Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 950
  • 938
  •   1
Отговори
# 855
Благодаря! Поръчах ))).

# 856
Много скъпи бе! Crazy

# 857
Само при мен Ли приложението е ужасно бъгаво и бавно!?

# 858
Как се поддържат такива обувки? На мен ми изглеждат като да ги обуеш три пъти и дотам, явно пропускам нещо.

# 859
Никак не се поддържат...носиш колкото можеш и хвърляш Simple Smile

Моите розовите кецки и те натам вървят вече май - един дъжд ме хвана с тях като бях, та сега стоят едни петнисти....имам една четка за велур, ама ме мързи да търкам. Ще пробвам де....

# 860
Teta, ей сега прах розовите с пухчето, на дъщеря ми.
Ами живи и здрави излязоха, светнаха. Peace
На 50 градуса даже ги пуснах.

# 861
Днес посетих реален магазин. Имах време да поразгледам. Грабнах две къси рокли за морето.
Според вас колко струва/съответно трябва да плати клиент за къс детски панталон, при положение, че същият е изложен на щендер с голяма табела с цена 18лв., а на етикета пише 25лв.? А, да, и на каса излиза 25лв.

# 862
18 лв. Пиши и се оплачи онлайн.

# 863
На щендера има различни неща. Етикетът е определящ.
25.

# 864
На щендера имаше точно два вида артикули. Въпросните пантналони и тениски. За да съм по-точна два облечени манекена бяха качени на висока платформа, а на по-ниска - двата артикула, разделени на камарки по цветове и размери. Две табелки - едната за тениските 10лв., другата за панталоните. Ако не беше ММ, щях да се заинатя и да ги накарам да направят проверка на момента, защото бях сигурна, че трябва да са на 18, обаче той вече притропваше нервно до мен, защото му писна да ме чака и така. Взех други, по 18 лв., да не съм капо, ама се нервирАх честно. Казах на касиерката да си прегледат пак цените, защото има несъответствия, а тя пък щяла да каже на занимаващите се с това. Какво ли ме топли. Онлайн на сайта ли да се оплача? Кодове за намаления не ми трябват особено.

# 865
Защо на сайта?
В магазина трябва да си оправят неточностите.
Сайта как да ги провери?

# 866
Да, сега като каза, се замислих. Ще потърся координати на магазина.

# 867
Това е заблуда и подвеждане на клиента. Да си напише онлайн оплакване.

# 868
В нашия магазин е точно като на битака, много е разхвърляно и набутано, нищо не може да се разгледа. миналата събота имаше едни метнати дамски гуменки в детските намалени неща, тази седмица още бяха точно на същото място, много ми е интересно дали изобщо подреждат нещо. Освен това имаше табелки за някакви цени и нищо на такава цена наоколо.

# 869
Teta, ей сега прах розовите с пухчето, на дъщеря ми.
Ами живи и здрави излязоха, светнаха. Peace
На 50 градуса даже ги пуснах.

Естествен велур ли са?

Аз говоря за онези, които масово поръчвахме миналата година...имаше и в бежово и в розово. За 20 лева бяха...

Общи условия

Активация на акаунт