Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 009
  • 938
  •   1
Отговори
# 675
Зависи. Може би 6 м. или след сезон.
Една пола бях харесала, взех я само -20% при една оферта, за да не чакам намаления незнайно колко време и да дебна и за размери освен това, след около половин година я видях вече и намалена.

# 676
  • sofia
Хора, колко дни пътуват пратките след изпращането? Има ли шанс поръчка от вчера да дойде до събота? Още не е изпратена..
  Поръчка, направена на 18.06. вечерта ми беше доставена днес сутринта. Спазиха посочения срок от 4 работни дни.

# 677
Мол Пловдив ли, Валета?
Забелязала съм, че той е най-зле откъм намалени неща.

Да, същия.

# 678
Затрили са ми пратката с одеяло и чаршафи, и великодушно ми предлагат да ми пратят код 10 процента да си я пусна пак. Ядосах се, Овиках ги, че цената не е същата и затворих. Знам си, че са пълни мизерници, и ми развалиха настроението. Не съм умряла за едно одеяло, но отново некоректни.

# 679
  • have faith and be patient ..
Гадно! Ама просто не ти ги пратиха ли ?касетката и вълната предполагам ..

# 680
Поръчка направена на 21 юни кога да я очаквам да пристигне? Гледам още се обработва Grinning

# 681
Някой може ли да помогне? Защо не виждам опция за наложен платеж? Спешно ми е, че ще изпусна една рокля, която дебна от няколко дена Sad Опитвам се да направя поръчката като гост

# 682
Опитай гимнастиката с дългуча.

# 683
Иси, това за мен ли беше? Simple Smile

Успях, след като направих регистрация. За първи път пазарувам от сайта на ХМ, но много дразнещо с тези разминавания в цените. Едни неща са намалени в магазините, а на сайта други...

# 684
  • Mostly in my mind
Затрили са ми пратката с одеяло и чаршафи, и великодушно ми предлагат да ми пратят код 10 процента да си я пусна пак. Ядосах се, Овиках ги, че цената не е същата и затворих. Знам си, че са пълни мизерници, и ми развалиха настроението. Не съм умряла за едно одеяло, но отново некоректни.
Много тъпо наистина. Sad 10%...идиоти.  Що не им каза, че 10% си ги имаш перманентно... А с такова желание го беше поръчала. Как се затрива пратка? Това ми е интересно...

# 685
На проследяващиянлинк си седи ин транзит и не мърда от 14ти. Реших да им пиша, да я търсят те. Не била влизала в страната, минали повече от 5 дни и се водела загубена.  Не можели да пуснат пак разнос на изпратена поръчка. Дрън дрън, какво ме вълнува. Да ми го пратят на същата цена, ама не. Плюс това аз също виждам на линка, че не мърда. Затова им писах. Много некоректно. И с оня провлачен глас ми говори, като на малоумна балама.

# 686
  • Mostly in my mind
Аха. Сега разбрах. Имаш предвид, че според тях вината е в куриера. Или там, който я превозва. Ами дано все пак се появи. Макар че това, че пише, че е изпратена , не означава, че е така, знаем.

# 687
Хепи..може да дойде.
Помните ли черните дантелени блузи? Бяха се масово загубили март т.г.
Направих втора поръчка. Е ...дойдоха две...

# 688
Е,много гадно това със загубената пратка....Като се сетя,че и моите комплекти поръчани на 13-ти пристигнаха на 20-ти в Еконт....струва ми се,че се позабавиха....Ама,добре,че си ги получих,защото са голяма красота....

# 689
На мен ми се е случвало да седи така доста време дадена поръчка, изчакай най-вероятно ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт