Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 10
Аз съм раждала и в София и вЧикаго и на двете места бях много доволна, в София родих в частна клиника и раждането секцио ми струваше 2000лв което не ми се видя много , поне не непосилно.Тук в САЩ да скъпо е особенно без застраховка.По-горе има доста добри мнения -помислете къде ще ви е по-добр е по-лесно , помислете и за финансовият фактор. Тук със сигурност има много добри лекари може би не сте попаднали на точният .Успех и живо и здраво бебче пожелавам.

# 16
  • Мнения: 51
Аз раждах за 400лв в частна болница на мен 2000 ми се виждат прекалено за български стандарти . Ако родиш там няма да се разкарвате , важното е всичко да е наред .

# 17
  • Мнения: 5 191
Тя едва ли иска да дойде да роди в Сливенската болница, където да ѝ слагат окситоцин, да ѝ бият шамари и да ѝ скачат по корема.

В България си струва, ако ще е в някоя по-добра частна болница. Примерно в Свети Лазар.

Аз раждах в Токуда и двата пъти и не съм много доволна, имаше още много какво да се иска. От докторите съм безкрайно доволна, да подчертая, но от акушерките и грижата след раждането - никак.
Нямам впечатления от САЩ, но наистина ако човек няма добра застраховка, подозирам, че няма да получи кой знае каква грижа.
Макар че раждането най-често преминава съвсем нормално, да не кажа, че си става от само себе си и освен ако няма усложнения, не се налага сериозна медицинска намеса.

# 18
  • Мнения: 71
Подкрепям - раждане в САЩ само с много добра застраховка. Двете ми деца са родени там, второто - секцио. След  частната ми застраховка, мойта част от сметката беше $10 000. От джоба ми. За 48 часа (след секцио) престой.

Аз също мисля, че в Бг има отлични специалисти и ще си много по-спокойна около близките си.  Лека бременност.

# 19
  • Мнения: 3
благодаря на всички за мненията и съветите Simple Smile Имам здравна, но както се знае може да има непредвидени разходи. Ако лекаря тук ми вдъхне доверие, това ще наклони везните. Ще пиша след първия преглед с новини. Благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт