Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 076
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА
''Одрала е кожата на майка си'' - само, че като ги боядисвали,  Ивана минала три пъти да я ''боядисат''!

# 151
Червеното вино беше от поредицата - не ме изчаква, пресича сам..., при психоложката. Как не е запомнил, че пие червено вино.
Аз също не съм я видяла да пие такова. Концентрат, шампанско да.

Бе как някой вижда обратното на това дето аз виждам не знам, че и цяла седмица не си мил косата. Той на фризьор беше ходил за сватбата видях, сега  е с нова прическа, преди бяха в сауна и на басейн в хотела, как изобщо плювате така и то без да е вярно и видяно отникъде.
Косата на Мишо е малко перушинеста /тънка, мека, поне така изглежда/ и затова не му стои добре дълга. С късата коса е много по добре. Виж кума е друга работа. Опашката му изглежда дебела въпреки, че не е цялата коса.

# 152
Майката също прилича на ромка Simple Smile

Одрала е кожата на майка си - само че като ги боядисвали Ивана минала три пъти да я боядисат!

# 153
Истината според мен че, че киселячката очакваше млад и мускулет, или със захаросан фейс тип. Ако беше неприлично богат (което няма как да стане в този формат) би преглътнала всичко, защото я видяхме че е стисната и меркантилна. ПаднА и се нормален мъж, тих, мил, внимателен...От няма на къде си измисля че не се къпе. Да бе да, масажист и няма да се къпе. Нали ще остане без клиенти.

Смърфииииии, кажи им моля те че Мишо се къпе всеки ден.

# 154
Мисля, че прекалено много я храните Юлия, а тя реално нищо лошо не е направила освен да мрънка и недоволства, но това си е лично за нея.
Не е и единствената с претенции без покритие.

С риск да прозвучи грубо - пълно е с ходещи тюлени, които се мислят за Малката Русалка. Не всичките са по телевизията, но пък трябва да сте свикнали вече и да не ви прави такова впечатление, когато решат да се покажат.

Злодеят в този формат е само един и той е Фазозар I-ви.
Този човек упражнява открит психологически тормоз върху жена, която с нищо не му е длъжна. По национална телевизия.

# 155
  • Terra incognita
''Одрала е кожата на майка си'' - само, че като ги боядисвали,  Ивана минала три пъти да я ''боядисат''!
И? Това някакъв порок ли е? Или е нещо, което зависи от теб самия и можеш да се пребоядисаш, когато ти скимне? Да обсъждаш с ирония нечий цвят на кожата е доста невъзпитано.

# 156

Одрала е кожата на майка си - само че като ги боядисвали Ивана минала три пъти да я боядисат!

Преди време Монако бе акцентирала тук, че в профила на майка и на Ивана има много харесвания от цигански профили. Наистина е така.

# 157
Турци има в профила на майката.
Юлия стана противна с внушението, което направи и тази "майка" във фейса, която раздуха този намек в миризлива история.
Аз лично нямам претенции нито към външния ѝ вид, нито към характера ѝ. Не ми е роднина, нито приятелка, та да ми пука какъв човек е за себе си. Но да въвлича друг в своята духовна нищета, за да не е сама под ударите на хорското впечатление, е подлост.

# 158
Турци има в профила на майката.
Юлия стана противна с внушението, което направи и тази "майка" във фейса, която раздуха този намек в миризлива история.
Аз лично нямам претенции нито към външния ѝ вид, нито към характера ѝ. Не ми е роднина, нито приятелка, та да ми пука какъв човек е за себе си. Но да въвлича друг в своята духовна нищета, за да не е сама под ударите на хорското впечатление, е подлост.

За това, кой пише във Фейсбук, можем само да спекулираме.

# 159
  • София

Преди време Монако бе акцентирала тук, че в профила на майка и на Ивана има много харесвания от цигански профили. Наистина е така.

Турски.  Много лайкове и коментари по снимките на майка ѝ са от турци, и то от години, не от сега, защото през март има много сърца под снимки от на Мерал... брат му (дето им бяха на гости с двете момичета.) Тази снимка е на майка ѝ от лятото на 2018-та, публична е, Ивана ми изглежда бременна.
Скрит текст:

# 160
Мисля, че прекалено много я храните Юлия, а тя реално нищо лошо не е направила освен да мрънка и недоволства, но това си е лично за нея.
Не е и единствената с претенции без покритие.

С риск да прозвучи грубо - пълно е с ходещи тюлени, които се мислят за Малката Русалка. Не всичките са по телевизията, но пък трябва да сте свикнали вече и да не ви прави такова впечатление, когато решат да се покажат.

Злодеят в този формат е само един и той е Фазозар I-ви.
Този човек упражнява открит психологически тормоз върху жена, която с нищо не му е длъжна. По национална телевизия.
Аз лично,  давам тотален игнор на визита и', но каквото видяхме у нея ? -тя на тепсия ни го поднесе...

# 161
И за мен Ивана прилича много на майка си, но устните й са други - вероятно като на баща й. Знам, че ги е инжектирала с нещо, но и са си били пълни, иначе щяха да изглеждат по-странно.

# 162

Ами ако тази "майка" е бившо гадже на Мишо и просто е решила да си отмъщава - с един куршум два заека. Не проумявам как се доверяват толкова хора на един анонимен профил във ФБ, че и го посочват, като достоверен източник.

# 163
Той има тънка и рядка коса, просто така изглежда, дори току- що излязъл от банята, пак би изглеждала, както някои хора я определиха- мазна и мръсна.
А Юлия може да е очаквала нещо наистина извънредно, като джакузи с мляко и мед, та затова да е останала разочарована 😂
Не мисля, че му е тънък косъма, ама стига сме го обсъждали на коса. Не знам как се правят тези снимки да я метна тук от фейса тази дето ми харесва на по-млади години, супер е там

За Юла вярно е чакала специална трапеза. То не че беше нещо вярно, ама майката се беше постарала, Мишо беше нещо сложил, еми не е готвач, ясно е.
 Тя е искала " рибните си дарове"))))
 Да и беше сложил порция цаца с бира, щеше да е супер))

# 164
И за мен Ивана прилича много на майка си, но устните й са други - вероятно като на баща й. Знам, че ги е инжектирала с нещо, но и са си били пълни, иначе щяха да изглеждат по-странно.

В профила на майка и има снимка от рождения ден на свекъра и. Много симпатичен дядо на 80 години . От раз се вижда, че е баща на баща и. Ивана прилича на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт