Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 257
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас и предградието
Малко прясна информация и от мен понеже съм длъжен на групата.
Цветна снимка във fulya acik emar на 200/300м от болницата 600тл ,в Ехомар 660Тл.Пазарлъци не вървят изпитано!
Няколко думи за придвижването и престоя .От Бургас он лайн билета е 32 лв.по юнион ивкони,резервация от техния сайт.Гишетата им са мега тъпани или са обучени да не казват имат си фиксирана цена40 лева.
Спира на 65,66 сектор връщане пак от там на централната им гара отогар от там метрото м1 до крайна спирка после прикачване м2 спира се на осман бей спирка.
Нощувка нов хотел Yues предлага 56лв. нощувка за двойна стая ...с много добра локация !От спирката на метрото 5/6 мин и си в хотела ,от хотела много лесно се отива до Бахчеджи на 6 минути.
Да предупредя когато съм търсил превоз и престой ме интересува единствено фактора цена  така че..... Simple Smile
Хотела става но не е за претенциозни хора има си тв.клима ,хладилник, баня самост,предлагат и закуска. ..единствено мене ме подразни джамията която мяука наблизо в 5 часа сутринта .
За юнион ивкони рейсовете им са трагедия духат студено хората се покриха вътре с одеала, гадни седалки ,пръсна воден маркуч преди 50 км от Истанбул но пристигна точно в колкото си пише!Връщане ...тегаво на хиляда места спира обикаля и пристига с 2 часа закъснение 8 часа път. . ...ама така е за 128лв. билети няма претенции.Сега е сезон така ,че който тръгва да му мисли за опашките на границата!
Иначе да споделя за храната нищо тяхно не ми хареса  ни дюнерите им, ни боба им ,ни баниците ,нищо от прехвалената им кухня ....и е скъпо.За тези пари тук ще ям и ще преям.Бира в магазин по малко от 3 лева няма.

# 496
Момичета,

цикълът ми дойде днес, три дни след пункцията.
На някой случвало ли му се е? До сега ми е идвал след 10-12 дни.
При мен се получи същото , даже ме бяха предупредили, че ще ми дойде доста по-рано, така че не се тревожи Simple Smile
Относно килограмите, аз даже отслабвам по време на процедура и още повече при подготовката за трансфер , за компенсация обаче , естрофемът ми влияе  много зле на психиката - прави ме депресивна и ревлива, та май качването на килограми е по- добрата алтернатива 🙄😀😀

# 497
Здравейте момичета,имате ли представа след 6 -ти  ден,кога ориентировъчно  пак е следващия преглед-на 8,9 или 10 ден?

# 498
Здравейте момичета,имате ли представа след 6 -ти  ден,кога ориентировъчно  пак е следващия преглед-на 8,9 или 10 ден?

6ти, 9ти (и 10ти)ден. Може да те викнат и на 10ти ден, зависи кога ти е овулацията.
Късмет🍀🙏 Пункцията не е по-рано от 11ти ден

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 23:14 от Titi74

# 499
Благодаря,късмет на всички.Heart

# 500
  • Пловдив
Здравейте момичета,имате ли представа след 6 -ти  ден,кога ориентировъчно  пак е следващия преглед-на 8,9 или 10 ден?

6ти, 9ти (и 10ти)ден. Може да те викнат и на 10ти ден, зависи кога ти е овулацията.
Късмет🍀🙏
А ако О е на 11..12 ден как са прегледите ?

# 501
Момичета,

А знаете ли как стои въпросът с прегледи, стимулации и т.н. около празника на 12-13 август? (Не съм много сигурна за точните дати.)

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 23:32 от Анонимен

# 502
  • Бургас и предградието
Карликая ,ще бъде в отпуск мисля, че спомена 10 19 август за байрама!

# 503
В такъв случай какво се прави, тъй като трябваше евентуално да започнем стимулация след няколко дни този месец, но получих зверски цистит. И сякаш ми се иска да отложим, защото въобще не се чувствам добре. А и тепърва си чакам антибиограмата. Още не съм питала, но ми се иска да отложим, а то пък ще се падне точно отпуската на Карликая за наш късмет.

# 504
Доктора ще бъде в отпуска от 10-19 август.От миналата седмица е информацията.

# 505
Момичета здравейте,предстои и моята стимулация към края на месеца ако всичко е наред дай боже и затова искам да ви попитам нещо.Знам че обичайната практика е когато минеш прегледа на 2 ден след това те викат на 6 ден затова и ние ще се приберем до БГ.Обаче как стои въпроса с пренасянето на лекарствата нашия път е към 12 часа някъде дават ли ви от клиниката пълнители ако си носим хладилна чанта или да помоля да ми ги сложат в хладилника на автобуса? Знам че трябва да стоят на студено.И още нещо като отидете на 2 ден тогава ли плащате цялата сума или може на по късен етап?Благодаря!

# 506
Здравей,като отидеш на 2 ден от цикъла за преглед плащаш 600 евро,а в деня на пункцията още 1750 евро,в които е включен и един трансфер, независимо дали свеж или зет.За лекарствата не се притеснявай,нас не ни провериха багажа,но си носи рецептата с теб,която ще ти дадат от Бахчеджи, за всеки случай.Много успех.

А на мен не са ми казали да стоят на студено лекарствата,аз ги носих в багажа.

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 12:12 от AnMary

# 507
Само някои лекарства се държат на студено. И аз се притеснявах и затова си бях купила една малка хладилна чанта от плат, да не ми тежи. Не ми се наложи да я използвам, но като пътуваме слагам в нея безалкохолни те и издържат до 4-5 часа. Доколкото знам ако лекарството трябва да се държи на студено от аптеката дават торбички с лед към опаковката.
На границата веднъж ме проверява ха и то точно с лекарствата в раницата, казах им, че съм в ин витро процедура и даже не проверих какви точно лекарства имам.

# 508
Ами аз в БГ имам три стимулации и винаги съм държала гонала и другите лекарства в хладилник и винаги от клиниката сме ги пренасяли с хладилна чанта от там ми даваха пълнители  та затова питам, но щом казвате че няма проблем да са в багажа сигурно е така.А за цената на първа страница пише 2250 евро. А питате ли дали ще ви спаднат цената за първичния преглед от 150 евро.Още нищо не сме говорили с Хафизе за плащането и искам да знам колко да си нося като отида на 2 ден че ще плащаме в брой.Някои момичета бяха писали че може и преди пункция да се плати затова питам как е било при вас! Благодаря за отговорите и успех на всички!

# 509
  • София
Момичета, как ви се отразява на нервите, всичко през което преминаваме? Аз след пункция тотално изтрещях с нервите, страхотно нервно напрежение и притеснение за всичко, дали е следствие от всички лекарства?

Общи условия

Активация на акаунт