АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 077
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Моята госпожица изобщо не е активна, чета че трябва да има по 10 удара на час 😁 моята ако се обади сутринта и вечерта ще е добре. Един, два дни е активна след това по 3,4 дена не я търси.
Аз също изобщо не разбирам целта на това броене на движенията. Grin Все пак мъничетата спят доста време. Ако спазвам това правило за по 10движения на час трябва да тичам до болницата постоянно... Някой брои ли ритници? Ще хвърлите ли малко светлина каква е целта и трябва ли наистина бебето да се движи постоянно? Rolling Eyes

# 211
Моята госпожица изобщо не е активна, чета че трябва да има по 10 удара на час 😁 моята ако се обади сутринта и вечерта ще е добре. Един, два дни е активна след това по 3,4 дена не я търси.
Аз също изобщо не разбирам целта на това броене на движенията. Grin Все пак мъничетата спят доста време. Ако спазвам това правило за по 10движения на час трябва да тичам до болницата постоянно... Някой брои ли ритници? Ще хвърлите ли малко светлина каква е целта и трябва ли наистина бебето да се движи постоянно? Rolling Eyes
Изобщо не съм съгласена че трябва да се движи толкова често, все пак до колкото четох спат в корема по 16ч,не знам за теб но ако беше така сигурно щях да спя пред кабинета 😁

# 212
Момичета, не е по темата, но мисля, че ще е полезно на всички.
По повод на предстоящия празник верига магазини Комсед са пуснали колело на късмета, от което може да си спечелите ваучер за 20% отстъпка, кутия-изненада(всъщност мисля че имате избор в зависимост от това какво искате) или ваучер за подарък на стойност 100лв. Може да намерите колелото на официалния им сайт.(линк не прикачвам, за да не ме глобят за реклама Grinning Ако някой все пак не се ориентира, може да ми пишете на лично, ще ви пратя линка)
Успех на всички Flowers Bouquet

# 213
  • София
Здравей, Маги! Да, аз още вчера завъртях колелото заедно с приятелки - на всички ни се падна талон за 20% отстъпка.

# 214
  • Бургас
Здравейте момичета Hug Coffee
Относно движенията на моята бебка, през деня при мен е доста активна е понякога и вечер, но когато и е кеф Grinning
А тези отброявания на ритниците, не мисля чак толкова да се вглъбявам.... Естествено че се притеснявам и аз като не я усетя повечко часове, но чак пък да броя означава тотално да се побъркам
Joy
Стига ми да показва че е там, нека по-спокойно да я караме че мъничко ни остава Heart Flowers Hibiscus

# 215
Аз и без на броя съм си паника, нямам намерение да засичам иначе трябва директно да се местя в болницата да живея докато родя 😁
Моя малък мъж също е с някакъв странен режим 1 ден е супер активен,после 2-3 дни го усещам през няколко часа, но по-леко ,явно ще го играе джентълмен и не ме тормози да ме рита силно❤

# 216
Съвсем умишлено не мисля да броя движения ... Вчера бях цял ден вкъщи - ей, направо ме изкорми. Днес - цял ден навън, явно спи младежа, чак като се прибрах, започна да ме шутира и то доста по-леко от вчера. Ако ги броя, това значи да се побъркам и АГ да се откаже от мен.

Незнам за вас, но започнах да гледам клипове как се къпе новородено, мисля че ще е голям стрес за мен. Едните казват едно, другите, съвсем обратното, обърках се. Вече родилите мами, ще споделите ли малко опит?

# 217
Аз отдавна гледам хем как се къпе, хем как се оригва, как се държи докато се кърми и всякакви подобни. Ще се радвам да чуя съвети от раждалите вече мами! С къпането ме притеснява това с пъпчето, че не е хубаво да се мокри. Нататък предполагам е по-лесно.
Направи ми впечатление че всички майчета които се готвят за бебе перат дрешките обърнати наобратно. Това защо се прави? Не остава ли повече от праха от вътрешната страна на дрехите? Rolling Eyes

# 218
  • Варна
И аз не броя ритници, едно съм разбрала - моя шишко е малко мързелив. Да си призная един единствен път доста ме ошашка и отидох на лекар. Миналата седмица бяхме на почивка и вървяхме по 10+ км на ден. На втория ден за последно го усетих докато закусвахме и после нищо. На третия на обяд бяхме в АГ отделението в града, където бяхме. Прегледаха ме и за щастие всичко беше наред, просто ленивеца си кротуваше и сигурно чакаше поредната разходка Simple Smile и така си доизкарахме още 2 дни от почивката, в които той се обади само няколко пъти.
Иначе днес бях на преглед и е станал цели 1220гр, страшно кюфте. Аз съм в 27+1г.с, той е на различно мнение - към 29г.с

# 219
Антоанетка, браво на момчето Simple Smile Нека си расте, това му е работата. Явно кто вървим и се успиват, при мен също е така.

Маги, аз и нашите дрехи пера наобратно, запазват се повече цветовете. Иначе не мисля, че има отношение към количеството прах. Нека и други кажат

# 220
Аз съм бясна! В КАТ не стигна работния ден, за да дойде моят ред. В 13:30ч бях там и изтеглих 357 номер. Гледам на екрана - 224. Викам си до 16:30 все трябва да мина. Да, ама не! Утре ще ставам преди 7, за да не си изпусна номера. Работното им време е от 7:30. Но това е безобразие! Ако ходвх на работа кой щеше да ми плаща  тези 2 дни висене пред КАТ? А може и 3 да станат, ако и утре не се добера. Иначе държавата ти дава срок, в който да си оправиш документите и ако го прескочиш - глоба!
Нямам думи...

По темата:
И аз пера всичко наопаки и доколкото знам това се прави за запазване на цветовете.

# 221
  • Бургас
И аз не броя ритници, едно съм разбрала - моя шишко е малко мързелив. Да си призная един единствен път доста ме ошашка и отидох на лекар. Миналата седмица бяхме на почивка и вървяхме по 10+ км на ден. На втория ден за последно го усетих докато закусвахме и после нищо. На третия на обяд бяхме в АГ отделението в града, където бяхме. Прегледаха ме и за щастие всичко беше наред, просто ленивеца си кротуваше и сигурно чакаше поредната разходка Simple Smile и така си доизкарахме още 2 дни от почивката, в които той се обади само няколко пъти.
Иначе днес бях на преглед и е станал цели 1220гр, страшно кюфте. Аз съм в 27+1г.с, той е на различно мнение - към 29г.с

Малък пуфчо ще е пу-пууу Heart Eyes
Моята мацка по-дребна го раздаваше като за 30г.с +4, но сега уж се доохранва Grinning явно иска да е модел, но не и като мама и тате Joy
Да са ни живи и здрави всички бебоци Heart

# 222
И моя беше 1200 в 27ма седмица. Явно има тенденция да са по-големи напоследък. 😀

# 223
Момичета, не помня в коя Тема се обсъждаха бебефоните и ip камерите. Някой беше похвалил една ip камера, мисля на марка xiaomi, но не съм сигурна и не помня и модела. Някой има ли по-ясен спомен?

# 224
Мама леоне има фирми които се занимават с подаването на документи вместо теб. Правиш им пълномощно и ти регистрират колата . Аз миналата година по този начин си прехвърлих автомобила. Не се редиш не чакаш...е плащаш си , но нямах абсолютно никакво време да се редя и да чакам часове

Аз съм бясна! В КАТ не стигна работния ден, за да дойде моят ред. В 13:30ч бях там и изтеглих 357 номер. Гледам на екрана - 224. Викам си до 16:30 все трябва да мина. Да, ама не! Утре ще ставам преди 7, за да не си изпусна номера. Работното им време е от 7:30. Но това е безобразие! Ако ходвх на работа кой щеше да ми плаща  тези 2 дни висене пред КАТ? А може и 3 да станат, ако и утре не се добера. Иначе държавата ти дава срок, в който да си оправиш документите и ако го прескочиш - глоба!
Нямам думи...

По темата:
И аз пера всичко наопаки и доколкото знам това се прави за запазване на цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт