Пазаруване от H&M (32) ➤ Юни 2019

• 48 004
  • 938
  •   1
Отговори
# 750
  • Mostly in my mind
Благодаря, мацки. За пръв път ги виждам. Blush като разгледах сайта първоначално ги асоциирах с Lupilu. 

# 751
На кое му викате Пепко, момичета? Blush

В Мол Марково тепе и в Плаза.

# 752
Аз връщах на 7-ми и до вчера нямаше нищо. Звънях им и ми казаха същото, и че пратката ми още не била стигнала в Полша. Накараха ме да им пиша и там да си напиша банковата сметка. Сега ще чакам пари, не че са много, ама все пак да си ги получа аз.

# 753
Пълната сума чакам да ми възстановят аз. Инак прекратявам и аз всякаква кореспонденция и комуникация, вкл. и портфейлна такава, с тях.

# 754
Май се правят на интересни нещо...

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 13:14 от fenyx

# 755
Не мисля, че е до регистрациите.
И аз не съм с една, но последните два пъти бяха много бързи и ми уважиха оплакванията по повод техните грешки.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 12:14 от DeVa®

# 756
  • have faith and be patient ..
Поръчка от намалението им елза 110 ,коледната 92 , искам да видите разликата наложени на последната снимка 😃😃
И двете изкуственяк ,найлони ,но ще им слагам памучна подплата

И от реала скромно ,всичко по 6 лв ,р-р 92 и 116

# 757
Звъняха ми от Варшава, международно....ама аз съм сърдита, не вдигам...

# 758
От вчера имам регистрация и чакам код, но не ми пращат. Някой беше писал предните дни същото..

# 759
Абонирай се и от профила.

# 760
Е абонирах се за бюлетин венага. Даже като почаках час и нямах мейл прибвах пак, но каза, че вече мейла е в базата данни. А кода не го приема..

# 761
Два пъти...при регистрация и от менюто трябва.

# 762
  • София
Момичета, искам да върна част от онлайн поръчка, но не пазя нищо от пликове и бланките. Чета в сайта, че били задължителни. Наистина ли не мога да върна част от нещата, след като не пазя някакъв самозалепващ се етикет?
Редактирам се: има качена бланка в случай, че не се пази. Но като ви чета как ги търсите, за да напомните за парите, се чудя има ли смисъл да правя тези упражнения.

# 763
Има смисъл. Ще ти едържат 4.90 лв. Влез си в профила да вземеш номер на поръчка и арт.номер на дрехата.

# 764
Има, има, за какво ти е нещо ненужно. А товарителницата би трябвало да могат да я създадат ръчно в Еконт- тези за връщане са като номера на изпратената ( в мейла при изпращането я пише), само се увеличава с 1 последната цифра, т.е ако завършва на 1, за връщането завършва на 2

Общи условия

Активация на акаунт