Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 963
  • 938
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

Днес получих дрехите за детето, които бях поръчала, обаче късия панталон му е малък.... Мога ли да го сменя за по-голям номер или като е бил намален, а сега вече не е, няма да стане? Или връщат парите?
За пръв път ми се случва, ще ми обясните ли като на малоумен, какво се прави.

Слагаш панаталона в торбата, попълваш бланката за връщане, има кодове, отбелязваш подходящия - много малък.
Слагаш бланката в торбата, залепяш, отвън залепяш товарителницата, която ти е в пратката.
И носиш в Еконт. Може и да извикаш куриер, но аз не съм правила така.
В профила в НМ трябва да си попълниш банкова сметка, за да ти преведат парите.

# 91
Доволна съм от черните кецове на цветя, за които писах назад. Разходих ги, удобни са ми, не толкова леки, колкото розовите (с пухчето), но пак са много добре. Който иска има още от тях 35 или 40 р-р, според мен си отговарят на номера, нося 37, но нямаше такъв и рискувах с 38- голям ми е, но улътних със стелки и така вече е ок, не искам да ги връщам, харесат ми, а и цената е добра.

# 92
Здравейте, H&M любителки!
Най-вероятно някъде по миналите хиляди изписани страници има отговор на моя въпрос, но ми трябва цяла вечност и яко четене, за да го открия. Затова с риск да подразня малко (извинете ме, ако е така), ще попитам. Кога са намаленията на H&M през годината? Харесах шаферски рокли в сайта, но ми идват една идея по-скъпи, а ми трябват много бройки. Имам време, роклите ми трябват за септември. Та чуденката сега е дали да чакам намаления или да се откажа. Какъв съвет ще дадете по отношение на намаленията, като по-запознати?

# 93
  • Бургас
Намаленията започват скоро - към края на юни.
Но дали ще намалят точно тези рокли, дали ще има номера и бройки няма как да се каже.

# 94
  • София
Най-вероятно някъде по миналите хиляди изписани страници има отговор на моя въпрос, но ми трябва цяла вечност и яко четене, за да го открия. Затова с риск да подразня малко (извинете ме, ако е така), ще попитам....
Нормално да не ти се четат толкова теми, затова давам идея за търсене - натискаш отпечатване, излиза ти цялата тема в текстови вид без страници и там може да се търси определена дума.
Но аз пиша от компютър, не зная дали става с телефон

# 95
  • Mostly in my mind
Сега юни чакаме по-голямо намаление. Но дали въпросните рокли ще бъдат, един господ знае. Следи си ги в любими. Simple Smile То както има време до септември, така и няма. Simple Smile

# 96
Пратили да ми вече вчерашната поръчка на лиоселния панталон и белите кецове на цветя. Да видим дали съм нацелила, и този път са бързи, браво.

# 97
Flowers HibiscusДобър вечер,очакваното намаление ще е към края на месеца нали така ???Flowers Hibiscus

# 98
Тези сандали удобни ли са?

# 99
Най-вероятно някъде по миналите хиляди изписани страници има отговор на моя въпрос, но ми трябва цяла вечност и яко четене, за да го открия. Затова с риск да подразня малко (извинете ме, ако е така), ще попитам. Кога са намаленията на H&M през годината? Харесах шаферски рокли в сайта, но ми идват една идея по-скъпи, а ми трябват много бройки. Имам време, роклите ми трябват за септември. Та чуденката сега е дали да чакам намаления или да се откажа. Какъв съвет ще дадете по отношение на намаленията, като по-запознати?
Съветът ми е да изчакаш щом не са ти спешни.  Понякога пускат кодове с 10 или 20% отстъпка на всичко над определена сума. Ако 20% са ти ОК дебни за такива дни 😉

# 100
Доволна съм от черните кецове на цветя, за които писах назад. Разходих ги, удобни са ми, не толкова леки, колкото розовите (с пухчето), но пак са много добре. Който иска има още от тях 35 или 40 р-р, според мен си отговарят на номера, нося 37, но нямаше такъв и рискувах с 38- голям ми е, но улътних със стелки и така вече е ок, не искам да ги връщам, харесат ми, а и цената е добра.

Благодаря, Феникс. Аз ги дебна за дъщеря ми, но не излиза голям номер.

# 101
  • have faith and be patient ..
тези кецове на снимката ми изглеждам много мушамяни .. на живо как са ?

# 102
Нормално, както си изглеждат обувките от изкуствена кожа.
Скрит текст:

Не знам доколко личи от снимката каква е материята

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 09:27 от fenyx

# 103
  • София
Имам черните кецове на цветя от лятното намаление миналата година . Много си ги харесвах, бяха ми супер удобни  и ги скъсах от носене, включително и зимата, когато нямаше сняг. За съжаление -миналата седмица им се сцепи подметката. Обаче мога да кажа, че напълно са си изплатили парите и ако имаше номера щях да си поръчам пак.

# 104
В момента има бели на цветя 38 р-р

Общи условия

Активация на акаунт