СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 050
  • 759
  •   1
Отговори
# 585

Да Ви попитам за тези резултати как ги виждате? Знам, че хемоглобина е нисък и ще продължавам със желязото, но левкоцитите са лееко завишени, а тромбоцитите отиват към долната граница, преди 1 месеца бяха 197. Благодаря Ви предварително
И моите левкоцити са малко повишени. Вчера се чух с доктора и той ми каза, че при бременни референтните стойности са други и е нормално да има някои отклонения. Така че спокойно. Ако имаше някакъв проблем, левкоцитите щяха да са много повишени.

# 586
И моите левкоцити са леко завишени, както и неутрофилите.

# 587
Пропуснах да кажа, че и моите неутрофили също са увеличение малко. Така си вървят от март месец, но те са клетки на имунитета. Бебето е един вид като чуждо тяло и затова се покачват.

# 588
Момичета, някоя от вас излязла ли е вече в 45-дневния болничен? Имате ли идея какъв е реда и какво трябва да се направи?

# 589
До колкото разбрах 45 дневния преди термин се издава от личния лекар, ако греша, моля също за инфо. Сега при мен ми издават от болницата където е наблюдаващия АГ,но това е преди тези 45 дена.

# 590
  • София
Здравейте. До колкото си спомням сега е само болничния (45-дневния) от АГ, който се носи на работодателя. После от родилното издават нов болничен до 135-тия ден, в който дните се смятат спрямо това, кога се появи бебечето.  След него се попълваше декларация за останалите дни до 410 при работодателя.
Поправете ме ако грвша, че беше отдавна и може да не помня добре или да има промени.

# 591
аз имам инфо, че сега на 29 ще излезна в болничен и той се издава от АГ-то, като преди това се пускат отново всички изследвания - ПКК, Урина и там не знам си още какво! После от родилния дом са останалите 45... Моля за поправка..... и следователно се носи болничния при работодателя (този преди раждането)....

# 592
Терминът ми е на 13.09. Аг по ЗК ми каза, че ще ми издаде 45-дневния болничен от 31.07. Но също така джипито ми сподели, че и тя има право да ми го издаде. Simple Smile Доколкото знам това е болничния за работодателя.

# 593
Здравейте, момичета!
Да се отчета и аз😀
Онзи ден излязох от болницата (бях там профилактично заради диабета) и слава Богу всичко е наред с бебка, нормализирали сме теглото и около плодните води. Надупчиха ми дупето с В12 и D, също бях и на система с желязо. Сега и аз започвам с добавките.
Включиха ме и на тонове въпреки малката седмица, бая се поизмъчиха с бебка докато я открият. Мисля, че на нея много не ѝ хареса-голямо рита е беше.
Аз също се следя в Токуда при д-р Атанасова и съм много доволна. Доколкото знам след като посочиш избор на екип викат лекаря ти за раждането дори и да не е на смяна. Изключение е само ако е в отпуска. Мисля на следващия преглед да я питам кога ще отсъства, защото ако бебка реши да излиза докато я няма ще искам д-р Нашар.
Преди време станах не волен свидетел на избухване на Богданова, стана ми изключително неприятно.

# 594
Аз се включвам, ала с оплакване. Да, казаха ми да лежа, но не очаквах,че и до магазина ще ми става зле. Реших да погледна поне колички и корито в АИКО имаше намалени, но уви започнаха болкии втрвърдяване на половината оглед в магазина. Така че, застопорявам се на леглото...а онлайн ми е трудно особено дрешки да избера.

# 595
Аз също се следя в Токуда при д-р Атанасова и съм много доволна. Доколкото знам след като посочиш избор на екип викат лекаря ти за раждането дори и да не е на смяна. Изключение е само ако е в отпуска. Мисля на следващия преглед да я питам кога ще отсъства, защото ако бебка реши да излиза докато я няма ще искам д-р Нашар.
Преди време станах не волен свидетел на избухване на Богданова, стана ми изключително неприятно.

Отпуската й доколкото знам е от 17 до 31.08 и ще я замества Нашар.

# 596
И аз се включвам да се оплача. На цялото ми лежане и неизлизане май съм лепнала сега и някакъв вирус. Цял ден ми се повръща и съм с разтроен стомах. Sad Пия смекта и вомитусхил, но друго не се сещам какво може. Преди съм се оправяла с Пробиен или Био Баланс, но не знам дали мога да пия. Толкова време издържах без да се разболявам и сега, а най ме е страх от такива летни вируси.

# 597
И аз се включвам да се оплача. На цялото ми лежане и неизлизане май съм лепнала сега и някакъв вирус. Цял ден ми се повръща и съм с разтроен стомах. Sad Пия смекта и вомитусхил, но друго не се сещам какво може. Преди съм се оправяла с Пробиен или Био Баланс, но не знам дали мога да пия. Толкова време издържах без да се разболявам и сега, а най ме е страх от такива летни вируси.
Можеш да пиеш пробиотик, ре комфорт съм пила в началото на бременността, стопира веднага разтройството. Ако е вирус може да попиташ за Авирон рапид, много е добро и в хомеопатично. Успех, дано бързо се почувстваш добре!

# 598
Биозин мама
, линекс, шуслерова сол 3, а аз взимах и парацетамакс един ден.
Миналата седмица бях зле. Шуслеровата сол ако желаеш.

# 599
Благодаря ви много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт