Халит Ергенч в очакване на "Д-р Хаус" и Бергюзар Корел в други проекти 32 тема

• 39 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
Това е един от актьорите, които нямат пропуск

Както и Ръза Коджаолу. Grinning
В продукциите на АЯ една от второстепенните роли  задължително е запазена за него.
Прави и филми, играе и в театъра.

Но и не само той.
Ибрахим Ч. и Толгахан Сайъшман също влизат от сериал в сериал. Ниски рейтинги. Правят по един сезон, в следващия- нов проект. Пак ниски рейтинги, спират ги, хоп- нещо ново.

Берг и Халит са отсъствали от екрана само един сезон.
Това е много малко.
В Турция толкова рядко се появява хубав сериал, че е малко вероятно бързо да им предложат нещо качествено.

# 496
Не е все едно да играеш второстепенна роля и главна роля.
Усилията, отговорността, времето, което отдаваш са различни.

А и после е нужно време, за да излезеш от образ, какъвто и професионалист да си. Ние сме зрители и заживяваме с героите, а си представете да изпълняваш две или три години една и съща роля, защото Халит и Берг /като изключим нейния сериал БП, който си беше един сезон, но пълен в крайна сметка/ го правят...Сигурно дадена роля остава под кожата ти завинаги. Със сигурност приемаш някои от нейните черти, невъзможно е да не се променят в актьора определени нагласи. Както, когато четеш хубава книга, която никога не можеш да забравиш, както, когато гледаш хубав филм и той ти въздейства с посланията си... А при тях - влизаш в кожата и обувките на някой друг, денонощно почти.

# 497
Здравейте Hug
Не се ядосвайте, не си струва.
Пуснете си любима песен, прочете стих на любим поет Grinning

Скрит текст:
Злото няма почивен ден.
Интелигентните душички четат, коментират, гледат нови филми и сериали, изказват мнение.
"Мъртвите"души само дебнат да излеят злобата си.
Все някой ден ще се отровят от собствената си отрова и злоба.
Не им обръщайте внимание и не се ядосвайте. Не си струва.
Аз не разбирам що за удоволствие да си губиш времето да дебнеш, да злобееш, да си губиш времето в писане на модератори, вместо да си прочетеш една книга... никога няма да ги разбера тези мъртви души...

# 498
Ето как бързо се променят нещата.
Само преди седмица шефът на ТВ8 се похвали, че имат сключен договор за сериал с Джансу Дере.
Днес беше съобщено, че договорът е прекратен по взаимно съгласие.

Срещнах някои фенски колажи на Берг с русия Енгин. Grinning
Но неговият сериал няма да е съвременен, освен това ще играе прокурор, а може да кажем, че в КД Берг беше в подобен сюжет, така че нямам да желание следващият й сериал да е нещо такова.

Пелин Озтекин е новото име в каста на "Любовта разплаква".
От септември по Шоу ТВ.
Адаптация на японски сериал. Може и да е корейски. Едно от двете. Забравих кое.  Grinning

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:40 от varna_2

# 499
И на мен ми се иска, различна роля за Берг. Нещо предизвикателно. Но затова се иска хубав, обмислен и интригуващ сценарий.

Той шефът на ТВ8 може да се е похвалил преждевременно, ако обаче в договора има условия, които каналът не може да изпълни...естествено, че ще бъде прекратен по "взаимно" съгласие.

Тази Пелин я виждам за първи път.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
Аз винаги съм се изненадвала на тази турска практика да се сключват предварителни договори.

Не съм чувала за такова нещо другаде.
Първо се намира хубав сценарий и после, според характеристиките на героите,  се избира най-подходящият актьор. Дори т.н. звезди трябва да минават през кастинги, да има пробни снимки.
Обаче в последно време водещо е не дали актьорът е подходящ за ролята, а дали с името му могат да си пласират продукцията зад граница. Да, но в Турция този номер не минава. Известен, неизвестен, когато сериалът е слаб, турците не го гледат.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:18 от varna_2

# 501

Варна bouquet благодаря за новините.
Сега видях в туитър да спрягат Джансу Д. с Енгин А. предполагам фенски мечти.

Актьорите четат някакъв общ/обобщен / сценарий, на толкова много сериали пишат сценариите в крачка. Едва ли са наясно с подробности какво ще играят. Също така, стана практика да сменят сценаристи, режисьори...

Русият Енгин съм го гледала в  Ако бях облак и мисля във филм... нямам силни впечатления от него. Но знам със сигурност, че ми се гледат Халит и Бергюзар в съвременен сценарий.

Варна, срещала ли си нещо за Тарду / Керем от 1001 нощ? За 10 години знам, че беше започнал сериал, който е спрян и за връзката му с "Еда" , която също приключи. Играеше в театър, с това ли се занимава ,снима ли нещо, просто ми е любопитно , че изчезна от полезрението ни, за Джейда
 знаем повече за кариерата и и за личният и живот...

# 502
Резюме на новия сериал "Северна звезда", чиито снимки започват в края на юли.

Йълдъз и Кузей са като две инатливи, запънали се на мост козлета, като две сблъскващи се морски вълни. Йълдъз няма очи за друг мъж освен Кузей. Семействата им са близки приятели и решават да сгодят двамата млади. Но Кузей заминава да следва в Истанбул, забравя дадената дума и отваря сърцето си за нова любов. От този момент нататък Кузей не съществува вече за Йълдъз и за собственото му семейство.
Кузей остава без родно място и семейство.
Йълдъз без опората, която я е крепила на крака, с болка в сърцето, която не може да забрави.

Кузей се влюбва в Истанбул, жени се, раждат му се три деца, но след 20 години преживява същото, което е причинил на Йълдъз. Жена му го напуска. Освен това, става жертва на финансова измама и трябва да започне живота си от нулата. Кузей решава да се върне в родния край с трите си дъщери. Твърдо решен е да накара хората да го приемат обратно, но дори и да не успее, ще остане там.
Йълдъз от своя страна се заклева да го накара да съжалява, че се е върнал. Като се прибавят двете семейства, превърнали се във врагове и трите дъщери на Кузей- едната вече мома за женене, другата тийейджърка, а третата още малко дете, положението става неконтролируемо.

Кузей е твърдо решен да не си тръгне, Йълдъз си е дала дума да не му прости, а двете семейства са се заклели никога да не се сдобрят. В тази история победител ще бъде най-непримиримият, най-неотстъпчивият. А засега никой няма намерение да се предава.

В ролите Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan.

Цитат
Сега видях в туитър да спрягат Джансу Д. с Енгин А. предполагам фенски мечти.

Естествено всеки фен си има предпочитания и мечти.
Това е нормално.
Но като не знаят сценария, откъде може да са сигурни, че Джансу и Енгин ще си подхождат като двойка.

Цитат
Варна, срещала ли си нещо за Тарду / Керем от 1001 нощ?

Тарду не е участвал скоро във филм или сериал.
Аз го следя в туитър.
Спомням си, че през май беше написал "Това е най-самотният ми рожден ден. Дори майка ми вече я няма".

Много, ама много активен е политически.
Страшно мрази Ердоган.
Непрекъснато пише срещу него.
Имаше иронични постове и срещу хора на изкуството, които бързо се пребоядисаха след победата на опозицията в Истанбул.

Има нещо диво, неукротимо в Тарду.
Вече е на повече от 40 години, но ми се струва, че душата му не може да намери покой.
Някакъв гняв, ярост усещам у него.
Има болезнено чувство за справедливост, а в този изначално несправедлив свят, такива хора трудно живеят.
Така го усещам отстрани, може да не съм права.

Великолепният квартет  Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:37 от varna_2

# 503
Варна newsm51 благодаря Hug

# 504

Цитат
Но знам със сигурност, че ми се гледат Халит и Бергюзар в съвременен сценарий.

Само на съвременна история съм съгласна!!!
С три удивителни. Grinning
Не че ще ме питат като решат да приемат нещо.  Grinning

# 505
Да, и на мен ми се гледат съвременни истории с нашите хора

Направих темичка за Аферата, така или иначе ще следим 5 сезон, който желае да заповяда! Hug Поне , ако нещо ни вълнува ще пишем на спокойствие.

https://old.bg-mamma.com/?topic=1129692.msg39033978#msg39033978

--------

Пак има докладване!  Laughing Laughing

От ИГ на Берг

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 21:33 от Mydream

# 506
Привет, момичета!  Hug

Махнали са ми разяреният Халит. ooooh!  Grinning

..........................
Една снимка зад кадър.

И усмивка за лека нощ. Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 22:46 от ВГ

# 507
Добро утро с усмивката на Азизе  Grinning

# 508

Добро утро и хубав ден!

От рубриката "Куриози"

Озджан Дениз и жена му, с която се разведоха преди три седмици.  

Един от коментарите под снимката гласеше "Добре, че са известните хора, че вече нищо не е в състояние да ни изненада", друг "Каква е тая туршия, разведени ли са или не?"  Joy

Но по-добре така, отколкото да се бият за къщата и детето.

От Инстасторито на Берг

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 09:42 от varna_2

# 509
Привет!

Новини за нашите хора няма, ваканцията продължава с пълна сила!  sport027 Nature Sunny cheers Laughing

Благодаря за споделеното!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт