Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 513
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 305
Какво толкова го харесвате тоз Мерал?
" Ако не си с мен, значи си против мен" - типичен турчин.
Не че много харесвам Ивана, ама снощи си каза, че тя ако за нещо не се съгласяла с него, веднага си искал ключа и свалял пръстена.
Ай сиктир!

# 1 306
Лъки, как без тебе)) Всички отиваме на купона. Ама ти си малко далечко, но ще те изчакаме. Вокса ще те вземе от Пловдив и идвате)) Може и през Симеоново да минем, да ни почерпят с фазомер))))  Там поне знаем къщата.

# 1 307
И аз искам едни “Тапи за тук”, моля! Вокси, мини през морето за по-напряко Wink

# 1 308
  • София
Няма по-просташки текст от този на "Каката", доста се е обидила с това си изказване.
В Банкя у г-жа революционерката ще стане купонът... Особено, ако се изпълнят претенциите на някои участници. На фона на Каката, Спонджбоб жълти гащи ще мята пържоли, а Дюлето ще дудне, че много малки... пък и то в тая Банкя планини ли са, низини ли са, на нищо не приличат.

# 1 309
Как диария бе...ти не прочете ли за невероятния иновативен микс от стилове, и този харизматичен текст. Нищо не разбирате от изкуство значи.
Ох, Монако, със сълзи се смея....

# 1 310
Значи, за купона искам пържолки. Моля, Бъндито да ги донесе и направи. Така и така му останаха от Копривщица))

# 1 311
Мерал и той една голяма жертва ще излезе. Никога не ми е бил особено симпатичен де, но в началото сякаш правеше впечатление на човек, който не е много уверен, но е готов за връзка и брак. Сега повече ми бие на обикновен ревнивец, който от всичко може да направи проблем и никога не знаеш откъде ще ти дойде.

# 1 312
  • Terra incognita
Мисля да звънна на Фори да ме метна с баничарката. Той поканен ли е? Да го предупредя да си вземе слънчевите очила, че после ще ходим на афтър при Систъра, а вече рано се съмва. Тя много ще хареса подаръците на Мишо.

# 1 313

За Юлия. Абе хора, тя Айфеловата кула не хареса, вие един Мишо се чудите защо не  го хареса.

ти дали пък го хареса? Щото аз не - без дори да съм го помирисала - тц - не го искам та ако ще и на мускус да ухае. Иначе добър човек ама не благодаря. Само който го харесва за съпруг има що годе някакво право да обвинява Юлия, че не го го иска. Останалите я разбираме
Никой не обвинява Юлия, че не иска Мишо.

# 1 314
  • София
Значи, за купона искам пържолки. Моля, Бъндито да ги донесе и направи. Така и така му останаха от Копривщица))

Чакай, че тя Ивана ще е изяла пържолите преди Юлия да се е оплакала. Ама пък може да ѝ организираме среща с Фори на мидената спалня.

# 1 315
Развихрили сте се,бравос,ей така ви харесвам.Посмях се порядъчно, благодаря.
Вики,с Форито ако ходиш ,не само очила ами полото и шалчето да не забравите Joy

# 1 316
  • Terra incognita

Чакай, че тя Ивана ще е изяла пържолите преди Юлия да се е оплакала. Ама пък може да ѝ организираме среща с Фори на мидената спалня.
Опасявам се, че маман няма да допусне чуждо мъжко у тях. Тогава може да се насладят на синия кожен диван у Никифор. А систър ще им метне една баница сутринта. Много е добра Simple Smile

# 1 317
Дам, тя така ще си полегне и ще му шепне "Колко много неща си замислил"
Впрочем за яденето и Ивана - за пръв път виждам човек така да си отваря устата като риба на сухо, да пъха пълната вилица с храна и да говори с пълна уста. Тя е изцяло погълната от съдържанието на своята и съседните чинии, а МеритУ и споделя планове за лятото, с 30% намаление за ранни записвания....СмЕх

Момичета, направо да ни взимат за сценаристи на Бай Брадър с подтема "Женените"

# 1 318
Вярно, че от Ивана няма да ни остане ядене. Таз ламя помита всичко, то затова и на Мерал гледа сигурно, като резерва малко. Нищо, ще ви водя на скарата, божествена е там. Не е претенциозно, но много вкусно я правят.
Обаче аз кат се наям и искам да си полегна малко. Искам голяма спалня с мида. Така де, няма тук да се излагам.
Шегата настрана, ама е много хубаво станало в Банки. Може сега почивните дни да се разходим, подсетихте ме.

# 1 319
  • Terra incognita
Дам, тя така ще си полегне и ще му шепне &quot;Колко много неща си замислил&quot;
Впрочем за яденето и Ивана - за пръв път виждам човек така да си отваря устата като риба на сухо, да пъха пълната вилица с храна и да говори с пълна уста. Тя е изцяло погълната от съдържанието на своята и съседните чинии, а МеритУ и споделя планове за лятото, с 30% намаление за ранни записвания....СмЕх
Не знае как да подходи. Ако беше започнал с невероятния  петкратен ол инклузив, който предлага еди- кой си хотел, друго щеше да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт