Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Близнацита на Доа вече на 1 годинка.

Да са живи и здрави!

# 481
Цитат
Близнацита на Доа вече на 1 годинка.

Приятелката на Берг Ирем ги нарича "шведските близнаци".  Laughing Laughing
И двамата са много светли, макар че тук не си личи много.

...............

Цитат
Да разсмея малко гледащите Аферата.

С глас се смях.  Hug

...................

Бирсен съобщава за още един сериал, който е в процес на подготовка.

"Гори, сърце мое, гори" по Канал Д.
Засега се знаят само режисьорът и сценаристката.

# 482
Имам усещането, че семейството на Берг и това на Доа не са много близки. Може и да не е така, но определено с останалите от тайфата Берг се вижда много повече - Ирем, Есра...Може би семейната роля и работата на Доа ги поотдалечи, не знам. Но имаше период, в който все нещо се появаваше за техни контакти. Подобен факт не съм срещала от много време.

Както се казва, ние нищо не знаем за техния живот. Всичко, което виждаме е една секунда от битието им в определен момент.

И аз видях новината съобщена от Бирсен в ТТ, мисля, че и Ранини я подхвана, но вече се отказвам да споделям неща, за които не съм сигурна заради езика, защото онзи ден недовидяла споделих тук , че партньорка на Енгин ще е Айча Ертуран. После погледнах, че самата Ранини е обявила фалшива новина и с глас се смях...

Хубаво е да има какво да коментираме относно роля на Берг или Халит в сериал, с някоя хубава история..Както казва Лили да ти се иска да гледаш отново и отново. Е, може и да не е толкова, но да вълнува.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 08:44 от bubanka

# 483
Цитат
Имам усещането, че семейството на Берг и това на Доа не са много близки.

Не се срещат често или поне ние не виждаме, но съм сигурна, че поддържат контакт.
Преди няколко дни Доа беше тагнала Берг заедно с други от познатите ни приятели в едно нейно стори.
Истанбул е огромен град.
Колко често ще се срещат зависи и от това къде живеят.
Но е вярно, че сега Берг се вижда най-често с Есра.
Пак условно казано, защото сигурно има един куп срещи, от които не излизат снимки. Това не значи, че не са се случили.

# 484
Да, но предвид това колко близки бяха преди, Доа не участва в подкрепата на проектите на Берг, например, така както правят останалите и приятели. Когато излезе филма с Енгин - другите пуснаха снимки в ИГ. Не я видяхме и сред тези, които отидоха на театралните и представления. Доа е известно лице от екрана, ако не с някакви роли, то със своето шоу. Нямаше начин, ако е там, да не бъде забелязана на премиерите, на нито една досега не е присъствала. Мисля, че малките и деца не са извинение. Отново казвам, това са си мои наблюдения от много време насам.Знам какво беше преди, когато Али беше бебе. Много от приятелите на Берг ходят често в Доа, пускат снимки. Ирем, Есра, една друга руса,не се сещам сега за името...Така ли поне веднъж и Берг не попадна в кадър. Като се има предвид, че и нямаше проект този сезон. Подготовката за пиесата започна след Нова година.

# 485

Няма как да поддържа еднакво интензивен контакт с всички.
Но съм сигурна, че приятелските им отношения са запазени.
Онази русата, чието име не се сещаш, е Мелиса Доу. Тя е най-близка с Доа. Много често е в кафенето на Берг. Едва ли би ходила, ако имаше някакви проблеми между Доа и Берг.
Пускаше в сторито си и анонси за представлението.

Пънар е най-най-близката приятелка на Берг, а откога не сме ги виждали на снимка. Но съм сигурна, че се чуват всеки ден.

Вярно е, че с Доа не се виждат толкова често, но и нейният живот се промени доста. Вече е с деца, съпруг, който си има свой приятелски кръг. Във всяко семейство нещата са различни.

Берг има много голяма свобода от страна на Халит да излиза, да се събира с приятели. Не при всички е така.

# 486
И както се пее в любим стар рефрен... "пак ще се срещнем, след 10 години, вчера ли бяхме на 22"... Heart Eyes

Цитат
Да разсмея малко гледащите Аферата

Joy Joy Joy

Голям сладур е Peace

# 487
Лили, аз се поотърсих от финала, който изгледах предишния ден.
Вчера беше зорът. Още ме държеше.  Много се развълнувах от последния епизод. Поревах си добре в неделя.
ММ се ядоса, каза "Разби си сърцето!"
Днес съм добре.  Grinning

Видях, че пускат състарени физиономии...Годините не прощават на никого, но най-хубавото е, че някои хора имат късмета да ги доживеят тези физиономии.
Арас е много симпатичен старец.
Берг ми е по-достоверна на първата снимка. Фахрие ми е по-възрастна от Бурак, Къванч е типичен американец. Халит е по-млад дядо на първата снимка, но на втората е към 79-80.
Хахахаха! Оправих ги набързо.

Още един актьор с нов проект -
ranini®

Hazırsanız, akşam bombasını bırakıyorum. Most Production tarafından @FOXTurkiye için hazırlanan dönem dizisinin başrol erkek oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu! Haydin hayırla, uğurla..

Коментар под новината в ТТ: Хмм! Защо за всички сериали само еркеците актьори са ясни?
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 20:05 от Mydream

# 488
Еее русият Енгин току що завърши един дъъълъг сериал и веднага скача в друг. Няма спирка. Героят му ще е прокурор Орхан Куршун. Но действието ще е в миналото. Историята е от сценариста на “Езел” Керем Дерен.

# 489
Добро утро Hug

# 490

Хубав ден на всички!  Hug

# 491
Привет!

Усмихната сряда и от мен!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 492
 wavey  Hug

Успешен ден!

# 493
Дизи новини

Еркан Авджъ, когото познаваме от КД, ще играе в новия сериал "Шампион" с Толгахан Сайъшман" в главната роля.

Още една екранна двойка стана ясна.

Аслъхан Гюнер и Исмаил Демирджи в сериала "Северна звезда".

Халил Ергюн и Нехир Ердоган ще бъдат баща и дъщеря в новия сериал "Една източна приказка. Каан Чакър ще бъде в ролята на бившия съпруг на героинята на Нехир Ердоган.

# 494
Варна, благодаря за инфото!  bouquet Феновете на посочените актьори ще се радват. А тези на Халит Е., Бергюзар К.,Кенан И., Туба Б., ще трябва да почакат.

Независимо, че пропуснаха сезон, имената им не се спрягат по никакъв начин в дизи новините...Освен спрягането на Халит и Озан Г. като евентуални участници в Д-р Хаус, което така и остана висящо през изминалите месеци. Другото е фалшиви новини, поне засега.

Да, за Берг е ясно - тя продължава с представленията на театралната сцена, Халит и останалите със сигурност имат предложения, но те са имена, за които се плаща много, а и самите актьори избират внимателно, поставят условия.

Говоря за тези четиримата, защото за познатите ни актьори от останалите - Берен /снима/, Енгин, Джансу, Ибрахим Ч., вече е ясно участие през новия сезон.
Също така без ангажимент на малкия екран са Сонгюл Й. , Еркан П., О. Дениз, Аслъ Е. , Серенай С.,/но и тя е заета с мюзикъл/, Къванч едва ли ще започне, като се има предвид, че приключи скоро...

Е, вече има толкова други и с повече опит и по-млади, които не познаваме.

Ще видим какво ще се появи за нашите хора по-нататък.

------------

Тургутчум в нов филм. Това е един от актьорите, както и Окан Я., които нямат пропуск. В сериали и филми, едно след друго - участия. От жените - Зерин Текиндор.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 13:48 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт