Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 493
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 105
А от ядки Ая няма да оповестят спечелилите някъде, нали, само ще се свържат с тях?

# 106
Благодаря за темата!
Аз още чакам тениската от Орео и чашата от Туикс.

Мислех, че съм приключила със сладкото за летния сезон, ама мъжът ми хареса раниците от престиж. 😂 Пак ще се яде...
Аз с Морени не съм имала проблеми, ама тази седмица нямах много време и играх само два пъти.

# 107
Успешен месец на всички от групата!
Някои успя ли да се включи в MySparx за музикалните награди от новата промоция на кола. Утре е тегленето.
Аз играя за батерия.
Получих си тениската от Либрес, хареса ми, става ми малко опъната, но е само М размер - доста са уголемени.
Чакам само наградата от Сушард.

# 108
Опитвам се да регистрирам касова бележка за раниците на Престиж, но ми дава някаква грешка. Вие имали ли сте такъв проблем?

# 109
Опитвам се да регистрирам касова бележка за раниците на Престиж, но ми дава някаква грешка. Вие имали ли сте такъв проблем?
Промоцията е от утре.

# 110

Играта почвала от 3-ти, сега видях. Явно затова не ме пуска Rolling Eyes

# 111
  • оттам, откъдето започва България
А не трябва ли и вафлите да са закупени от 3-ти юни нататък. Пиши, ако става с бележка с предходна дата.
Поправям се, току-що прочетох, че покупката трябва да е от 3-ти.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 22:25 от didka pitka

# 112
Днес ми попадна игра на Philips - става с регистрация на сайта им. Наградата е иновативна четка за зъби. Исках да пусна тук линка, но нещо не ми се получава.
Ако някой го намери, нека го пусне .
Simple Smile

# 113
# 114
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! Hug

Чакам колелото от Нивеа (трябва да дойде днес), душ гел от Дав и чопър от Калиакра.
Много грижи и ангажименти ми се струпаха и нямам време за игри, така че и не играя в последно време, но поне да ви чета и да ви се радвам. Hug

Късметлийска да е темата за всички пишещи! Flowers Four Leaf Clover

# 115
  • София
Днес ми попадна игра на Philips - става с регистрация на сайта им. Наградата е иновативна четка за зъби. Исках да пусна тук линка, но нещо не ми се получава.
Ако някой го намери, нека го пусне .
Simple Smile
Благодаря за споделянето, намерих го. И наградите са повечко Simple Smile
http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058

# 116
Относно играта на Филипс, ами то има обявени печеливши. Явно е приключила вече.
https://www.philips.bg/c-e/myphilips-portal.html?elqTrackId=bc84 … =6058&elqat=2

# 117
# 118

Тия не са добре, дъвки за 75 лв.  Crazy Предполагам това бая ще намали участниците  Simple Smile

# 119
  • София
Това е само за някой с магазин, какво ще правя с дъвки за 75 лв. Аз още имам и ще имам до края на годината дъвки от предишните им две игри, където бях с по няколко бележки какво ли с дъвки за 75 лв. А и наградата е една единствена. Няма да играя в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт