АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 081
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Групата се казва Августовски Бебета 2019 - родени Август. Добре сте дошли Hug

# 196
Добро утро по никое време. Събудих се от познатите болки в подутите ми ръце. Да ви кажа, че лед от фризера доста помага. Намаля болката наполовина за известно време /колкото да заспите пак/.
Трябва днес да ходя до КАТ, за да си прехвърля вече 4 вратата кола и се бъзикам с мъжа ми да ходим да си пазим ред в 4 сутринта, т.к. май пак няма да се спи, а вече в 8 опашките са безкрайни Grinning

Другите две групи какви са? Те са само Августовски бебета 2019
и
августовски бебета 2019

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 04:03 от Mamma Leone

# 197
Добро утро по никое време. Събудих се от познатите болки в подутите ми ръце. Да ви кажа, че лед от фризера доста помага. Намаля болката наполовина за известно време /колкото да заспите пак/.
Трябва днес да ходя до КАТ, за да си прехвърля вече 4 вратата кола и се бъзикам с мъжа ми да ходим да си пазим ред в 4 сутринта, т.к. май пак няма да се спи, а вече в 8 опашките са безкрайни Grinning
Добро утро! Flowers Hibiscus
Интересно ми е знаеш ли дали трябва да сменя талона на колата след като съм сменила фамилията си Thinking По неофициална информация ми казаха че може и така да си карам, но нещо ме съмнява тази работа.

# 198
Magi, няма да гадая, за да не те подведа, но ще питам днес.

# 199
Много благодаря! Но да знаеш че не е задължително, и да забравиш не е проблем и без това не съм се засилила с това шкембе да вися по опашките в КАТ. Grinning

# 200
  • Пловдив
Включвам се към будните таласъми 😁 станах да посетя тоалетната и... след час въртене и всевъзможни шутове се предадох.
Казаха ми,че било необходимо да се сменя само книжка и син талон,ама по-добре някой да пита. Аз май ще си карам без сменена книжка,почти не сядам зад волана,а в тия жеги в КАТ не искам да стъпя.

# 201
Добре дошла! LaughingПри мен е същото. Почти не шофирам, а за да си сменя книжката трябва да ида до КАТ В.Търново, след което и до КАТ Враца .. просто абсурд. 
За шутовете съм без коментар.. Rolling Eyeshttps://photos.app.goo.gl/1Mo7mnog4fdMbpGE9

# 202
  • Пловдив
Леле,Маги, имаш виден бъдещ каратист . Не че моята е по-кротка ,ама все още не е толкова видимо май 😁.

Надявам се да заспя скоро поне за час-два,че днес ми е последната смяна в единия офис ,пък вечерта съм на театър и дано не захъркам на някое от местата 😂

# 203
  • София
Маги, браво на детето колко е силно. 💐🤗 И моята бебка като ме рита вече ми мести целия корем. После ще ни липсват тези моменти ☺️
За смяната на книжката миналата година аз висях 4 часа в КАТ, точно май месец беше. Страшна жега и задух, а даже бях уцелила ден с не чак толкова много хора.
Талон на колата не бих сменяла само заради смяна на фамилията. Ако ви притеснява си носете копие от акта за брак с вас, но едва ли някой някога ще ви го поиска. Години наред карах кола с друг собственик, записан на талона и нотариално заверено пълномощно на мое име, което никой никога не е поглеждал. Дано дочакаме момента всички тези неща да се случват по електронен път и да не се занимаваме с хартии и висене по опашки.
Аз пък тая нощ си спах екстра, само болките в ставите ме мъчат, ама май така ще си карам до края.

# 204
Добро утро, да кажа че днес съм по- добре и може да ми се размине. Благодаря за съветите, продължавам си биозина, пия топло мляко с мед и промивки със солена вода.

# 205
Аз когато се омъжих си смених и книжката и талона на колата. Забелязах също, че като има бременна жена директно я насочват към гише, без да чака. За съжаление аз бях в 5-тия месец и все още не ми личеше.. та си почаках. Но поне в КАТ София е така, не знам за другите места..

За групата във фейсбук прочетете първия пост на темата, не е по правилата на форума да пишем за нея.

# 206
  • София
При мен болките в таза и срамната кост ту ги има, ту ги няма - зависи колко съм ходила, как се е врътнало бебето и пр. Възглавница между коленете нощем помага засега. От движение или много седене ми се появява обаче друга болка ниско долу, която подозрително съвпада с шева от предходното ми секцио - ще видим какво ще каже АГ другата седмица. Надявам се да е само моята хипохондрия и да не се окаже проблем.

И моето бебе много се врътка нощем, но за момента успявам да спя. Будя се по няколко пъти наистина, но не се разсънвам. Дано да си запазя съня поне още малко.

# 207
Да не ви дразня, ама аз тази нощ така хубаво се наспах!!! 2 пъти ставах до тоалетната, но много бързо заспивах след това, даже се събудих леко по гръб и си ми беше удобно. Вчера и днес болките в дясно почти ги няма.
За топлото мляко с мед можете да добавяте и съвсем малко масло - много хубаво смазва гърлото. Simple Smile

# 208
Маги, браво на детето колко е силно. 💐🤗 И моята бебка като ме рита вече ми мести целия корем. После ще ни липсват тези моменти ☺️
За смяната на книжката миналата година аз висях 4 часа в КАТ, точно май месец беше. Страшна жега и задух, а даже бях уцелила ден с не чак толкова много хора.
Талон на колата не бих сменяла само заради смяна на фамилията. Ако ви притеснява си носете копие от акта за брак с вас, но едва ли някой някога ще ви го поиска. Години наред карах кола с друг собственик, записан на талона и нотариално заверено пълномощно на мое име, което никой никога не е поглеждал. Дано дочакаме момента всички тези неща да се случват по електронен път и да не се занимаваме с хартии и висене по опашки.
Аз пък тая нощ си спах екстра, само болките в ставите ме мъчат, ама май така ще си карам до края.
Благодаря за идеята! Ще хвърля едно копие от гражданския при документите на колата, дано не се налага да им го показвам Grinning
А за толкова улеснено издаване на документи само ще си мечтаем май.. ще да бъде нещо като тези прословути електронни винетки. AngryGrinning

# 209
Моята госпожица изобщо не е активна, чета че трябва да има по 10 удара на час 😁 моята ако се обади сутринта и вечерта ще е добре. Един, два дни е активна след това по 3,4 дена не я търси. Говорих с АГ за подутите крака, каза ми да си направя изследвания захарта е малко над нормата но бях яла преди това сладко, защото мислех да дам само урина но личната каза че ще пусне всичко. Кръвното е добре. Трябва да мина на диета ама аз си ям черен хляб, пълнозърнести работи, кафяв ориз и тн. Другия месец ще пусна пак изследвания. Чакам да се оправи това време и да почвам да пера дрешките на малката 💕

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 14:29 от Juls 30

Общи условия

Активация на акаунт