Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 505
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 350
Изтърпява някои изблици на Мерал, защото не я докосват, не я касаят, тя си знае, че няма да я бъде връзката, няма планове за бъдеще с него, преследва си интереса - да се рекламира и да си побутне кариерата и участията по кръчми и дискотеки занапред.

# 1 351
Мъж на 41г. в никакъв случай не е в графа закъсали, нито пък жена на 36.
Аз лично не съм видяла Юлия очевидно да държи на парите, така че тези твърдения ги приемам само като спекулация, но не и чиста истина.

Понякога като чета такива изказвания, се чудя от коя планета идвате. Ако някой иска големи апартаменти - да си ги купи сам, или да работи заедно с половинката си. В България не са много хората, които могат да осигурят 120кв. ей така от нищото. Сигурно 90% са или наследствени или на кредити.

# 1 352
Ама Мишо не е хукнал да дири мацка неземна! Той иска жена за дом, за деца и средностатистическа единица на обществото - семейство. Нито лети в небесата, нито се мисли за бог. Закъсал бил! Те вече жените на 50 раждат, амъжете бащи стават на по 65, той на 41 е юноша по днешните стандарти.

Махни ти средностатистическа. И той има претенции - да е слаба, готина, да хваща окото..Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му. Кумът беше готин, дума няма. И с доста по-млада жена беше. Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.

# 1 353
Да де, ама колко 23 годишни днешни знаят къде им е интереса и как да се държат пред камера, за да го защитят?

# 1 354
А каква да иска? Каквато се падне, или някоя 120кг? Всеки иска партньор, който да харесва.

# 1 355
  • SF
От епизода с посещението й в Пловдив. Той даде да се разбере, че няма да отиде да живее в София. Спомена под сурдинка, че може да наемат апартамент "в началото" докато решат какво да правят, обаче сам не си повярва. Къщата е на родителите му, той явно има една малка стая с кухничка. Родителите му не благоволиха да се покажат, ясен признак, че не одобряват. И...нещата загрубяха. Юлия е продавачка в магазин за козметика, живее в спалнята на родителите си, обаче има самочувствие на гранд дама. Не позволява подобно отношение и се големее на Мишо. Пък Мишото, горкия, вече съвсем го е закъсал - на 41, обаче без портфейл, няма коя засукана мацка да му клъвне...времето не прощава.

Това сякаш го е писала много възрастна жена със странни разбирания. Какво толкова ясно са показали родителите му, че не одобряват???
Виждате някои неща, които даже не са и намеквани.
Айде нема нужда да ходя по сценарий със снимачен екип на гости на момче за първи път и да излязат родителите му да ме одобряват. Колкото по-малко суматоха, акхане, охкане, целувки, прегръдки, толкова по-изчистен е епизодът от спам. Много важно какво ще ми кажат бабата и дядото за снахата. Мене пък не ме инересува да ми ги показват!

# 1 356
  • густо майна Филибето

Как стана ясно, че е беден и тя трябва да се грижи за него, че и за родителите му?

От епизода с посещението й в Пловдив. .... Къщата е на родителите му, той явно има една малка стая с кухничка. Родителите му не благоволиха да се покажат, ясен признак, че не одобряват. И...нещата загрубяха.

Аз видях хол, кухничка и спалня. Има си гаражно място, и кой знае какво още в задния двор. Това  си е съвсем достатъчно. Двустаен ново строителство и толкова няма. Родителите така и не разбрах къде живеят, дано не са в мазето, защото друг етаж няма. Щеше да е цяло чудо да се появят и те, на тяхно място и на сватбата не бих се показала.
  Това по стандартите на Юлка и на много други може и да е бедност, за мен е имотно  състояние на много голяма част българи.

# 1 357
  • Terra incognita
Умно момиче е. Харесва ми как се изказва по някои теми, колко е спокойна при някои от изблиците на Мерал. Не я виждам като хитра. Прави ми впечатление, че е уравновесена и пораснала.

Това с каката и великата кариера на кръчмарка не го разбрах. Кой кръчмар прави велика кариера? Шеф Токев, шеф Ангелов...?
Много приятно впечатление ми прави Ивана. Симпатично момиче е. Ако и Мерал малко се рафинира, би им се получило. Не ми се струва, че връзката между тях ще бъде дълга и значима.
Радвам се, че ти харесва. Simple Smile слушкай си със здраве парчетата й.
За справка: шеф Ангелов и шеф Токев са готвачи.
Кръчмарско е нарицателно за нещо долнопробно.

# 1 358
Скрит текст:
От епизода с посещението й в Пловдив. Той даде да се разбере, че няма да отиде да живее в София. Спомена под сурдинка, че може да наемат апартамент "в началото" докато решат какво да правят, обаче сам не си повярва. Къщата е на родителите му, той явно има една малка стая с кухничка. Родителите му не благоволиха да се покажат, ясен признак, че не одобряват. И...нещата загрубяха. Юлия е продавачка в магазин за козметика, живее в спалнята на родителите си, обаче има самочувствие на гранд дама. Не позволява подобно отношение и се големее на Мишо. Пък Мишото, горкия, вече съвсем го е закъсал - на 41, обаче без портфейл, няма коя засукана мацка да му клъвне...времето не прощава.
Това сякаш го е писала много възрастна жена със странни разбирания. Какво толкова ясно са показали родителите му, че не одобряват???
Виждате някои неща, които даже не са и намеквани.
Айде нема нужда да ходя по сценарий със снимачен екип на гости на момче за първи път и да излязат родителите му да ме одобряват. Колкото по-малко суматоха, акхане, охкане, целувки, прегръдки, толкова по-изчистен е епизодът от спам. Много важно какво ще ми кажат бабата и дядото за снахата. Мене пък не ме инересува да ми ги показват!

Обаче на Мералови ги показаха. И да, за стар ерген, който живее с родителите си, е важно какво мислят те. Защо иначе е още стар ерген? Както казах, има доста неща, които жените не осъзнават, сблъсквайки се със стар ерген. Има си причини да е такъв.

# 1 359
Мишо не е само с кухничка и стаичка. Явно някой не гледал последния епизод. Аз видях студио - зад едно перде, спалня, дневна, кухня, коридор. Къщата има и двор. Родителите отсъстваха - майката на работа , бащата на гости.

# 1 360
Скрит текст:
Ама Мишо не е хукнал да дири мацка неземна! Той иска жена за дом, за деца и средностатистическа единица на обществото - семейство. Нито лети в небесата, нито се мисли за бог. Закъсал бил! Те вече жените на 50 раждат, амъжете бащи стават на по 65, той на 41 е юноша по днешните стандарти.
Махни ти средностатистическа. И той има претенции - да е слаба, готина, да хваща окото..Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му. Кумът беше готин, дума няма. И с доста по-млада жена беше. Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.
Средно статистическа единица на обществото, написах, а не жена. Ми естествено, че ще иска слаба и стройна. Самият той също е такъв. Ти го изкара марионетка, която до вчера е дундуркана от родители и като е станал за женене от кума. Въобще не го виждам закъсал аз, хеле пък сега след предаването. И повярвай, масажистите не са никак зле финансово. Поне тук в София. И които работят за себе си, разбира се. Това, че не е гъзар с маркови тениски, дънки и чепици, не го прави беден. Има хора, за които парцалките въобще не са най-важното. Аз един такъм мъж бих го превърнала в чудно изглеждащ, ако се остави в ръцете ми, защото има чудесни физически данни - висок, няма шкембе, има прави крака. От това, което Мишо показа до тук, за мен не е от типа "кисел стар ерген" с трески за дялане.

# 1 361
  • SF
Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му.
ooooh! ooooh! ooooh!
И това ли ти е явно?

КЛЮЧОВА фигура....

# 1 362
Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му.
ooooh! ooooh! ooooh!
И това ли ти е явно?

КЛЮЧОВА фигура....

Да. Изгледай пак първия епизод с Мишо. Кумът се разпореди за всичко. А мацките, присъстващи на сватбата, до една си припаднаха по него.

# 1 363
Явно различни неща гледаме...

Някой днес спомена, какви били на Мишо гостите, по тях съдел, че той бил ниска топка или нещо такова. Че какво им беше на хората?! Юлините да не бяха по-хубави, едно семейство изтукани като сурикати само се оглеждаха. Приятелките и - кумата някаква позитивна и романтично-самонавита, пееше "Джулия" на церемонията. Другата и приятелка, дето говореше нещо си, но се подсмиваше на цялата ситуация и една, която като погледнеше към камерата, устата и заемаше целия телевизор и беше гримирана като драг куин преди вечерно шоу.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 00:01 от Анонимен

# 1 364
  • SF

Обаче на Мералови ги показаха. И да, за стар ерген, който живее с родителите си, е важно какво мислят те. Защо иначе е още стар ерген? Както казах, има доста неща, които жените не осъзнават, сблъсквайки се със стар ерген. Има си причини да е такъв.

Не ти е лесно с тези клиширани изказвания.
Като зрител, изобщо не ми е важно да знам какво мислят родителите му. Ама изобщо! И на мястото на Юлия да бях, пак нямаше да ми е важно.
А пък и никой не ти гарантира, че изправени пред камерата, ще ти кажат точно какво мислят за едно непознато момиче.
"Много е симпатична Юлия. Много добро момиче за нашето момче намериха от екипа! Дано да им се получат нещата на младите и да се разбират!" - ето ти какво мислят.

Общи условия

Активация на акаунт