съгласна съм с теб! Но още мисля, че историята с изнасилването и убийството на Ерджо има и друга цел, освен описаната от теб - а именно в един момент, Йълмаз отново да бъде арестуван и обвинен в убийство. Не мога да се отърся от това усещане, защото иначе СЦ щяха да предвидят друг край за Ерджо след изнасилването и стрелбата по Йълмаз - или злополука след само раняване с камък от Йълмаз (например да тръгне да бяга и да падне във водата или да падне от високо) или смърт от ръката на друг - или самата Хюнкяр, Фекели или дори Гюлтен. Сега, именно това, че убиец е Йълмаз и то в подобна ситуация на първата такава със Зюлейха, ме навежда на мисълта, че пак ще има такъв резултат. Нека не забравяме, че Демир действа срещу Шермин, а Йълмаз й помага с адвокати, пое и издръжката на Бетюл, ще видим какво отговори Йълмаз и за акциите. Не изключвам Демир да издаде Йълмаз на полицията в следствие на гняв. Яман "държат" Йълмаз, благодарение на глупостта на Фекели, който е направо изглупял от любов, докато Хюнкяр много добре използва това в тяхна изгода и особено в изгода на Демир.Имам странното усещане, че СЦ искат да задържат Зюлейха до Демир чрез общото им дете. Зюлейха каза на Демир, че вече не помни какво е щастие, не помни, какво е да е щастлива...тя била щастлива много отдавна и вече е забравила. Каза, че сега за нея щастието й е свързано единствено със сина й - Аднан. Т.е. тя ясно каза, че единствено детето я прави щастлива...т.е. любов няма. Тя не обича Демир в този момент. Надали нещо би се променило нататък, ако не е тази втора бременност с дете от Демир. Единствено чрез тази бременност Зюлейха може да погледне по друг начин към Демир и да се обърне към него. Детето му ще я задържи и впоследствие самото съществуване на детенцето ще бъде и мост към Демир, предполагам. НО, мисля, че Зюлейха ще бъде раздвоена още дълго време, защото го има и Аднан - връзката й с Йълмаз и онова голямо щастие в миналото й. Сега не любовта ще задържи Зюлейха при Демир, а детето от него. За нататък ще видим.
Шермин - да, тя е писала писмото. Просто се чудя колко трябва да си зъл, за да правиш мръсно на хората, без да са ти сторили нищо, ей така от злоба и завист. Ужасна! Дано Йълмаз и Мюжгян скоро да разберат истината.

С този метод на чистене Назира ще го остави там завинаги. При това леглото не е до стената и можеше да избута писмото с парцала от другата страна. Дали преди сватбата или след нея, но Йълмаз трябва да смени спалнята с нова, по - голяма и така да намерят най - после писмото. Защото за него поне е сигурно, че ще се появи. То писмо в бутилка в океана да беше, щеше да е вече на брега, а в турския сериал ще го пренасят, докато героите остареят.

, изпускаш най - интересните епизоди.