Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 996
  • 938
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
ОК, така да е, не пречи и мейл да напиша. Но предпочитам да си реша проблема по телефона. вече ако не го реша мейлът пак остава като вариант. Пък да не се усетя, че по телефон ми дават 10% код, а аз съм поръчала на нам си къв процент е абсурд, стига бе Joy Както и да ми го предложат тоя код пак ще се усетя, че не е таман. И много по-лесно ще намеря думи да реагирам на момента по телефона, отколкото да пиша мейли. Мое мнение.

# 706
Ок, щом ти успяваш с разговор по телефона да получиш същия артикул, който вече е изчерпан или на по- висока цена, със същия процент отстъпка, който след 5 дена(примерно) не е валиден, и не успяват с говорене да те накарат да направиш компромис, нека така да е.

# 707
Да, ама има хора, които по-бавно реагират в разговор, особено, ако им се прилагат някакви психо-техники и в един момент се усещаш как си се съгласил за нещо, а вътрешно се чувстваш прецакан. Докато с мейл можеш да обмислиш по-добре всичко и да подходиш по-адекватно.

Като ви чета какви номерца прилагат и какви разправии са тези поръчки и настръхвам. Колко по-лесно щеше да е да си купя смотана рокля от магазина на реална це а

# 708
  • Варна
Ок, щом ти успяваш с разговор по телефона да получиш същия артикул, който вече е изчерпан или на по- висока цена, със същия процент отстъпка, който след 5 дена(примерно) не е валиден, и не успяват с говорене да те накарат да направиш компромис, нека така да е.
Не съм казала подобно нещо. Абе аз ли имам проблеми с изказа, постоянно напоследък някой ми слага думи в устата/клавиатурата, които не съм писала!
Написах, че аз лично смятам, че ще постигна много повече в директен разговор, отколкото с мейл! Че предпочитам директния разговор пред размяна на десет мейла! Пък изчерпан артикул не знам как точно ще постигна да ми пратят ако ще със сто мейла, мжое би ще произведат специално за мен? Вие колко пъти с мейли успяхте да го постигнете???

Шоколадче,
съгласна съм! Няколко пъти писах, че АЗ предпочитам директния разговор! 

# 709
Черен шоколад, не зная дали са психо- техники, но де факто те оставят пред свършен факт- вече артикулът е изчерпан или намалението е изтекло, нещо станало със системата, нещо колегата, куриерът... И да реагираш словесно на момента, да кажеш от какво не си доволен, фактът си е факт. Изслушват те търпеливо, не те прекъсват, държат се учтиво. В крайна сметка не си ощетен финансово, но остава разочарованието и чакането напразно.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 11:14 от Анонимен

# 710
Аз също предпочитам мейл
След като им написах, че ще сезирам КЗП за подвеждаща реклама и не им вдигам телефона, са "създали случай"
Магазина ми е 2 етажа надолу, купувам и от там щом преценя, че нещо ме устройва. Но в случая не става въпрос за това, а че вместо да се наслаждавам на шопинг терапия, се ядосвам. За мен е неприятно. За този служител това е работа, да се поти той, защо трябва аз да инвестирам време и енергия по случая и да прилагам психологически номера, че да си получа поръчката?!
Писала съм вече, влияя се лесно и купувам импулсивно. Но също така лесно се обиждам и дразня, Х и М като международна компания би трябвало да положи усилие да ме поглези и привлече с някоя дреболия, а не да ми прилага психотрикове след тяхна издънка
Може и да не съм права, да сме малък пазар, дребнави потребителки и т.н.

# 711
Месечинке, започнах поста си с "И аз предпочитам...", а не че ти налагам на теб моите предпочитания или на някой друг. И се аргументирах защо предпочитам комуникация чрез имейл. Това, че ти се закачи към моя пост и дори ме иронизира, че не съм се усещала, че ме поставят пред свършен факт, че ти си постигала повече при разговор, беше твое изказване.

# 712
Днес си получих поръчката от 18ти.

Роклята стои чудесно! Хубава и лека материя. Блузката също е свободна, лека, дълга, страхотна е за лятото.
Панталонките за синът ми не са това, което очаквах,не съм прочела описанието, явно. Ватирани са. 😳 Бях взела почти същите, пак с палмички, и очаквах, че са същата материя. Все пак ще ги оставя за не толкова горещо време.
Получих и тези панталонки.

Искаше ми се да не са толкова еластични и прилепнали. Приемам предложения за къси панталонки, които стоят леко свободни в краката, не като клин, и на добра цена. ☺️

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 12:38 от Анонимен

# 713
Можете ли от Любими да добавяте артикули в Кошницата? При мен не е активен бутон Продължете към кошницата.

# 714
При мен е активен - приложението ползвам.

# 715
Аз днес получих този сутиен и съм страшно доволна има точно желаният от мен ефект,даже сега се ровя за друг подобен Blush

Някой да има такава рокля?

Дали е много къса?Уголемена ли е?Аз докато и се наканя и тя се изчерпа Frowning1 видях дългият варянт във физически магазин и много ми харесва(падам си по дълготе рокли) но цената не ми е ОК Disappointed

# 716
Някой да има такава рокля?

Дали е много къса?Уголемена ли е?Аз докато и се наканя и тя се изчерпа Frowning1 видях дългият варянт във физически магазин и много ми харесва(падам си по дълготе рокли) но цената не ми е ОК Disappointed
Миналото лято си поръчах такава, но в синьо, върнах я. Първо гадна изкуствена материя, подплатата и тя също, в жегите може да се стопиш направо. Мисля, че е уголемена, стои свободно, на мен ми стигаше до коляното, 164см съм.

# 717
С мейл остава при клиента “свидетелство” за отговора, с разговор- само те имат запис (освен ако не си правите запис на разговорите). Ако трябва после да има следа за това кой какво казал, кой какво разбрал, с мейла остава нещо писмено при потребителя.
Именно. При писмена кореспондеция необезпокоявано си настоявам на своето. Не могат да ме прекъснат! А и както казваш, имам черно на бяло кой какво твърди, иска, шикалкави, празнодумства. И друго, кога и къде е казано, че щом искам дреха, трябва да водя разговори, ами че аз не искам бля-бля, искам дрехата там, където съм посочила и толкова!
Защо трябва да се натоварвам с разговори! Като не става - ок, не са ми жизненоважни, аз мога и без тях. И те могат без мен.
Няма да си хабя жизн.енергия в изслушване на безполезни монолози.
Няма и да им отстъпя. Просто не отстъпвам , но и не търся нерви, така че - писмено само. При устно - избухвам или мълча, че да не избухна.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 17:00 от *Камея

# 718
Извинявам се, че ви отклонявам от разговора. Снощи поръчах тези къси панталони, но сега ме хвана яд. Според вас хубави ли са?

Най-накрая една рокля от Пепко ще взема и няма да им се ядосвам с тея къси панталони Joy

# 719
На мен нещата в Пепко ми харесаха, цените още повече

Общи условия

Активация на акаунт