Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Варна Hug благодаря за преводите.
Много трогателна инициатива на руските фенове. Разплака ме.
Щастливка е Берг с такива фенове Peace

# 436
Берг заслужава всички жестове, които правят феновете! Heart Eyes
Досега от нея единствено радост са получавали!!!

Варна, благодаря за хубавата новина! bouquet

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 21:38 от Mydream

# 437
Здравейте, момичета!

Прегръщам ви  Hug и ви благодаря за всичко споделено в темата! bouquet

Браво за инициативата на руските момичета. Трогнали са Берги, но тя заслужава любовта на многобройните си фенове по света.

Искам вече да видя и мъжете на Бергюша. Joy

С усмивката на Гюнчето ви желая хубава вечер и спокойна нощ!

# 438

Хубав ден на всички!

Ако не новини, да ни донесе снимки поне.  Grinning

# 439
Привет!  Hug

И от мен - хубав и усмихнат ден с една сладка муцунка! Heart Eyes Дано имаме нова снимка и днес! Laughing Laughing

# 440
Здравейте!  Hug

Хубав ден и от мен! Heart Eyes

Лени,  Hug нерде си?   love001

Липсваш ни! Heart Eyes

..................................

Бергюшка майстори нещо. Grinning

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456239740% … l_wall_-158123700

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 13:01 от ВГ

# 441
Берг обича да й е шаренко.  Grinning

# 442
# 443
Докато чакаме новини, стигнах до 9 епизод на втори сезон!
Тези хора се смляха от секс до преди един епизод,без значение в кухнята ли го правят, до дървото или на плажа. Лелеееее!
Варна, много си права, че такъв сериал, тр посмъртно не могат да направят. Дори и за интернет платформа.
Сега гледам снимката и колажа в поста на Лили!
Представям си Халит в такава роля, в която сценаристът не му оставя време да си вдигне панталона  Joy Joy Joy
Вярно е, че ще му се наложи да е професионалист, но не е шега тази работа. И Берг да го гледа в такива сцени по четири пъти на епизод  Joy Joy Joy
Всички пороци на човешкото общество  са показани...
Е как да създават семейства младите хора?
Всичко е временно, всеки е един голям егоист в крайна сметка. Да не говорим за травмите от детството, които бележат живота ни.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 19:07 от Mydream

# 444
Цитат
Докато чакаме новини, стигнах до 9 епизод на втори сезон!

Oooo ти се ме настигнала.  ooooh!
Аз съм в началото на трети сезон.

Няма турски актьор, който да е играл трудни любовни сцени.
Всичко друго може да са играли, но трудни любовни сцени не.
Така че, не се притеснявай нито за Халит, нито за Берг.
Няма да им се наложи да преминават никакви червени линии.  Grinning Grinning

# 445
Нямам грам притеснение!

Такива сцени, както вече писах по-напред, посмъртно няма да видим в тр сериал. Челувки, голо рамо и луната как свети...После съмва и това е цялата любовната сцена  Joy Joy Joy

Дори и за филма на Берг и Енгин, предварителните коментари, че имало смели сцени очаквах да са по-смели, а то нямаше нещо кой знае какво.  Laughing Laughing

Колко сезона е този сериал. Не съм търсила предварително инфо, направо подпуках наред. Мислих, че вторият сезон ще е също 10 серии и приключва, но заредих 11-та и няма финал...

Стига толкова за днес...
Става все по-голяма каша.

Детето на Али, чие е всъщност. От първия съпруг ли е? От писателя или ще излезе, че  и с брата е спала?

Сега разглеждам малко инфо за актьорите. По навик. Алисън - Рут Уилсън - на възрастта на Берг./Започва кариерата си по времето на ББГ -2006-2007 - първа роля в сериал/. Отличена със Златен глобус, ами заслужава си жената. Много добра игра, актьорът в главната роля - Доминик Уест - също е много добър. Изобщо - сериал като филм. Майстори. Толкова наситено действие, че музиката е излишна, а в тр сериали я търсим винаги, защото действието все не достига.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 22:39 от Mydream

# 446
Браво на вас! Grinning
Аз съм само на 4 серия от 1 сезон.
Но снощи гледах Палмите...
Интересно режисьорско решение, историята, събитията да се покажат/разкажат през погледа на двамата- на Ноа и  на Али...

Халитко е роден само за романтика с тези умопомрачителни сини очи, с които казва всичко...

Той вече  прави секс в Първа любов  Heart Eyes скърца леглото Joy
https://www.vbox7.com/play:1c646e811f

Лека нощ Grinning

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 04:20 от Lilims

# 447

Добро утро и хубава събота!  Hug

Цитат
Детето на Али, чие е всъщност?

От първия й съпруг.

Сериалът е 4 сезона, скоро ще излезе петият, който ще е последен.

Цитат
Толкова наситено действие, че музиката е излишна, а в тр сериали я търсим винаги, защото действието все не достига.

Музика, цели песни, гледане в очите по 5 минути, непрекъснато флашбек сцени,  за да компенсират неумението на сценаристите да пишат смислени диалози.  Grinning Grinning

Чакаме нещо новичко с тримата.  Praynig Heart Eyes

# 448
Привет!

Тримата на снимка ще ги видим само и единствено, ако някой папарак успее да ги прихване някъде, но и това не е сигурно. Али е вече голям и едва ли си играе с кофичка и лопатка на пясъка седнал до мама и тате. По улиците пък, трябва да е много отдалеч, ако е отблизо те предупреждават да не го снимат или пък той се крие зад тях.

Затова да благодарим на Берг, че почти всеки ден споделя по нещо.  Heart Eyes

Значи има и пети сезон, снощи видях инфо за 4. Така е за епизодите, но хората правят по 10-12 на сезон, а тр - 30, при това по два часа и кусур. Нечовешко е.  Как да им се участва на актьорите и как да не подбират проектите си, поне историята и екипите да им допадат, особено като навъртят и стотици часове на сета и знаят за какво става въпрос.

А за детето на Алисън в Аферата, този адвокат си знае добре работата... беберончето е помогнало. Но тъй като бях до епизода, в който сътрудникът му предаде изследванията, адвокатът прехапа устни, но повече нищо не дадоха, ми беше интересно. И това ли имаше предвид Ноа с премрежения поглед, с който го гледа Алисън, когато се занимава с бебчето....Най-вероятно са загатвали този факт, но може и друго да са имали предвид, при разговора с психоложката.
Може би понататък връщат пак към тази подробност.
Много ми харесаха и отделни изрази от медиацията...Въпреки смахнатия вид на адвоката, че изневярата е смптом, а не самата болест.
Изобщо хората там посещават често  психиатри, психолози, дори просто да си поговорят. При нас всичко се крие,  замазва, потулва, всеки се мъчи да покаже пред околните, че няма проблеми и се спасява поединично.
Продължавам с дизи маратона.   Grinning Grinning
Хубава събота!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 11:48 от Mydream

# 449

От Берг  Peace Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт