Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 137
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 225
Ох, да се свършва с това предаване и брат му да роди най-накрая!!!
Късно е. Хайде всички по баните Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 23:39 от Bgmammauser_80

# 226
Еми не знам. Писах "може би"
Знам, че доста цигани ,вече са мюсюлмани. Даже приказвах на пазара с едно много симпатично и работно семейство, май от Пловдивско или не помня. Продаваха на сергия зеленчуци. Заприказвахме се, защото бях редовен клиент и сме си говорили с жената. Не смеят да не станат такива, почват да ги избягват, много неща. Дълго е, преди доста години, а сега вече се пише за доста широко явление че е. Ми те са голям електорат мхм. Та щом под майката на Ивана е видяно, че има лайкове на хора с такова вероизповедание ..това си помислих.

Да, това са котетата)))

# 227
  • Terra incognita
Невъзможно Ивана да е мюсюлманка. Името и фамилията са й не просто български, а християнски.

# 228
Да му се не знае!!!! Ще ме накарате да си направя ФБ профил!! Като чета какво става там........

"Хакни" този на Райна Желева. Чух, че било лесно, а и така като гледам е някакъв за общо ползване. Най-вероятно целия вход съседи го ползват и застъпват смени 24 часа, да бранят честта на Юлия в "Голямата Фейсбук война на 2019та."

# 229
Да има много цигани, които стават мюсюлмани.Ама те са по ревностни мюсюлмани и от турците.Ходят по джамии, молитви, а жените им ходят забулени.Абсурд е такава мюсюлманка да има татуиран кръст.

# 230
Коментарите на Райна Желева вече намекват и за други неща, "собствено студио", "лъжец" и "мързелив".
Етажът от къщата в Коматево, може би е на родителите му. А той братя, сестри има ли, че не разбрах.   

# 231
  • София /Абсурдистан
Вие пък вярвате ли и на тази.

# 232
  • Terra incognita
Ако четат тук, нека заповят след предаването, да си изкажат позициите. За всички участници се отнася Simple Smile

# 233
  • София
Ако бях кандидат участник в това шоЛО, единственото ми изискване за жениха щеше да е да не е простак. Само с простащината не мога да се справя. Блокира ме и не знам как да противодействам - нито да се защитавам, нито да го оборвам.
Гледах постове на Дюла под снимки на нейната най-добра приятелка (дето са заедно по екскурзиите с бившия), та Юлия пише по същия начин като Райна Желева - без никакви знаци - изреченията ѝ нямат запетаи и точки. Откакто тук намекнах, слага по една запетая на въпросите си.

# 234
И аз мисля, че постовете ги пише Юлия. Отсъствието на препинателни знаци и странното чувство за хумор ми говорят за това.
 Ако Мишо й е казал примерно "имам студио за масажи", тя го е възприела буквално, като че той притежава студио за масажи. Това, че той само работи там, тя го приема за лъжа, а Мишо за "лъжец". В постовете прозира типичния за Юлия буквализъм и дребнавост. Както с "това не е вила, това е някаква там къщичка".

# 235
Ако бях кандидат участник в това шоЛО, единственото ми изискване за жениха щеше да е да не е простак. Само с простащината не мога да се справя. Блокира ме и не знам как да противодействам - нито да се защитавам, нито да го оборвам.
Гледах постове на Дюла под снимки на нейната най-добра приятелка (дето са заедно по екскурзиите с бившия), та Юлия пише по същия начин като Райна Желева - без никакви знаци - изреченията ѝ нямат запетаи и точки. Откакто тук намекнах, слага по една запетая на въпросите си.
Те капризните няма нужда да владеят пунктуацията,  комуникират с показалец Wink

# 236
Да ви кажа ,без да се обиждате , ама ...май, май не се зачита това, нямам снимка. Как ще се разбере, а?
Мишо е обезкосмен, да ме извинява Юла, ето тук пак се вижда, ама-ха краката му.
 Мишо преди 2 години с нов мотор си е купил човека, май пред масажното студио е. (някой беше май качил снимката преди, но..)

А тук в банята човека, доказан материал и ей-така требе да качвате да се знай. След малко и аз влизам, щото го снимах)) (бяхме я качвали тази снимка в предишни теми) Ми човекът се грижи за  себе си , няма косми, татуировка ели не знам Юла какво иска, честно....Тя па първа убавица, ама айде.

# 237
Гледах постове на Дюла под снимки на нейната най-добра приятелка (дето са заедно по екскурзиите с бившия),...
Доста снимки има, но ми направи впечатление - профил на млада жена, селфита безброй и под всяка снимка само по 3-4-5-6 лайка или никакви 🤔 Даже под сватбените и снимка няма лайкове или коментари. Под другите 1-2 коментара тук-там, от Юлия или някоя картинка. Не че е зор да трупа лайкове, но е необичайно.
И на една снимчица са изброили какво са изпили "няколко чаши вино, уиски, водка" ... По замацаните погледи изглежда честно да си признали. 😁

# 238
И аз мисля, че постовете ги пише Юлия. Отсъствието на препинателни знаци и странното чувство за хумор ми говорят за това.
 Ако Мишо й е казал примерно "имам студио за масажи", тя го е възприела буквално, като че той притежава студио за масажи. Това, че той само работи там, тя го приема за лъжа, а Мишо за "лъжец". В постовете прозира типичния за Юлия буквализъм и дребнавост. Както с "това не е вила, това е някаква там къщичка".

Ама извинявай, ако и е казал, че има студио, а всъщност работи за работодател откровено си я е излъгал. Ако ме излъжат веднъж повече никога не вярвам на тоя човек и съответно не почвам връзка с него. Иначе за къщата/хижата, джакузито/масажната вана дори не беше буквализъм, а невежество и безсмислено опониране. Но за студиото му определено си я е метнал по гръб и с такъв хвърчащ в облаците, за който е нормално да преувеличава до степен лъжа ... хич не бих се занимавала....

# 239
Да де, ама забравяте, че се женят от "пръв поглед". Т.е. нито знаят как изглежда човека, нито откъде и какво работи, пък какво остава дали има нещо материално и колко е. Юла беше кисела още сутринта след сватбата и почна с оплакванията от него,беше различна. Затова и писахте тук разни "съмнения". Няма как да я е излъгал, защото те не се знаят, та да се женят-нали? Поста на тази Желева е по-скоро насмешлив и подигравателен относно коментара по-горе във фейса. Един вид, ходете си при Мишо, той не струва.

Общи условия

Активация на акаунт