Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 141
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дали? Joy

# 211
Който и да  пише,не изпълни мисията Simple Smile

# 212
Тя и Юлия е сама - на какво се дължи? Може би на прекалена претенциозност, както и при Мишо да кажем. По много причини един човек може да остане сам, вкл. и лош късмет с половинките.

Като изключим нелицеприятна физика, липсваща хигиена или груби дефекти в характера най-честите причини човек да е сам са, защото е много капризен и защото има огромно самочувствие и никой не е достоен за царствената му персона. По-рядко е защото не му се занимава да си търси, ако някой му дойде на крак ще се прежали.

# 213
След опитите на майката на Василена и трагичния резултат, който постигна, не мога да си представя, че на Юлия някой близък би се вързал на същото хоро, но уви. Желаещи да станат за резил - бол.

# 214
След опитите на майката на Василена и трагичния резултат, който постигна, не мога да си представя, че на Юлия някой близък би се вързал на същото хоро, но уви. Желаещи да станат за резил - бол.
Гледайки щерката ...

# 215
Много странно. Тази жена винаги почва да пише хапливо с Мили ...
най -новото, написано под един коментар да си масажираме утре сетивата и тези хубави котета..
е написала това

Rayna Zheleva Мили хора масажирайте сетивата си в собственото масажно студио на Мишо

# 216
Грешка, извинявам се Smiley

# 217
..... Мишо след последния епизод и срещите с Юлия
Скрит текст:
Свърши се!

Леле, папарак под прикритие си Фани, но си добра, спор няма.

Това наистина ли е Мишо?! Не бих го познала.

Скрит текст:

# 218
Да му се не знае!!!! Ще ме накарате да си направя ФБ профил!! Като чета какво става там........

# 219
Мама Нана, всички снимки са на Мишо от профила му във фейсбука.
Първата обаче най-много ми харесва, тя е от Созопол но преди 8години, затова писах, че е бил хубав мъж (то и сега не е зле) и е имал избор, явно доста голям та...
Втората е с приятелката си Зорница (това е единствена снимка) явно доста я е харесвал и е била дългогодишна връзка, както намекна Смърфи.
Третата е в някакво заведение
А на последната дето е легнал в несвяст и се радва пак е негова и реших, че май така ще се чувства след предаването
Та навсякъде си е той , но преди няколко години.

# 220
  • Terra incognita
Много странно. Тази жена винаги почва да пише хапливо с Мили ...
най -новото, написано под един коментар да си масажираме утре сетивата и тези хубави котета..
е написала това

Rayna Zheleva Мили хора масажирайте сетивата си в собственото масажно студио на Мишо

Фани, това с котетата не го разбрах?

# 221
Има едни котета как се масажират, много са сладки, ама не успях да я кача нещо не се получи и така остана. Тази Райна Желева е писала под тях.
пак ще опитам, много са хубавки

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 22:57 от Анонимен

# 222
Стига с тая коса на Мишо,обсъждате го като свекърви.

# 223
А на последната дето е легнал в несвяст и се радва пак е негова и реших, че май така ще се чувства след предаването
Тук яко ме подведе. Реших, че имаш информация след като формата е свършил.
Като физика няма кой знае каква промяна, в лицето е по променен, но е готин.
Хубава двойка щяха да бъдат с Юлето, но не било писано.
Чакам момента, в който Смърфи ще може да говори свободно и се надявам на добри новини.

Това ли са котетата?
https://video-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.4659-2/61675615_23129951 … 8&oe=5CEC7521

Това ми харесва повече - ... не излъчени кадри от шоуто "Женени от пръв поглед" с бягството на безименния котарак на Юлия

Котарака

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 23:01 от Mama_Nana

# 224
Ивана е може би циганка мюсюлманка. Преди ви писах тук, ама не ме четете, заради дългите ми мисли. Това е доста разпространено вече за съжаление и то в цяла България. То доста се писа преди по този въпрос, но сега ако пиша.. пак ще ме почнете.((
Е каква мюсюлманка е Ивана с тези татуирани кръстове?Къде сте виждали такива мюсюлманки?

Общи условия

Активация на акаунт