Медицински център "Сердика"

• 15 109
  • 35
  •   2
Отговори
# 30
  • София /Абсурдистан
Аз питах не за хоспис, а за болницата за рехабилитация, за раздвижване. Последно решихме да я вземем в къщи докато изчакаме за Банкя, за болница Здраве. Там разрешават и придружители и ще отида аз с нея. Но в момента наистина е в много уязвимо състояние, операцията беше голяма и тежка.

# 31
The Iron Lady, да, разбирам. Сердика се подвезават като медицински център, болница за рехабилитация ( за хора от всякакви възрасти) и хоспис. Много смело тяхно твърдение, според мен, далече от реалността. Може би първоначалната идея е била оригинална и намеренията на ръководителите истинни и твърде амбициозни ( не може да смесваш всякакви пациенти), трябва да си с ясната представа кое си от трите посочени. Та от тук извода, че най-вероятно е създадено предимно с цел печалба и механизма се чупи вътре при предлаганата грижа от работещите там душѝ, мнозинсвото от които- изгубени.

Добро решение сте предприели към момента. Сполука и благоприятно възстановяване на майка ви!

# 32
  • София /Абсурдистан
Много благодаря за информацията!

# 33
Здравейте, мой близък е след операция на главата, от хематом в мозъка и искат да го изпратят от болницата в рехабилитационен център Сердика, Овча купел....човека загуби способност да говори след операцията и не може да се обслужва сам....Сега като чета отзиви, там направо ще го уморят а той не може и да си каже.
Моля ако някой знае,къде може да го настаним в София,всякакви идеи са от полза....

# 34
  • София
Здравейте, мой близък е след операция на главата, от хематом в мозъка и искат да го изпратят от болницата в рехабилитационен център Сердика, Овча купел....човека загуби способност да говори след операцията и не може да се обслужва сам....Сега като чета отзиви, там направо ще го уморят а той не може и да си каже.
Моля ако някой знае,къде може да го настаним в София,всякакви идеи са от полза....
На предишната страница обсъждахме тази болница. Разгледайте и преценете дали ще Ви свърши работа.

# 35
  • София /Абсурдистан
Точно в тази болница ходих да попитам и аз. Нямат възможност да приемат хора, които не могат да се обслужват сами. Но приемат придружители, които плащат по свободни цени. Там иначе е много хубаво, но не става за трудно подвижни хора.

Общи условия

Активация на акаунт