Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 011
  • 938
  •   1
Отговори
# 660
Панталон от лиосел https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0722196002.html - още един лек летен панталон, но е с висока талия.
Не са променяли намалената цена и на двата цвята.

# 661
Моя чаршаф и одеяло още пътуват

# 662
  • София
Така и не можах да се оправя с номера на техните дънки един път пише 34, на други 25/3 и нещо си...
Ще се ориентираш по големината на размерите.
1. Ако започват напр. от 24 - това е дънковата номерация, обиколка талия в инчове. Ето пример - дънков 27 отговаря на европейски 38. Второто число след наклонената черта е дължината на дънките - на мен 30 са ми относително добре, 32 вече малко дълги, щеше да е перфектно да има дължина 31.
2. Ако номерацията започва от 32 - това е стандартната европейска номерация, както останалите дрехи.
По дънкова номерация нося 30 или 31, по обикновената - 40 или 42.

Аз се изумявам как може някой да не е чувал за дънкова номерация, как си купувате дънки от други магазини?

# 663
Ми мерим. Гледаме.☺
Кво толкова ... познаването на дънковата номерация вече част от общата култура ли е?

# 664
Всъщност тази дънкова номерация, 27/32 примерно, е много по-популярна от другата. Поне за мен.

# 665
  • София
Ми мерим. Гледаме.☺
Кво толкова ... познаването на дънковата номерация вече част от общата култура ли е?
За мен да, ако носиш дънки.
Всъщност само на НМ съм виждала дънки с недънкова номерация. Но не съм капацитет, може и други марки да са така.
Предпочитам номер, на око трудно определям.

# 666
Всъщност само на НМ съм виждала дънки с недънкова номерация. Но не съм капацитет, може и други марки да са така.

Скрит текст:
Аз дънки много често си вземам от reserved. Oт Stradivarius също съм вземала и от zara. Там номерацията е недънкова.

# 667
Мол Пловдив ли, Валета?
Забелязала съм, че той е най-зле откъм намалени неща.

Наистина е най-зле . По-добре в Плаза .

Очаквам едно стягащо клинче в момента  от сайта .

# 668
  • have faith and be patient ..
Аз минавам само да покажа възглавницата ми на Дормео 50/70 в калъфка 50/60 .... Еми не влиза като хората и определено не бих рискувала да купя такъв размер спален комплект за нас с мъжо. Wink 

аааа ето така стоят и моите ,което ми е адски не лицеприятно , а на тета възглавницата определено не е 50 /70 , те меморите са някакви малки размери , и аз имам някъде в шкафовете , но не помня какъв беше ..60/40 ли ,какво ми върти нещо такова

# 669
  • Mostly in my mind
На Икеа възглавнищите са 50 на 60. Simple Smile Аз последно от тях си взех за мен, че ми беше за смяна. иначе на ММ си е с 50 на 70. добре е.

# 670
Хора, колко дни пътуват пратките след изпращането? Има ли шанс поръчка от вчера да дойде до събота? Още не е изпратена..

# 671
Моите мемори наистина са малки размери-за мен всъщност нормални. Зачудих се и аз, извадих ролетката и замерих - ми нямам вкъщи възглавница, която да е дълга 70 санта-ми то това много бе...мерих една голяма и дебела, лидълска - ами и тя няма 60 см дължина, а изглежда огромна...а за 70 см пък да не говорим...Simple Smile

# 672
Адашке, шанса е малък, мята поръчка от 14 още я няма Joy

# 673
Адашке, шанса е малък, мята поръчка от 14 още я няма Joy
Simple Smile Имам си адашка Simple Smile Но ме отчайваш.. Поръчах на госпожицата бельо, а заминава на море и си го иска преди да замине..

# 674
  • София-Младост
А т.нар. нови продукти кога и дали влизат някога в намаление. Една поличка си харесах, сатенена, ама 55 лв...нещо ми се досвидяха онзи ден. В краен случай с талон и -15%.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0766469002.html

Общи условия

Активация на акаунт