддържал лъжата, или друг случай казва ми "Ти не правиш нищо,за мен,а аз толкова жертви направих...заради теб не заминах за Англия с месец по-рано да изкарам пари,а стоя тук", а истината беше друга, същност го канят края на април на работа, а той им пише че иска да отиде месец по-рано. Та така,от там все едни терзания,лъже ли ме за всичко,казва ли ми истината изобщо..нещо все ме задушаваше, това е единият проблем..многото лъжи и отричане до последно.
Вторият - за него е много важен фейсбук, да има лайкове..а това е доста неразбираемо за мен..мъж на 30години, да е активен като кифла, селфита, лайфове и всичко. Започнах да го следя...и там....цял ден лайкове на жени...писане с тях уж на общи неща...нормално ли е това да ме дразни.Чудя се ще мога ли да живея постоянно в лъжа,ясно ми е фейсбук му гали егото..но дали е само това.Има ли някоя от вас,която да живее спокойно така?

# 1
 • Мнения: 3 425
Не е нарцис, а патологичен лъжец. Как ли пък няма да живея с такъв, на момента му показвам изхода.

# 2
 • Young and beautiful.
 • Мнения: 1 890
Не е нарцис, а патологичен лъжец. Как ли пък няма да живея с такъв, на момента му показвам изхода.

Той може и нарцис да е, ама това му е най-малкият проблем на фона на всичко останало. Като цяло, бягай с 200.

# 3
 • София
 • Мнения: 272
Освен, че звучи като патологичен лъжец, прилича и на човек, който традиционно си поддържа женски фен клуб. Според мен не само онлайн. Нормално е да те дразни, аз не бих го търпяла.

# 4
 • Мнения: 12
От едната страна думи думи думи, велики обещания, а от друга.. Въздух. Започнах да си мисля, че полудявам, казвам си какво толкова да лайква там някакви снимки, но като знам неговите реакции, веднъж аз бях харесала снимка на негов приятел, чак му писа "жена ми е влюбена в теб".. И после как..

# 5
 • София
 • Мнения: 272
От едната страна думи думи думи, велики обещания, а от друга.. Въздух. Започнах да си мисля, че полудявам, казвам си какво толкова да лайква там някакви снимки, но като знам неговите реакции, веднъж аз бях харесала снимка на негов приятел, чак му писа "жена ми е влюбена в теб".. И после как..
На 28 си, имаш време и възможност да си тръгнеш навреме.

# 6
 • Мнения: 162
веднъж аз бях харесала снимка на негов приятел, чак му писа "жена ми е влюбена в теб"
Унижава те публично, съмнява те всяка негова дума...звучи непоносим!
Фейсбук и останалите социални мрежи провалиха нормалните човешки взаимоотношения и възприятия.
Този твоя е направо психо.
Гледай да се отървеш по-скоро!

# 7
 • Мнения: 12
Смазах се, никога не съм дебнала така, трябва да се събера...малко ми е трудно

# 8
 • Мнения: 2 557
Посредствен лъжец. Аз не бих седяла с него.

# 9
 • Мнения: 164
Мале това е унижение вид подигравка да напише това на приятеля си, а в същото време той е да и по зле някоя да му лайкне и той да и пише постоянно, не съм ревнив човек, но това не бих търпяла, като на знае как да се държи. Пък и да ме унижава пред приятелите си да ме изкарва луда. Постоянна нужда от внимание, той да е центъра, това също е нарцистична черта, но може и да е лека степен може да не е пълен нарцис, нарциса причинява сериозен психически тормоз, ти така ли се чувстваш?
Само с него трябва да се съобразява, само негова е думата.
Казвала ли си му, че това не ти е приятно да престане и каква му е реакцията?
Изглежда ми като неуравновесен, може и да греша ти го познаваш най-добре.

# 10
 • Мнения: 12
Не знам от къде да започна, все нещо не правя както трябва, прави ми изненада примерно и аз благодаря, не му е достатъчно това, казва повече нищо няма да правя за теб, не ме цениш. Цяла зима ме обвинява че не го желая, а лятото ми казва, много отслабена не ме привличаше...

# 11
 • Мнения: 1 347
Най-малкото е манипулатор и патологичен лъжец. Аз не бих чакала да открия другите му "качества".

# 12
 • Мнения: 27 035
Никакво цвете не е тоя, обикновено г§*но...на всичкото отгоре супер посредствено човече, за какво ти е?

# 13
 • Мнения: 6 645
Звучи много зле. Патологичен лъжец е, да. Не можеш да промениш нещата.

Не си го привличала .. ми какво прави с тебе? Този е садист, да знаеш, беж краченца да бягаме.

# 14
 • София
 • Мнения: 4 269
Не знам дали е нарцис, но ми звучи като пълно куку.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 09:43 от милинка

Общи условия

Активация на акаунт