Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 084
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 165
За това, кой пише във Фейсбук, можем само да спекулираме.
Никъде не съм твърдяла, че знам кой е. Както виждаш майка е в кавички. Факт, че носи името на майката, но е съмнително да е тя. Ако е тя, обаче или който и да е член на семейството на Юлия, си заслужават всичко, което им се сипа.

# 166
Скрит текст:
Майката също прилича на ромка Simple Smile

Одрала е кожата на майка си - само че като ги боядисвали Ивана минала три пъти да я боядисат!

Преди време Монако бе акцентирала тук, че в профила на майка и на Ивана има много харесвания от цигански профили. Наистина е така.

Турски.  Много лайкове и коментари по снимките на майка ѝ са от турци, и то от години, не от сега, защото през март има много сърца под снимки от на Мерал... брат му (дето им бяха на гости с двете момичета.) Тази снимка е на майка ѝ от лятото на 2018-та, публична е, Ивана ми изглежда бременна.
Скрит текст:

Може да са потурчили се цигани, защото и двете на тази снимка са си типични циганки. Няма лошо да са цигани, стига да са работливи и добри хора.

# 167
Юлия стана противна с внушението, което направи и тази "майка" във фейса, която раздуха този намек в миризлива история.

Ами ако тази "майка" е бившо гадже на Мишо и просто е решила да си отмъщава - с един куршум два заека. Не проумявам как се доверяват толкова хора на един анонимен профил във ФБ, че и го посочват, като достоверен източник.
Мисля, че сте пропуснали няколко дебата по темата, ползвател на профила със сигурност е някой от фамилия Желеви.
(Някой от съфорумците сподели, че фалшивият профил е в приятелската листа на истинският )

# 168
Тук ако не хейтваш тези, които масовката хейтва, те погват и те хейтват и теб. Абе хейт да има. Изобщо не харесвам Юлия, но си представям аз как бих се чувствала на нейно място и никой да не каже добра дума за мен, все едно съм най-голямата отрепка на света. Ужасни сте. Как се живее с толкова лошотия не ми се мисли.
На това ако викате чиста коса значи сте големи мърли

# 169
  • София
Може някой от родата да е от някъде си... На сватбата ми направи впечатление, че като ги пита майката на Мерал от къде са, на Ивана майката каза, че са от София, но бащата на Ивана малко измрънка "Ммм, не точно, да." А с майка ѝ общите ни приятели са от Пловдив, значи и там има някаква връзка. Наистина много приличат майката и Ивана да са с циганска кръв, но може само така да си изглеждат.

# 170
Точно. Косата не е сресана, но не е мръсна. Вижда се добре косъма, това познавам поне. Има разлика между рошава и мръсна коса.Виж корена и ще разбереш. Чудо, само аз не знам как да сложа снимка тук. Някой с време да ме светне на лично?
 Ивана е може би циганка мюсюлманка. Преди ви писах тук, ама не ме четете, заради дългите ми мисли. Това е доста разпространено вече за съжаление и то в цяла България. То доста се писа преди по този въпрос, но сега ако пиша.. пак ще ме почнете.((

# 171
  • София
fanfanito, сваляш снимката на компютъра с десен бутон Запазване на изображение. После я качваш от компютъра си тук през бутона камера - предпоследен в прозореца за писане на съобщения. Аз ги обработвам, режа излишното преди да ги кача, но не е задължително.

Skrekkelig, къде видя лошотия в нас, а в Юлия не я видя?

# 172
Ами ако тази "майка" е бившо гадже на Мишо и просто е решила да си отмъщава - с един куршум два заека. Не проумявам как се доверяват толкова хора на един анонимен профил във ФБ, че и го посочват, като достоверен източник.
Мисля, че сте пропуснали няколко дебата по темата, ползвател на профила със сигурност е някой от фамилия Желеви.
(Някой от съфорумците сподели, че фалшивият профил е в приятелската листа на истинският )
А в началото на темата Ljuboznatelna написа това:

Профилът на въпросната коментираща Райна Желева https://www.facebook.com/rayna.zheleva.3?fref=ufi&rc=p
Непонятно ми е как някой е решил, че е майката на Юлия? Няма снимки, няма приятели. НЕ Е СВЪРЗАН с истинския профил, защото следването не е приятелство. Изненадана съм, че някои не го знаят. Да следваш някого означава да виждаш на стената си публичните му постове. Защото са ти интересни по някаква причина.
Вече ми е жал за жената,няма да се учудя, ако някой тъпак я разпознае в магазин, примерно, и започне да се заяжда на база на изписаните простотии във ФБ.
Не вярвам  Юлия да падне дотам, че да хвърли толкова негативизъм върху собствената си майка. Не вярвам и че  би го позволила и на някоя приятелка.

# 173
  • София
Според мен стила на Райна Желева спокойно може да мине за пенсионерски. Напълно допускам да е майка и. Но и да не е няма значение - непрекъснато говори за хигиена - явно това е проблемът на Мишо, което си действително много отблъскващо. На тази възраст никой не очаква да нямаш лична хигиена и още по-малко желание топръв да го учи да се къпе. Мазната дълга коса показа също, че не е по къпането. Напълно възможно и логично това да е тайнствената причина, която Юлия не пожела да спомене - доста унизително е да кажеш пред цял свят: Мишо се не къпе. И предполагам всяка от вас би се отвратила от мазен и вонящ мъж до себе си.
Когато Мишо се показа за пръв път в предаването, цялата тема беше "омазана" с мазната му коса и препоръки да се изкъпе... бая страници бяха посветени на таз воняща тема Mask,  а сега същите тези дами са силно възмутени, че Юла-майка-брат-приятелка  /уточнете се кой точно пише, че 20 страници догадки не се издържат вече Wink/  казват същото... Joy

# 174
Смятам,  че колкото и защитници на лавандулата да се появят и бранят нейната чест и достойнство, не биха могли да възстановят и частица, предвид, че тя самата доста се постара да ги загуби...

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 20:42 от D.D

# 175
Мишо се подстрига, ако ѝ е бил проблемът мазната коса на Юлия нямаше да говори за това. Мислите ли, че ще излезе в национален ефир некъпан? Аз не познавам мъж, който да не си мие косата всеки ден с цялото тяло. Видно тази дължина не се хваща, а не си го представям да се пази от душа, докато се къпе.

На мъжете към 40те им уредява косата - косъмът се изтънява и от един лек вятър, камо ли дъжд им се залепва за главата, ако имаш по-дълга коса, като в случая.

Мазна коса не е равно на нечистоплътност. Някои хора се къпят сутрин и до вечерта им се е омазнила. Има и такива, които лъщят защото са с мазна кожа - значи ли това, че и те са гнусни?

Не бих взела Мишо и аз сигурно, но да се опитвам да го петня и да му лепвам етикети нечистоплътен и гнусен на база какво съм видяла от екрана е точно толкова долно колкото поведението на Юлия. Skrekkelig ти предполагам капчица злоба нямаш в себе си щом това правиш вече дни наред? Въпросът е реторичен.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 23:08 от Emiliana V55

# 176
Момичета, много сте ми мили и симпатични, но 10 страници от старата тема и вече 12 от новата да дъвчете фалшив профил във Фейсбук е страшно уморително за четене. Едно и също, едно и също...Disappointed

Аз все още си деля социалния-нет живот на форумна култура и фейс - площад. Простете, но всеки селски идиот е в правото си да се изтъпани във фейса и с пълно гърло да крещи: Аз съм идиот!

А Юлето си се разхожда, пийва, хапва и вярвам не се е сринала. Нека всички намерят щастието, а Заро прошка от дъщеря си.

# 177
Скрит текст:
Юлия стана противна с внушението, което направи и тази "майка" във фейса, която раздуха този намек в миризлива история.

Да, четох това. Ако имате профил във ФБ нямате ли приятели, които да не знаете от къде са. Аз имам такива и не съм ги премахнала.
 И профила, и подмятанията, и връзките му са крайно  недостоверен източник, но толкова хора се подлъгаха на 5-6 публикации с по едно изречение.

# 178
Аз мисля,че на Ивана родителите са българин и ромка.Няма лошо,в нея ме дразни чалгарският манталитет.

Юлия нямаше да отнася толкова хейт,ако имаха покритие претенциите и самочувствието й.

# 179
Аз мисля,че на Ивана родителите са българин и ромка.Няма лошо,в нея ме дразни чалгарският манталитет.

Юлия нямаше да отнася толкова хейт,ако имаха покритие претенциите и самочувствието й.
100% съгласна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт