Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 26 май 2019, 17:44 ч.

Студенти ~ набор 2000 ~ Тема 58

 • 47 772
 • 755
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 1 902
Архив - темите на набор 2000:
Скрит текст:
Преди училище:
тема 1 - Предучилищници, тема 2 - Предучилищници, тема 3 - Предучилищници
Първи клас:
тема 4 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 5 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 6 - Първокласници, тема 7 - Първокласници, тема 8 - Първокласници, тема 9 - Първокласници, тема 10 - Първокласници, тема 11 - Първокласници, тема 12 - Първокласници, тема 13 - Първокласници, тема 14 - Първокласници, тема 15 - Първокласници, тема 16 - Първокласници, тема 17 - Първокласници във ваканция
Втори клас:
тема 18 - Второкласници ура!!/Набор 2000/, тема 19 - Второкласници, тема 20 - Второкласници, тема 21 - Второкласници, тема 22 - Второкласници, тема 23 - Второкласници, тема 24 - Второкласници
Трети клас:
тема 25 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 26 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 27 - Таблицата зная аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 28 - Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега
Четвърти клас:
тема 29 - Четвъртокласници Успех, тема 30 - Четвъртокласници
Пети клас:
тема 31 - Петокласници сме ние и от учене не се боиме!, тема 32 - В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас, тема 33 - ШЕСТОКЛАСНИЦИ ,
Шести клас:
тема 34 - В ШЕСТИ КЛАС внимавам в час , тема 35 - ШЕСТИ КЛАС привършвам аз, тема 36 - СЕДМИ КЛАС застрашително близо пред нас!,
Седми клас:
тема 37 - СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас!, тема 38 - СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза, тема 39 - СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас, тема 40 - СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? ,  тема 41 - Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме!, тема 42 - СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас, тема 43-СЕДМИ КЛАС колкото краят наближава, тук все по-интересно става, тема 44-Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга, седмична (16.05-22.05) Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! , седмична (23.05-29.05) СЕДМОКЛАСНИЦИ се трудят за здравите нерви на майките си, седмична (30.05-05.06) СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване, седмична (06.06-12.06) СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките, седмична (13.06-19.06) СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране, седмична (20.06-26.06) СЕДМОКЛАСНИЦИ - трепетно очакване на I тур, седмична (27.06-03.07) СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания, седмична (04.07-10.07) СЕДМОКЛАСНИЦИ втори етап на класиране, тема 53-СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията
Осми клас:
тема 54 - ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ
Девети клас:
тема 55 - ДЕВЕТИ клас
Десети клас:
тема 56 - ДЕСЕТИ клас
Единадесети и дванадесети клас:
тема 57 - Дванадесетокласници 2018/2019

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 08:54 от Фран

# 1
 • София
 • Мнения: 12 168
Пу първа:satisfied:
Благодаря, Саш, за темата. Nature High Brightness
На приетите и вече спокойни младежи и девойки -  честито!
На останалите - успех на предстоящите изпити за прием!
А на всички сборно - късмет по пътя напред Simple SmileFlowers Hibiscus

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 658
Хайде и аз в темата.
След бала ме е обзела някаква носталгия. Гледах спомени от първи клас дори.
Много уважавм хартиените снимки, всяка година пускам печат на предходната. Сега изпратих поръчка да извадя 560 бр снимки от абитуриентската... Ще има да раздавам на цялата рода.
Моето замина за Турция, пътуваха 16-17 часа.

# 3
 • Мнения: 4 475
Подписахте и петицията , за преразглеждане на матурата по англ. език? Чух по БТВ, че над 6500 подписа има.

# 4
 • София
 • Мнения: 1 902
Чакай, чакай, какво ще ѝ правят на матурата? Да не я анулират и да ги накарат пак да се явяват...

# 5
 • Мнения: 4 475
https://btvnovinite.bg/bulgaria/nedovolstvo-sreshtu-maturata-po- … glijski-ezik.html

това намирам
Матурата по Английски език 2019г. е пълна с неточности, двусмислици и граматични грешки! Обединени за промяна!

Ревизия на ДЗИ по Английски език 2019г 7,543 have signed.

# 6
 • Шумен
 • Мнения: 1 042
Няма да я анулират. Най-много да дадат служебно по някоя точка на някоя задача.Само че за да се случи това,  трябва да е категорично преценено от МОН,  че има допусната грешка в теста.

# 7
 • София
 • Мнения: 12 168
Sash, навсякъде из медиите се коментира това с матурата.
Не съм  я разглеждала (стига ми тази по немски) и не мога да изкажа мнение има ли или няма неточности и грешки в нея, но какъвто и да е случаят, не мисля, че нещо ще се промени. Ако променят скалата, ще писнат останалите с втора матура по други предмети, че е неравностойно приравняването точки-оценки. Да се повтаря пък ДЗИ, това ми се струва абсурд... Ако пък с поправка в ключа отчетат повече от 1 отговор за верен, ще признаят некадърността си тези от МОН. Накрая ще стане както и друг път- не е като да нямаше грешки през годините  в НВО по БЕЛ, по мат, в някоя от по-старите матури по английски също. Ще  кажат, че е направена проверка и всичко си е ОК. Пак казвам, то може и да  си е , не съм гледала въобще матурата, но някак се съмнявам така лавинообразно да расте броят недоволни, ако крушката си няма опашка.
Пинко, не беше ли детето ти в Колежа? Ако да, какво споделят децата от там по повод матурата? Ако не е ученик/ученичка там, извини ме за грешката.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 20:10 от пенсионирана русалка

# 8
 • Русе
 • Мнения: 1 717
Хайде да ни е честита новата тема. При нас данданията тъкмо приключи и чакам да пише дали да я прибера или да и занеса обувки:joy:
Попътен вятър на всички и да гонят мечтите си.

# 9
 • Мнения: 721
Не съм  я разглеждала (стига ми тази по немски) и не мога да изкажа мнение има ли или няма неточности и грешки в нея

а как ти се стори тази по немски - трудна или нормална?

успех на децата, чието кандидатстване тепърва започва, пожелавам всичко да се нареди по най-добрия начин! Simple Smile

# 10
 • София
 • Мнения: 12 168
Ми не ми се струва с нещо кой знае колко по-различна от предходни,  макар моите да твърдят,  че била по-трудна. Може би само първият текст за слушане с разбиране може да се определи като по-завъртян,  има доста капанчета за избора между грешно и няма информация в текста. Ако се съди по писаното в чата им,  предимно там са допускани грешки. 

# 11
 • София, в зелената гора
 • Мнения: 523
Като ви чета момичета почвам да се притеснявам, че ние нямахме никакъв бал. Децата си решиха вместо бал да заминат целия клас за една седмица в Испания и това е. Нямахме костюми , изпращания и почерпки свързани с бала. Утре всички родители ще изпратим децата на летището и толкоз. На раздаването на ДСД 2 дипломите бяха облечени всички официално, но не чак така както е на бал. Може би не можахме да усетим  такова като вашето вълнение, но акцептираме решението на децата и продължаваме напред. Ще има и други поводи за празненства.

# 12
 • Русе
 • Мнения: 1 717
Ако това ще те успокои, дъщеря ми като се прибра каза, "Всичката тази лудница, рокли и стрес бяха напълно излишни за 3 - те часа. Иначе беше забавно." А е имало и деца с по 3 рокли - една за паметника, една за ресторанта и една за дискотеката. Не знам как ще го оцени утре или след година. Аз съм доволна от една страна, че я изнудих да отиде. Драмите със съсипаната на няколко пъти рокля ми дойде в повече, ноооо всичко мина. За нея не знам, но аз със сигурност ще го запомня този бал - минах през всички възможни емоционални състояния от истеричен рев до истеричен смях. Както и да е - свърши.
В събота заминава на проект във Виена. Чакаме отговори от общежитията и стискайте палци, че ако и от тези ни откажат ще трябва да се ходи на място да се търси квартира.
Стискам палци на всички, които тепърва започват кампанията, здрави нерви и позитивен поглед.

# 13
 • София
 • Мнения: 12 168
Синята лагуна,  моите пък не пожелаха да отидат на бал,  не ги и натисках много. Опитах се да им повлияя, поне в началото,  с довода после да бе съжаляват, но не стана. Има и ще има и други поводи за празник. А и защо съжаляваш,  за мен вариантът с екскурзията до Испания или другаде съответно е много по-добър. Първо децата са по-дълго заедно,  в удобно облекло са,  виждат нещо ново и интересно,  имат повече натрупани спомени и емоции.  Но при нашите дори не е ставало дума за такъв вариант.

# 14
 • София
 • Мнения: 575
Лагуна, ако питаш мен - много хубаво са решили децата. Още повече щом отиват всички - ще купонясват, на много по-интересно място.
Балът на дъщеря ми мина, без много изхвърляне, беше семпла и елегантна.  Но.. драмата с кандидатстването ще е до последно, фармацията изглежда все повече мираж, а резервните варианти я объркват. А аз не смея да се меся в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт