Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 47 995
  • 938
  •   1
Отговори
# 720
Може ли линк към сутиена? Simple Smile Тъкмо щях да си търся сутиен цвят шампанско или бежов за под бяла блузка.
Аз днес получих този сутиен и съм страшно доволна има точно желаният от мен ефект,даже сега се ровя за друг подобен Blush

# 721
Хепи, а как изглеждат откъм качество? Да знам заслужава ли си едно ходене до The Mall

# 722
  • София-Младост
Хепи, а как изглеждат откъм качество? Да знам заслужава ли си едно ходене до The Mall
Качеството не знам, но опашката в събота беше...ужас. Биват за тия цени.

# 723
Предлагат ли там прави мъжки дънки, ако някой е видял? Нормална кройка, не тия стеснени кюнци 😝

# 724
Ако питаш за пепко, аз минах на бегом, нямаше много хора вчера, нямаше и толкова много дрехи, но взех дв емъжки тениски и ще кажа как са по натам. Иначе изглеждат добре и са памук, а са само по 8 лева...устройва ме идеално.

# 725
Да, за тях питах. Но и ако някъде сте мернали НМ, Пепко или каквото се сещате с прилични цени нормална кройка прави летни мъжки дънки - моля споделете 🌺

# 726
Взимала съм от любимия ми уайкики, но трябва ровене, от 10 модела, да кажем само 2 са прави и не дървени.
Цена около 30-35 лева, ненамалена, съвсем прилично
Съжалявам за офтопика

# 727
И за мен ще е много полезно някой ако пусне линк с прилични мъжки летни дънки с нормален крачол. Мъжа ми не иска да ходи по магазини, дори и да ходи не иска да гледа мъжкото, а само ме чака аз да разгледам....

# 728
Аз в НМ не намерих нещо дето да става. Затова си позволих въпроса малко извън темата...

# 729
  • Mostly in my mind
Иси, и аз съм набелязала панталоните. Много ми харесват.

# 730
Може ли линк към сутиена? Simple Smile Тъкмо щях да си търся сутиен цвят шампанско или бежов за под бяла блузка.
Аз днес получих този сутиен и съм страшно доволна има точно желаният от мен ефект,даже сега се ровя за друг подобен Blush

Да разбира се заповядай https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0749276001.html super push up e с подплънки,имам малък бюст и 2 малки деца Simple Smile

Благодаря за отзива за роклята май ще се откажа,ще чакам някой код за дългата Heart

# 731
От реала
детски панталон на 5.99
маратонки 12.99

рокля 3.99
и клин за мен пак от детското 5.99

# 732
Изпратили са ми късите гащи Grinning Сега остава и да ми станат на бутчетата Joy

# 733
Изпратили са ми късите гащи Grinning Сега остава и да ми станат на бутчетата Joy

С чорапите ще ги съчетаеш, налЕ?

# 734
Минах и аз през реала днес..малко трудно ми беше с малкия звяр, че тича навсякъде хахаха за себе си нищо не гледах, то всичко така беше нахвърляно насам натам, по закачалки, по земята..ужас .. Само кецките не са х&м, всичко по 3.99лв., само жълтата е на редовна цена 5.99

Общи условия

Активация на акаунт