Пазаруване от Amazon - тема №84

• 71 146
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Чакам тази https://www.amazon.de/gp/product/B01N468D0N/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 другата седмица, но определено не е за първокласник. Аз я взимам за дъщеря ми за пети клас.

# 601
  • Сф
Момичета, откъде купувате капсулите на Долче Густо най-изгодно?

Тази седмица има на 8лв в Кауфланд. Изръчках амазоните, но не излиза по- евтино

# 602
Когато има промоция и си на Subscribe & Save с 15 % понякога излиза по-евтино в Амазон с по-големите кутии, но 8 лв. е добра оферта, пак зависи за кои капсули става въпрос.

# 603
Здравейте,
Купих столче за кола  x Britax Römer EVOLVA 1-2-3 SL SICT Group 1-2-3 (9-36kg) Car Seat за една приятелка и попаднах на тази промоция
Philips Avent Baby Wishlist Gift
Подаряват стерилизатора за микровълнова на Авент ако си направиш Baby Wishlist и похарчиш минимум 20 паунда за неща от списъка. Трябва да се добави и самият стерилизатор към кошницата и при плащането премахват стойността на стерилизатора. Пробвах го и работи.

# 604
# 605
  • София
По повод четките - април месец купих един комплект от два броя. Едната четка не работеше като хората още отначало но не и обърнах внимание, но сега вече е много зле. Писах на Амазон и те поискаха да изпратя четката до техен сервиз в Германия, като ако наистина четката е развалена ще ми покрият транспорта. Питах в спиди - транспорта ще е около 30 лв /незнам дали ме разбра там момичето изобщо за какво ще изпращам/ и сега се чудя дали направо да не купя нов комплект или да се разправям с тази с изпращане, връщане и т.н.
Преди доста години имах така проблем с едната четка точно месец преди да изтече гаранцията, писах на Амазони те ми пратиха в сервиза в БГ и от там директно ми я смениха. Сега се чудя тези какво точно ще и ремонтират на четката, като тя не подлежи на ремонт...

# 606
Нищо не пречи да ги попиташ пак на чата,може да попаднеш на друго решение.

# 607
  • София
Ха хах ах а между другото си го мислех това. Писах меил, сега да пробвам с чата - ха хах ах , докато не ми хареса отговора. Даже мислех да направя клипче на двете четки и да го изпратя

# 608
  • София
По повод четките - април месец купих един комплект от два броя. Едната четка не работеше като хората още отначало но не и обърнах внимание, но сега вече е много зле. Писах на Амазон и те поискаха да изпратя четката до техен сервиз в Германия, като ако наистина четката е развалена ще ми покрият транспорта. Питах в спиди - транспорта ще е около 30 лв /незнам дали ме разбра там момичето изобщо за какво ще изпращам/ и сега се чудя дали направо да не купя нов комплект или да се разправям с тази с изпращане, връщане и т.н.
Преди доста години имах така проблем с едната четка точно месец преди да изтече гаранцията, писах на Амазони те ми пратиха в сервиза в БГ и от там директно ми я смениха. Сега се чудя тези какво точно ще и ремонтират на четката, като тя не подлежи на ремонт...
Аз ноември взех сет от 2 четки на филипс от амазон.де и едната преди месец почна да вибрира по-малко. Отидох в сервиз на филипс с принтирана фактура от амазон. Обадиха ми се след 2 дни, че ще ми я сменят и готово.

# 609
Филипс е с международна гаранция. Просто отиди в сервиза в БГ както са писали с фактурата и ще я подменят. Аз се свързах с българския отдел за обслужване на клиенти и те ме пратиха в сервиза, където вече имаха инфо по моя случай. Веднага ми я смениха.

# 610
  • София
Много благодаря момичета - така и ще направя.

# 611
  • София
Кога стартираха летните намаления? Не бяха ли в края на юли или бъркам?

# 612
  • Sofia

Вече има намаления навскъде, не само в амазон ( на места намалението вече е над 50%).

# 613
Някой да ги взема, че мене много ме сърбят ръцете, а имам предостатъчно обувки от този тип. Тази цена е повече от перфектна.

# 614
  • София

Вече има намаления навскъде, не само в амазон ( на места намалението вече е над 50%).
Аз чакам 70% 😂.
Виждам ги тези Sale. На чакам тези със надпис 70%. Преди имаше зимата и лятото такива.

Общи условия

Активация на акаунт