Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Мисля че гонал когато е отворен и смесен вече, тогава задължително хладилник, а ако не е разпечатен до 25 градуса.

# 511
Дори и да е смесен пак не е нужен хладилник. И аз мислех така, затова имам останала цяла опаковка. Беше ми останала една дозичка от предния ден и аз си купих нов, но когато отидох да ми го бият в клиниката ги попитах и те ми биха стария и казаха, че няма проблем.

# 512
Аз процедирах така: първичен преглед -150 евро,2 ден от цикъла 600 евро и в деня на пункцията 1750 евро с включения трансфер.Общата цена е 2500 евро,като плащането е 150,600 и 1750 евро- това ми обясни Хафизе онзи ден.

# 513
Аз процедирах така: първичен преглед -150 евро,2 ден от цикъла 600 евро и в деня на пункцията 1750 евро с включения трансфер.Общата цена е 2500 евро,като плащането е 150,600 и 1750 евро- това ми обясни Хафизе онзи ден.

Точно така е, същото ми обясни и на мен Хафизе. Всъщност цената си е 2250€ както пише, но вкл и замразяването до  първи трансфер ( независимо кога, в случая при мен поне 2 месеца) и затова става обща цена 2500€. По- натам, който ще има ПИД, на 5 ден  от оплождането превежда по 350€ на ембрион по банков път.

# 514
Относно лекарставата,които трябва да стоят на студено,на самата опаковка има около4-5 часа, в които издържат да стоят в колата. На мен специално една от инж.не ми понасяше,доста зле се чувствах,но всичко минава и се забравя!

# 515
Здравейте,  дали в понеделник някой ще пътува за Турция, и по специално за клиника Бахчеджи?

# 516
Здравейте момичета. Дойде и нашият ред за тест след трансфера Simple Smile положителен Simple Smile благодарим много на доктор Емре Тургут и продължаваме да се борим за задържане на бременноста

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 10:29 от Maiche___

# 517
Тихичко честито. Пази се.
С пожелание за пухкав финал накрая. 🤗

# 518
Здравейте,  дали в понеделник някой ще пътува за Турция, и по специално за клиника Бахчеджи?
аз ще пътувам вечерта в понеделник,какво ти трябва?

# 519
Ще пътувам и аз в понеделник вечерта , както се пее в една песен / за първи път и то сама/ и ще се чувствам по спокойно ако има някой по запознат с придвижването.
Sunglasses

# 520
  • Пловдив
С какво ще пътъвате ?

# 521
Здравейте. И аз искам да стартираме първо преглед и след това процедура евентуално при Д-р Тургут. Връзката ми е Севда. Чували сме се няколко пъти и се разбрахме, че ще ми запише час при него. Звъня ѝ от четвъртък и телефона ѝ е изключен. Доста неприятно, имайки предвид, че процедурите се изчисляват до ден, ангажиментите ни също, а няма да говоря колко съм била лъгана в БГ и колко ми е паднало доверието, и как всички гледат на хора като нас като каси за пари. Като цяло съм останала почти без вяра. Писах на Хафизе. Вие с нея ли комуникирате и доволни ли сте? Благодаря! Flowers Hibiscus

# 522
Аз комуникирам само с Хафизе и съм доволна.Може да пишеш и на Нигер тя също отговаря за българските пациенти.А за Севда аз съм чувала много добри отзиви даже мисля да се свържа с нея ако може да ни помогне с организацията по престоя  и със закупуването на лекарствата.Може в момента да се е случило нещо лично затова да не ти отговаря.Пиши на другите момичета всички са много любезни и ще ти помогнат.Има и други организации чрез които да си запишеш час, тур мед или медикъл караджъ мисля че беше там трябва да се свържеш със Звезделина Лютфю ако бъркам нещо момичетата ще ме поправят.Въобще имаш много варианти дори скоро организираха безплатни прегледи но трябва да питаш Хафизе че нашия беше минал и като ни си обадиха ние не се възползваме.Успех ти желая!

# 523
Здравейте. И аз искам да стартираме първо преглед и след това процедура евентуално при Д-р Тургут. Връзката ми е Севда. Чували сме се няколко пъти и се разбрахме, че ще ми запише час при него. Звъня ѝ от четвъртък и телефона ѝ е изключен. Доста неприятно, имайки предвид, че процедурите се изчисляват до ден, ангажиментите ни също, а няма да говоря колко съм била лъгана в БГ и колко ми е паднало доверието, и как всички гледат на хора като нас като каси за пари. Като цяло съм останала почти без вяра. Писах на Хафизе. Вие с нея ли комуникирате и доволни ли сте? Благодаря! Flowers Hibiscus
Ако звъните на Севда на бг номера,няма как да ви се обади,защото е в Турция.Потърсете я на турския и номер или на българския пишете на viber или whats app.Чувам се с нея почти всеки ден и нито за миг не ми е дало че телефона и е изключен.
Успех

# 524
Ако звъните на Севда на бг номера,няма как да ви се обади,защото е в Турция.Потърсете я на турския и номер или на българския пишете на viber или whats app.Чувам се с нея почти всеки ден и нито за миг не ми е дало че телефона и е изключен.
Успех

Благодаря, prettywoman18 Flowers Hibiscus А може ли да споделиш турския номер на Севда? Благодаря и за другите бързи отговори, момичета! Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 10:57 от Vividas

Общи условия

Активация на акаунт