Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 452
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
И аз пия комбинирани витамини, но от тях не се усвоява кой знае колко, имайки предвид, че доста от витамините си пречат едни други.
Аз с витамините го вдигнах моя от 106 на 114, но аз и не пиех никакви витамини преди края на 8-мия месец. А иначе месо ям всеки ден.

# 481
  • WonderLand
Момичета, сега се сетих да си погледна рецептата за желязото дето ми е изписал доктора и едното го разбрах, че е Билкова кръв, ама таблетките не ги рсзчитам. На какво ви прилича това ограденото от снимката?
Не се сетих да го питам на момента...

# 482
  • София
Момичета, взех муселинови кърпи и одеяло ама нещо са ми много странни.. какъв е тоя материал? Някоя ползвала ли е?

# 483
Момичета, сега се сетих да си погледна рецептата за желязото дето ми е изписал доктора и едното го разбрах, че е Билкова кръв, ама таблетките не ги рсзчитам. На какво ви прилича това ограденото от снимката?

Според мен е Sorbifer. Аз съм доволна от него. Не ми дразни стомаха. Simple Smile

# 484
  • София
За изписаните вече бебче с какво ви казаха да лекувате жълтеницата?

# 485
Момичета в рамките на нормалното ли е , да нямам нито паднала тапа нито изтичащи води а термина ми е след 2 дни

# 486
Момичета в рамките на нормалното ли е , да нямам нито паднала тапа нито изтичащи води а термина ми е след 2 дни
Разбира се, терминът е ориентировъчен, може да си преносиш просто. Ако нещо те тревожи - признаци, необичайни усещания- винаги питай АГ за всичко. Просто би следвало сега по-стриктно да те следят

# 487
Ами вдруги ден съм на преглед , ще видим...ама взех да се тревожа ....не знам

# 488
нито си първата, нито последната, която преносва.Аз два пъти преносих,наблюдаващия гинеколог ще прецени какво правите.

# 489
нито си първата, нито последната, която преносва.Аз два пъти преносих,наблюдаващия гинеколог ще прецени какво правите.
Просто ми е първа бременност , мисля че е нормално да съм разтрввожена

# 490
  • Сандански

Сорбифер трябва да е, аз съм го пила преди не с тази бременност.

# 491
на нас ни дадоха глюкоза и да стои повече на слънце ама то пък сега с това време някакво слънце няма. И по-често кърмене. От 31ви почнахме глюкозата има леко избеляване ама трябва още. На вас казаха ли нещо?

# 492
  • София
При изписването вчера нищо не ни казаха, като дойде педиатъра вкъщи каза, че имал малко жълтеница, стъпалата му бяха думички и ни каза да даваме вода със захар между храненията по 10-15мл. И аз прочетох за по-често кърмене и слънце. Вие извеждате ли го или стоите в по-осветена стая?

на нас ни дадоха глюкоза и да стои повече на слънце ама то пък сега с това време някакво слънце няма. И по-често кърмене. От 31ви почнахме глюкозата има леко избеляване ама трябва още. На вас казаха ли нещо?

# 493
На някой случвало ли му се е бебчо толкова да го натиска, че да го боли стомах. Мислех си че е от дюнер преди 2 дни, но усещам бебчо много високо все едно ми е свил стомаха и не мърда от там, не е само да те ритне а направо си е легнал на него.

# 494
  • Plovdiv, Bulgaria
На мен ми става така като хапна, хем съм гладна обаче бебето вече е голямо и избутва стомаха нагоре и с много малко се наяждам. После пък ми става едно тежко, но поне скоро не съм имала киселини.

Общи условия

Активация на акаунт